Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie znam się na ukraińskiej modzie :-?

Pamiętam zimę, kiedy zamknęli szkoły, żeby dzieci nie marzły. Z tej radości całymi dniami szaleliśmy na sankach na wałach odrzanych i wcale nie marzliśmy!! Nie wiem, czy nam wtedy z ferii tego nie odebrali (to już był cios poniżej pasa). Pewnie my i tak pojechaliśmy, jeżeli wcześniej mieliśmy zaplanowany jakiś wyjazd w ferie.

Jednego roku wymyślili, że dzieciom wystarczy tydzień ferii. Oczywiście my pojechaliśmy na dwa, bo ojciec uważał, że na narty trzeba co najmniej na dwa tygodnie jechać. Potem napisał nam usprawiedliwienie, że z powodu zagrożenia lawinowego nie mogliśmy zjechać ze schroniska w doliny. A to na Baraniej było! :lol: Moja bardzo zasadnicza wychowawczyni uczyła na szczęście matmy a nie geografii, więc w te lawiny uwierzyła.

Żeluś ja przytulam i powiem że mnie dał forumowicz radę na zatoki żeby soli kuchennej rogrzać na czystej patelni wsypać w szmatkę i przyłożyć na zatoki tylko ostrożnie żeby nie poparzyć :D

A jak przesole to przypale. :lol: :wink:

Musze sprobowac, mnie mecza te przynosowe. :-?

Witanko serdeczne :D

Mam sporo do przeczytania :roll:

:D

Cześć, Królik!!! Zdrowy, widzę, w te mrozy jesteś i kicasz, z czego się bardzo cieszę! :D :D :D

Czytaj, kochany, czytaj, chociaż i tak jakoś nie wierzę, że wszystko przeczytasz. Oczywiście, nie, żebym mówiła, że nie umiesz, skądże. :wink: :lol:

Nie wszystko ale tak trochę po łebkach :oops:

Witanko :D

Czasu mało, bo się leżało 8) a teraz po powrocie dość mocno pociągający jestem :evil:

Depes przyszlam poplakac. :( Dzis zatoki chcialy mnie zabic. :evil: Na szczescie Pan Bog mial inny plan. :lol: Zyje, ale co ja nalyklam sie dzis smieci, to szkoda gadac... :roll:

Czy ktos mnie przytuli? 8)

Nie płacz, kochana, przyłóż soli gorącej, mam nadzieję, że pomoże...

Ja sama dzisiaj płaczę z powodu Brazowego Mocarta. :cry:

Kuźwa, i jeszcze ten sąsiad Brazowy... :evil: :evil: :evil:

Wredny facet, jak da radę, to sama Wam opowie. :evil: :evil: :evil:

U nas dzisiaj mróz nieduży, chyba tylko -1*C, sypie drobny mokry śnieg. :roll:

Znowu jutro - pojutrze wszystko będzie oblodzone. :evil:

Rura twardo nie odmarza, dobrze, że zimną wodę mamy... :-?

I jak gdzies schowałam moją płytę od Kasiorka, co to ją wylicytowałam, tak teraz znaleźć nie mogę, durna pała!!! :x :x :x

Witanko serdeczne :D

Mam sporo do przeczytania :roll:

:D

Cześć, Królik!!! Zdrowy, widzę, w te mrozy jesteś i kicasz, z czego się bardzo cieszę! :D :D :D

Czytaj, kochany, czytaj, chociaż i tak jakoś nie wierzę, że wszystko przeczytasz. Oczywiście, nie, żebym mówiła, że nie umiesz, skądże. :wink: :lol:

Nie wszystko ale tak trochę po łebkach :oops:

Witanko :D

Czasu mało, bo się leżało 8) a teraz po powrocie dość mocno pociągający jestem :evil:

Ty to zawsze pociągający jesteś. :oops: :D

Na pewno się wykurujesz, pewnie pociagasz, bo była różnica temperatur, zapewne tam we Francji jakoś cieplej, choć i w górach... :wink: :lol:

Oj, kochamy wszyscy zwykle nasze psiaki i bardzo jest nam smutno, kiedy cos się z nimi dzieje.

Oglądam teraz ciekawy dokument - psychologia w nim, jak ludzie reagują na zachowania grupy, jak robią rzeczy, które byłyby pozornie niemożliwe.

Np. skoro grupa (aktorów) siedzi spokojnie i "pisze egzamin" w kompletnie zadymionym pomieszczeniu, to jeden prawdziwy student między nimi - nie wybiega. Rozgląda się i po chwili spokojnie pisze dalej w tych kłębach dymu!!! :o