DPS 30.01.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jakies wielkie mi się wkleiło, zmieniłam. Prawda, że wspaniały był? Niestety - już od 3 lat za tęczowym mostem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.01.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 piękny szorstkowłosy Bobik a drugie gdzie ma ? mnie się podoba zwłaszcza dawka tylko trochę krótka ta kuracja jamles - termin podany został interwencyjnie, w celach profilaktycznych należy kontynuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zosiu, ja nie wiem, jak on to zrobił, ale jak to drugie uszko mu klapnęło, to jakoś tak je schował, że praktycznie w ogóle nie było go widać - jak na załaczonym obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 dobry wieczór DPS-ia super Bobiczek wyglada ja w pogodzie dzisiaj słyszałam że znowu okrutne mrozy nadchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Druga tura ferii się zaczyna. Sprawiedliwość musi być - niech też pomarzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zasypało mnie, chociaż włąśnie przed chwilą podjechał ogromny traktor i częściowo odkopał. Rany, ale ta zima mnie już wnerwia! ... nie tylko Ciebie ... ja nawet kiedy o tym czytam (lub oglądam w tv), odczuwam chłód przeraźliwy ... mnie się podoba zwłaszcza dawka tylko trochę krótka ta kuracja jamles - termin podany został interwencyjnie, w celach profilaktycznych należy kontynuować ... stosuję profilaktycznie, ... a jakże ... i gryp ci żadnych u mnie, od lat wielu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.01.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Zasypało mnie, chociaż włąśnie przed chwilą podjechał ogromny traktor i częściowo odkopał. Rany, ale ta zima mnie już wnerwia! (...) W tym roku to faktycznie dała nam wszystkim w dupsko ta zima. Mam nadzieję, że czuje się już usatysfakcjonowana i pójdzie w p.... siną dal niedługo!! No coś ty..., a jeszcze 2 mies. temu tak za nią tęskniłyście ...a ja mówiłem, że wam przypomnę I Jamles ostrzegał... Wysłany: Wto, 1 Grudzień 2009 11:56 Szczerze mówiąc, to w pierwsze święta w Uroczysku też bym chciała mieć śnieg za oknem ... (...)No to masz No coś Ty, Yeti, święta bez śniegu? (...) Stanowczo głosuję za pięknym śniegiem w zimie, każda pora roku ma swój czas i każda jest piękna. Nooo, styczeń i luty to właśnie ten czas Podziwiaj, podziwiaj http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g035.gif I chyba tylko Agduśce ciągle mało http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c090.gif Depsia dobrze gada - wódki Jej dać! Żadnej wiosny zimą! Zimą ma być zima - śnieżna, biała, piękna i narciarska. Nie zimie jesienią! Stanowcze nie zimie wiosną! (...) Ja nawet lubię solidny mróz, taki, kiedy w nosie zamarza - człowiek czuje, że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... stosuję profilaktycznie, ... a jakże ... i gryp ci żadnych u mnie, od lat wielu ni ma Nooo, jakbym na Florydzie siedziała, to też bym pewnie nie chorowała! Cfaniaczek! Yeti, ja jestem za zimą, jak najbardziej! Ale do końca lutego, potem powinna juz powoli zacząć się zwijać w inne rejony świata. Przysłowia zawsze mówia, że w marcu, jak w garncu i domagam się, żeby zima się zastosowała do ludowej mądrości. W lutym - dobra, luty mróz. W marcu - musi trochę odpuścić! Dzisiaj u nas piękna pogoda, słoneczko cudnie świeci, aż chce się żyć! No i Misiek wrócił, powsinoga jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 31.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witać! Przeczytać sobie pozwoliłem kawałeczek bloga. Z prośbą przychodzę A niby jak się zakwas czyni? Jeżeli to nie tajemnicza magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ...Przytuptałam...oficjalnie... Bo nie oficjalnie to ja tu "mieszkam" od dawna Nocami "tupię" najczęściej ... jak to jeż ale podobno nie budzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witać! Przeczytać sobie pozwoliłem kawałeczek bloga. Z prośbą przychodzę A niby jak się zakwas czyni? Jeżeli to nie tajemnicza magia Hmmm.. Obiecuję na bloga w najbliższym czasie wrzucić przepis na zakwas, dobrze? Co prawda ja go sama nie robiłam, tylko dostałam pocztą, ale mozna zrobić samemu, więc napiszę, jak. Aga - witam Jeżyka oficjalnie i radośnie. Tuptanie jeszcze nigdy nas nie obudziło, proszę więc sobie tupać, ile wlezie i z nami tutaj rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry a u nas ta zima taka bleee dzisiaj niby - 4 ale coś siąpi z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Aga - witam Jeżyka oficjalnie i radośnie. Tuptanie jeszcze nigdy nas nie obudziło, proszę więc sobie tupać, ile wlezie i z nami tutaj rozmawiać. Lalalala ... to już się mnie nie pozbędziecie http://img519.imageshack.us/img519/9291/1109x.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 jak ja się tej werandy country naoglądam - to tak mnie nachodzi, żeby skrobać, malować, wyszywać i haftować. Całe szczęście - szybko mi przechodzi i mogę sobie spokojnie na fotelu posiedzieć Też tak macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... stosuję profilaktycznie, ... a jakże ... i gryp ci żadnych u mnie, od lat wielu ni ma Nooo, jakbym na Florydzie siedziała, to też bym pewnie nie chorowała! Cfaniaczek! ... ... ieeetaaam ... bez "profilaktyki" na "świninę" na Florydzie chorowali ... mota zagrychę do "profilaktyki" http://www.chefpaul.net/food/appetizersGr02.jpg smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Depsia, przywitac sie przyszlam Witam tez wszystkich pozostalych Szanownych odwiedzajacych ten zacny topik Ciesze sie, ze nikogo nie zasypalo i nie zmrozilo ... brrrrr ... podobno teraz na nowo sie zacznie Niech ktos wylaczy ta zime Dla chorujacych zdrowka zycze!!! Za frosch'ka powtorze, ze najwazniejsza jest profilaktyka i systematycznosc!!! Nie ma co wirusow prowokowac, tylko tluc paskudy poki sie jeszcze nie pojawia ... no a wiado nie tluczkiem, tylko rumem Depsiu, uszek uroczy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 http://www.chefpaul.net/food/appetizersGr02.jpg smakowicie pozdrawiam Paweł, ja to chcęęęęę!!!! O matko, jak wygląda pięknie, domagam się przepisu natentychmiast! Zosiu, pewnie, że częso tak mam. Planów ci u mnie cała kopa, gorzej z realizacją... Czasem coś wyhaftuję, czasem coś wykleję. Najczęściej kończy się na planach. No, przed świętami na prezenta trochę porobiłam, Sołtysowi worek, Babci doniczkę... Same pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 jak ja się tej werandy country naoglądam - to tak mnie nachodzi, żeby skrobać, malować, wyszywać i haftować. Całe szczęście - szybko mi przechodzi i mogę sobie spokojnie na fotelu posiedzieć Też tak macie ? Jak mnie nachodzi to siadam w kąciku cichutko i czekam aż mi przejdzie Yeti, ja o Świętach pisałam, niekonieczne tych Wielkanocnych... Czeee Towarzystwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... Paweł, ja to chcęęęęę!!!! O matko, jak wygląda pięknie, domagam się przepisu natentychmiast! ... ... no przeca jezd bardzo łatwe przekąski i dodatki do dań głównych ... już daaaawno ... i żeby nie było na ptoka z "Brazkowego wewontaka" ..tutaj. ... pozdrówka smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ale to z brukselką jest Można ją czymś zastąpić?? Aaaaa, przypomniało mi się, też dobra przekąseczka: Śliwki kalifornijskie - suszone oczywiście - najlepiej wybrać z paczki największe - owinąć cienkim plasterkiem boczku wędzonego (można spiąć wykałaczką). Ułożyć na brytfance i wstawić do gorącego piekarnika. Nie mam pojęcia ile czasu piec, bo robię to zawsze na oko - pychooootaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts