anSi 21.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... wolałabym ujeżdżalnię krytą A co to jest?? Brzmi perwersyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Perwersja ... hmmmyyy ... ciekawe ... A to po prostu zabudowane miejsce do jeżdżenia konno - bezcenne zimą i gdy leje deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzień dobry Maylandzia a z czego ten sosik holenderski się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ha, czasami mam perwersyjne marzenia o pieknym domu z dużą ilością drewna i ogromnymi przeszkleniami, takimi od antresoli aż po podłogę na parterze. I żeby można było mieć na ścianie bocznej kominek, a wieczorem usiąść przed szklaną scianą przy kominku i podziwiać jakiś widok - na las albo na jezioro, ze światłami odbijającymi się w wodzie... Póki co, to cargo nie mam, tylko mi się marzy też... A rzeczywistośc skrzeczy i jutro trzeba dokończyć malowanie kuchni. Szafki własciwie pomalowane, ale spojrzałam na te szafki białe, a przy nich ta ściana - bleeee.... No i pół kuchni już pomalowane, jutro będziemy kończyć. Taki jasny spokojny kolor, jakby piaskowy, biel szafek ładnie od tego odbija. A jak ja to wszystko potem pomyję, poukładam w szafkach i jak z tym dojde do ładu, to w ogóle nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzień dobry Maylandzia a z czego ten sosik holenderski się robi http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/sos_holenderski/sos_holenderski.html Ale chyba nie myślisz, że ja to gotowałam? W barze byłam na jedzonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Maylandzia a dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Bo ja tylko to co szybkie gotuję Poza tym w robocie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a ja wiem może to szybkie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Depes, to sie narobilas. A ja dzis cierpiaca jestem na kosci zimowe. Jak skonczysz wszystko, to ja poprosze o fotke. Dobrej nocy wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Melduję, że byłam i przeczytałam. Chyba mi zwoje zamarzły, bo niczego mądrzejszego napisać nie potrafię. A było czapkę na spacer z psuką założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Melduję, że byłam i przeczytałam. Chyba mi zwoje zamarzły, bo niczego mądrzejszego napisać nie potrafię. A było czapkę na spacer z psuką założyć... przynajmniej wyciągłaś komenty z czeluści ...... teraz to i Chef tutaj trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jamles, Ty to chyba jakies nowe wcielenie J23 jesteś. Agduś, kurczę, to Ty nie wiesz, że jak mróz jest, to czapka musowo na łeb? Wszystko jedno jaka, byle była! Dziękuję za wyciągnięcie z czeluści! Zeljcia, ja to tak myślałam, że przy tych zmianach, to Ty pewnie wszystkie kości liczysz... Mayland - nie wierzę, że nie gotujesz różności, Ty wszak z rodziny z tradycjami. Wusia, ponoc jakis fajny przepis na faworki masz, zapodałabyś... No to jeszcze chwila i dalej idę malować ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Depes nie licze wszystkie, bo ja jeno do dziesiaciu umiem. Zimnao u nas jak piorun, cos w domu wciaz trzaska. No chyba, ze to nie u nas.., ale gdzie..., w polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 jak mróz jest, to czapka musowo na łeb? Hmmmm.... niekoniecznie... Ten akurat się obnażył... http://images50.fotosik.pl/251/53a95476ba8e4c25m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zawsze wiedziałam, że przyroda to piękna jest. Zeljcia, trzaska? Może to mróz trzaskający taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Czapki nie noszę z zasady, aczkolwiek bywają nieliczne, na szczęście, momenty, gdy wciągam ją na głowę. Daaawnoooo już takiego momentu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Depes chyba podbytka, to plastyk. Ja czape nosze i najlepiej to bym zima kominiarke nosila, taka z futerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Depes chyba podbytka, to plastyk. Ja czape nosze i najlepiej to bym zima kominiarke nosila, taka z futerka. Napad na Alasce szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No co Ty! Mnie to predzej sie przestraszom jak bede bez kominiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No co Ty! Mnie to predzej sie przestraszom jak bede bez kominiarki. ot kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts