Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj Amberko, właśnie doczytałam o Waszym smutnym zakończeniu

roku. Bardzo współczuję i życzę Wam dużo siły w zmaganiu ze smutkami.

Zochna, dzieki ... damy rade ... :roll: Niestety zycie oprocz wielu radosci niesie tez wiele smutkow ... podwojnie doceniamy wiec szczesliwe chwile ...

Żeleczko, a slawne, slawne :-) Ciesze sie, ze glosem rozsadku pojechalyscie, bo przyznam ze po wynurzeniach niektorych zwatpilam i w lojalnosc i w podstawowe wartosci :roll: Ale Wy dajecie mi wiare :D

No fotkę to najwyżej na PW, prywaty na forumie nie pokazuję. :oops: :wink:

Aaaa, Brazunia, ja nie jestem pewna z tymi płatkami, trzeba by poczytać gdzies w necie, może wrzucić w google pytanko... :roll:

Amberciu, no cieszę się, podobnie jak Zeljka, że my obie sławne! :lol:

I Ty mi nie mów tylu komplementów, bo jeszcze któregoś dnia uwierzę i co wtedy mój biedny Sołtys z takom gwiazdom zrobi? :lol:

Ja to zwykła baba ze wsi jezdem, jakby tak to gwiazdorstwo było, to u nas we wsi to prawie same gwiazdy mieszkają! :wink: :D

Kciuki trzymam, żeby Mam jak najszybciej wróciła do formy, bo przecież wiadomo, że tej straty nic nie zrekompensuje.

Dobrze, że Majusię rehabilitujesz, może byś nam jakąś fotkę wrzuciła słodziaka małego, co? :D

Ambercia, a Ty o którym wątku?

Bo ja ostatnio na kilku wątkach jakoś tak się odzywałam, że niby opr... :oops:

Depsiu, to ten watek o anonimowosci 8) Strasznie sie przy nizm zjezylam :evil: Chyba nie na moje nerwy, te wszystkie glupoty ktore ludzie wypisuja. Albo jest sie lojalnym, albo nie ... albo ma sie morale, albo go nie ma ... wszystko jest dla mnie czarne, albo biale w tym wzgledzie i tyle ... :roll:

A co do Majuta, to mamy fote z dnia zdjecia opatrunku usztywniajacego 8)

Dzisiaj suczynka wyglada juz ok, a jeszcze pare tygodni i bedzie biegac :D

http://i49.tinypic.com/29mqey1.jpg

Aaaa, no widzisz...

Nie wiem, mnie niezmiennie zaskakuje, że ludzie mają jakieś takie... przyzwolenie na draństwo w internecie.

Że niby sama sobie winna, moga przewidzieć, że tak się zdarzy.

Nikt nawet nie zabierał się nazwać po imieniu tego, co było w tym złe. :-?

Odezwałam się, bo uznałam, że jak się będzie milczeć, to po prostu już tak zostanie... :evil: :oops:

A Majusia, niunia słodka, śliczna... :(

Bidulinka, dobrze, że ma w Tobie opiekunkę, bo nikt by się nią troskliwiej nie zajął. :D

Trzymaj się, kochana, nie dajcie się i jedzcie na zdrowie, dobrze, że smakuje! :D :D :D

Nieee, Jamlesiku, mój blog to taki skromny i zwyczajny jest, gdzie mu tam do bloga roku. :wink:

Esa nie wysyłałam, ale przyznaję bez bicia, moje typy są po prostu nieco inne. Blogi Dario i Kasiorka są bardzo piękne, ale jak dla mnie blog roku to Jagodowy Zagajnik, tam najwięcej korzystam z inspiracji i fajnych zdjęć. :wink:

No nie będę łgała, że wysłałam, bez sensu. :p

Dzisiaj cały dzień farba na pomalowanych frontach szafek kuchennych schła i jeszcze na wielu nie wyschła. :o :evil:

Nigdy więcej nie kupię emalii Dekorala. :evil:

Z tego wszystkiego, żeby nie zmarnować dnia, musiałam zająć się szyciem i uszyłam nową zasłonkę do kuchni (jak nowe meble, to i zasłonki nowe by się zdały).

Jeszcze jutro muszę ją skończyć, ale to już jakieś 10% pracy zostało tylko, reszta na gotowo zrobiona. :D

Sołtys kończy nowe panele w domku dla gości kłaść, bo w stodole w to zimno nie sposób było pracować, a w domku w kozie sobie napalił i cieplutko miał. 8)

No to lecę do Was pozaglądać. 8) :D

Nooo, Andrzej na pewno, że przynajmniej wtedy nie będziesz na forumie przesiadywać, prześladowca jeden. :lol:

Nie wiem, czy będziesz taka zadowolona, jak faktycznie kilka dni zostaniemy, bo w Zielonkach przez najbliższe 2 lata nikogo nie będzie, wyjechali... do Chin !!!! :o :lol:

Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. :lol:

Przywieziemy, poczekamy na naprawę i dopiero wrócimy. 8) :wink:

Hurrra! (to nie był okrzyk na cześć przyjaźni polsko-chińskiej, bo ja Chin nie lubię, ale za opustoszenie Zielonek). Jakiś termin już wymyśliłaś?

Się witam wieczornie!

Depsia było zapytać o tego Dekorala ... powiedziałabym Ci dokładnie to samo!!! Na szczęście farba do ścian jest świetna!

Ambercia, no niestety, dziewczyny się nie spełniają ... nie mają warunków ... przykre ...

No w sumie nie przyszło mi do głowy pytać, bo nie miałam pojęcia, że zwykła emalia może tak straszliwie fatalną jakość mieć. :o :evil:

I farfocle jakieś, jak trociny w tym pływają i nie do rozpuszczenia są! :evil:

I trzeba teraz te farfocle pazurami zeskrobywać. :evil:

Ambercia, taki ze mnie talent, że każdemu umiem nerwy rozregulować. :wink: :lol:

Poza tym to ja raczej tak skromnie z tymi talentami... :oops: :lol:

No po prostu typowa kura domowa. :lol:

Tylko, że gotować nie umiem. :oops:

Agduś, ło matko, jaki Ty masz głos donośny! :D

Ja tam nie chcę straszyć ani obiecywać, ale coś o lutym mi po głowie chodzi, bo potem to trzeba już do ogrodu ruszać, potem w pole i koniec czasu na wyjazdy... Zobaczymy, pogadamy jeszcze, dobra? :wink:

A ja glosowalam na oba blogi. :lol: No co, duzo jest fajnych, ale te sa nasze. :lol:

A tak w ogole jesli by chodzilo o to kto najlepszy, to bylo by glosowanie bez oplat. :roll: No ale rozumiem, ze ktos te nagrody musi sponsorowac.

p.s. fotki na pv moga byc :wink:

depeesiu kochana , farfocle mozesz zetrzeć papierem ściernym (najpierw grubszym potem drobniejszym)

lepiej malować parę razy cieńszymi warstwami w międzyczasie szlifując papierem

i wszystko będzie gładkie jak pupa bobaska

P.S. a tak w ogóle wejdż choćby jutro na skype to B. ci ladnie wszystko wyklaruje , bo ja to tylko tyle co od niego się nauczaam wiem :oops: