Chef Paul 31.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ale to z brukselką jest Można ją czymś zastąpić?? ... ... nie lubisz brukselki ? ... z owoców w boczku, proponuję jeszcze suszone morele ... mniam pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... za Brazą przytuptałam ... patrzę Chef od patelni ! Lecę na tą stronkę i co widzę ? Rybki warzywka - no znajdę cos na moją dietę ! I boooczek nagle ...do brukselki ... a mogło być tak dietetycznie Chefie zapodałbyś co żeby jeżyk głodny nie chodził i mu ...dooopa nie rosła he ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nieeeee ...ja nie mogę tam zglądać ! Już wpieprzam kabanosa ..... A jakie nóżki widziałam ... nie pójdę tam już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dobry wieczór! Zaś o żarełku gadacie? Całe szczęście, że mięsnym, mnie nie rusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A mnie rusza ... Bo w tych bajkach co to jeż jabłuszko na plecach taszczy ...to pierdoły opowiadają Mięsożerna jestem ! A tu boczek był ...ale z brukselką - możemy sie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Druga tura ferii się zaczyna. Sprawiedliwość musi być - niech też pomarzną A na trzecia jakie prognozy? My w tym roku na szarym koncu Sniegu pewnie nie zabraknie....W ostatni czwartek do pracy nie dojechalam - tak nas zasypalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry AnSi my też na koniec ale do marca zapowiadaja zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 wu -milo jest miec swiadomosc, ze nie jest sie osamotnionym w czekaniu z jednej strony dosyc mam juz tego codzienego odsniezania, ale znowu ferie bez sniegu to takie troche jakby nieudane I tak zle i tak niedobrze No to dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 W zeszłym roku mieliśmy ostatnią turę. Chyba najbardziej lubię drugą - duża szansa, że śnieg jeszcze będzie (o ile w ogóle jest), nie trzeba czekać zbyt długo po świętach a jednocześnie nie od razu po nich. Pierwsza za blisko świąt. W dodatku liczyłam na to, że po feriach nie będę wstawała już po ciemku. A tu bulba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie znoszę brukselki ... bllleee ... przepraszam jej wielbicieli. Cześć! Ferie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Brazunia to dobrze, że nie lubisz brukselki. Ja mogę całą pochłonąć Szczególnie tą w boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To weź brukselkę, ja wezmę boczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie cwaniakuj Opowiem Ci za to jak smakowało U nie dziś ogórkowa tylko wiec za mieskiem pożądliwie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Miałąm pomidorówkę, na jutro planuję białą kiełbaskę w sosie musztardowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kumpela kupiła mi dziś syrop klonowy i zamierzam jutro zrobić placki kanadyjskie z syropem. Choć kluski ziemniaczane kładzione też za mną chodzą Pojutrze młodej urodziny....15 wiec tort musze zamówić i coś na kolacje wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A jak się te kanadyjskie placki robi, poza syropem oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...idę stąd ...znowu żarcie ... ... i nie ma sałatki ... ...i zeżarły naszą brukselkę z boczkiem Agduś ... nie mamy się już czym podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A jak się te kanadyjskie placki robi, poza syropem oczywiście? Wrzuciłam Ci przepis u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...idę stąd ...znowu żarcie ... ... i nie ma sałatki ... ...i zeżarły naszą brukselkę z boczkiem Agduś ... nie mamy się już czym podzielić Ja ani brukselki, ani boczku, więc nie płaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja ani brukselki, ani boczku, więc nie płaczę. Hmmm a jesz coś wogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts