Agduś 01.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja ani brukselki, ani boczku, więc nie płaczę. Hmmm a jesz coś wogóle ? Niestety tak. I widać to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dobry wieczór, mniam! W ramach zbilansowanej diety i folgowania żołądkowi nabylam dzisiaj drogą kupna mnóstwo zielonego groszku i kukurydzy w puszkach, będe żarła. Uwielbiam podgrzany zielony groszek puszkowy w sosie własnym z łyzka masła rozpuszczoną... Pyyyszne! Brukselka też pyszna! I boczek też, tylko bez tego tłuszczyku. Pawełku, przepis zaraz idę zakonotować i nie gdaja mi tu, że od dawna, bo dopiero od wczoraj na blogu wisi! U nas znowu coraz zimniej. W środę straszą śnieżycą. No, zima jak się patrzy! Na obiad dzisiaj Babcia ugotowała wspomnienie lata z zamrażarki - pierożki z jagodami! Matko, jakie dobre... Jutro trzeba koniecznie chlebek upiec, znowu się skończył. Agduś - no i potem się dziwisz, że te Twoje dzieci takie wybredne. Po kim to mają, pytam się, po kim? Jeżyku - Ty się za mocno nie odchudzaj, po co będziesz za ładna, a tak to chociaż kompleksów nowych się przy Tobie nie nabawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja ani brukselki, ani boczku, więc nie płaczę. Hmmm a jesz coś wogóle ? Niestety tak. I widać to po mnie Caaałe szczęście ... bo już się martwiłam ... że tylko po mnie widać ten boczek na "boczkach" No niech zgadnę ... - zapychasz słodkości co ? DPSia ... no chociaż ty jedna "groszek i kukurydza" ...i się nie nabijaj z jeżyka bo ja pyzata jestem już jak ...nie przymierzając ta brukselka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja ani brukselki, ani boczku, więc nie płaczę. Hmmm a jesz coś wogóle ? Niestety tak. I widać to po mnie Agduś, nie przeginaj, aż tak nie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a ja lubię i brukselkę i boczuś i też po mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No niech zgadnę ... - zapychasz słodkości co ? Tylko czekoladę, TYLKO! Groszek z kukurydzą i żółtym serem tworzą świetną, szybką sałatkę. Ino, niestety, najlepszą z tłustym tuczącym majonezem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tylko czekoladę, TYLKO! Groszek z kukurydzą i żółtym serem tworzą świetną, szybką sałatkę. Ino, niestety, najlepszą z tłustym tuczącym majonezem. Jak TYLKO czekoladę to się nie streeesuj A majonez to ja też kocham ... i ta miłość mi "bokami"wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja lubię wszystko i jeśli tylko jest smaczne to zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tylko czekoladę, TYLKO! Jak TYLKO czekoladę to się nie streeesuj Ale ILE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Brukselka też pyszna! I boczek też, tylko bez tego tłuszczyku. same kłamstwa brukselka jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a boczek z tłuszczykiem mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i tu się zgadzam z Jamlesem, nie jadam brukselki, grzeszę z boczusiem Dobrej nocy Depesia. Agduś, możesz wziąć moją porcję czekolady, oddam bez żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 02.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 to może dla wszystkich, którzy nie mogą za bardzo: boczusiu, pieczeni, schabików, smażonych kotlecików, kiełbasek z grila etc.. jak ja teraz zielenina http://img85.imageshack.us/img85/2306/231cl.jpg smacznego mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kochani, tylko buziaki Wam dzisiaj zostawię, mam paskudną migrenę i boję się, że oczy mi na wierzch wylezą z bólu. Idę dogorywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Odpoczywaj, migrena to wredna przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobry wieczór Bramer o jakie mniam ja mięsożerna ale sałatki uwielbiam DPS-ia szczerze współczuję wiem jaki to ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bramer a co Tobie? Nie choruj nam, nie wolno. Salatka pyszna, az szkoda, że Ty tak daleko mieszkasz. Depeś czy glowa minela? U nas dzis pada i wieje jak nie wiem co... Jak jutro z tej wsi do lekarza pojade, to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ... Jak jutro z tej wsi do lekarza pojade, to ja nie wiem. http://img.drewno.pl/i/5871_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jamles lubie Cie, wiesz Ty o tym, nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jamles lubie Cie, wiesz Ty o tym, nie?! no wiem tylko, że Froszkę bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 03.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Żelka to taka dobra dusza przeca, że wszystkich lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts