Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha, czasami mam perwersyjne marzenia o pieknym domu z dużą ilością drewna i ogromnymi przeszkleniami, takimi od antresoli aż po podłogę na parterze. :roll:

I żeby można było mieć na ścianie bocznej kominek, a wieczorem usiąść przed szklaną scianą przy kominku i podziwiać jakiś widok - na las albo na jezioro, ze światłami odbijającymi się w wodzie...

Póki co, to cargo nie mam, tylko mi się marzy też...

A rzeczywistośc skrzeczy i jutro trzeba dokończyć malowanie kuchni. Szafki własciwie pomalowane, ale spojrzałam na te szafki białe, a przy nich ta ściana - bleeee....

No i pół kuchni już pomalowane, jutro będziemy kończyć. :lol:

Taki jasny spokojny kolor, jakby piaskowy, biel szafek ładnie od tego odbija. :wink:

A jak ja to wszystko potem pomyję, poukładam w szafkach i jak z tym dojde do ładu, to w ogóle nie wiem! :lol:

Jamles, Ty to chyba jakies nowe wcielenie J23 jesteś. :lol:

Agduś, kurczę, to Ty nie wiesz, że jak mróz jest, to czapka musowo na łeb? :o Wszystko jedno jaka, byle była!

Dziękuję za wyciągnięcie z czeluści!

Zeljcia, ja to tak myślałam, że przy tych zmianach, to Ty pewnie wszystkie kości liczysz... :-?

Mayland - nie wierzę, że nie gotujesz różności, Ty wszak z rodziny z tradycjami. :wink:

Wusia, ponoc jakis fajny przepis na faworki masz, zapodałabyś... :oops: :wink:

No to jeszcze chwila i dalej idę malować ściany. :-?