Żelka 03.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Nie wiem o co Wam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bry ... ja na sałatkę A jakby kto jeszcze łopatę pożyczył ... samochodu muszę poszukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kochani, tylko buziaki Wam dzisiaj zostawię, mam paskudną migrenę i boję się, że oczy mi na wierzch wylezą z bólu. Idę dogorywać... jak dziś??????? stosujesz migeę??? ja też sie sporo nacierpiałam z tytułu tego ch...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzień dobry, jakoś doszłam do siebie. Aka, ja już niczego nie biorę poza Saridonem, bo tylko to na mnie działa, sprawdzone. A najlepiej to zasłonić okna, zamknąć oczy i spróbować przespać świństwo. U nas ani wiatru, ani sniegu nie ma. Nie wiem, może później, ale ogromną większość dnia mieliśmy piękną pogodę, słoneczko, temperatura +1*C, dachom trochę ulżyło, bo w słońcu śnieg się trochę na dachu topił. Czasu nie mam, bo sie trochę za decoupage wzięłam, Babcia ma w marcu imieniny, trza coś uszykować na prezent. No to próbuję wymodzić puszkę na herbatę z... puszki na herbatę. Tylko, że ta puszka paskudna bardzo była, jakaś żółta, z nazwą Minutka, paskudna i w ogóle. Jak ją przerobię, to będzie dopiero ładna. Bardzo trudno jest mi wycinać małe elementy, ślepa jestem, muszę pod lupą, wkurza mnie to. Ale poradziłam sobie, musiałam. Jamles - Jak ja Cie lubię, to Ty sam nie wiesz! Bramer - prosimy częściej zaglądać, podoba nam się, a jakże, podoba, jak ludziska zaglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Depeś a z czego ta puszka? Z puszki? To znaczy, metalu. I dlaczego nie ma fotki tej przerobki? Ty wiesz jak my to lubimy. Prawda, ze to wycinanie precyzyjne wkurza. Ja widze nie zle, ale tez mnie wkurza, ze to tyle musi trwac. Kupilam serwetke na Twoja butelke, ale nie znalazlam aronii, tylko wisnie. Ale z wisni tez mozna nalewke zrobic, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej, przyleciał ptaszek... pierwszy do naszego wypasionego karmnika , normalnie loft z antresolą w kategorii ptasiej . chyba sójka to była. Jeszcze nigdy się tak nie ucieszyłam na widok ptaszka, jakkolwiek to brzmi Cieszę się, że ze zdrowiem lepiej , ciśnienie jakieś strasznie dołujące było. u nas znowu napadało na biało, 25 km = 1,5 godz w samochodzie, z czego większość z komisją śledczą, bo radio słabo fale łapało. Koszmar. Czuję, że się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobry wieczór DPS-ia jak dobrze że Ci lepiej no migrena to parszywa jest okropnie i fakt najlepiej w ciemnicy przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A i ja Jamlesa lubię ... jak nic wpadnie nam Karlus w manię wielkości Dobrze, że już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 jamles lubie Cie, wiesz Ty o tym, nie?! no, doczytałem się musimy to uczcić http://img214.imageshack.us/img214/1002/20070723005winka.jpg http://galeriakwiatow.pl/img/gk27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Żelka, Ty natychmiast donoś, które z tego asortymentu to słodkie!!! Jamles, na kwiaty Ci wypłaty nie wystarczy, bo tu więcej takich, co się do sympatii dp Ciebie przyznaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Żelka, Ty natychmiast donoś, które z tego asortymentu to słodkie!!! Jamles, na kwiaty Ci wypłaty nie wystarczy, bo tu więcej takich, co się do sympatii dp Ciebie przyznaja... ale tylko Żelka to publicznie wyznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kochani, tylko buziaki Wam dzisiaj zostawię, mam paskudną migrenę i boję się, że oczy mi na wierzch wylezą z bólu. Idę dogorywać... Dzisiaj mi wylaza...epiemia jakas z ta migrena chyba Bry wieczor wszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Żelka, Ty natychmiast donoś, które z tego asortymentu to słodkie!!! Jamles, na kwiaty Ci wypłaty nie wystarczy, bo tu więcej takich, co się do sympatii dp Ciebie przyznaja... ale tylko Żelka to publicznie wyznała O żesz Tyyyyy ... to popatrz .... A i ja Jamlesa lubię ... jak nic wpadnie nam Karlus w manię wielkości Teraz to już się bele wiechciem nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Żelka, Ty natychmiast donoś, które z tego asortymentu to słodkie!!! Jamles, na kwiaty Ci wypłaty nie wystarczy, bo tu więcej takich, co się do sympatii dp Ciebie przyznaja... ale tylko Żelka to publicznie wyznała O żesz Tyyyyy ... to popatrz .... A i ja Jamlesa lubię ... jak nic wpadnie nam Karlus w manię wielkości Teraz to już się bele wiechciem nie wywiniesz właśnie wysłałem do Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wiem Odebrałam, stoją na honorowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 to może dla wszystkich, którzy nie mogą za bardzo: boczusiu, pieczeni, schabików, smażonych kotlecików, kiełbasek z grila etc.. jak ja teraz zielenina smacznego mimo wszystko A z czego to na talerzu sie sklada?? O przepis jaikis mi chodzi, bo wyglada apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jamles - Jak ja Cie lubię, to Ty sam nie wiesz! za to, że nie wiem ........ przepraszam http://www.angelsms.pl/roza/grafika/roza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Noooo łaaaaaadnie To tu takie czułości ? To ja sie nie dziwię, że Braza z uroczyska dzisiaj uciekła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Wam! jamles dzieki, Ty wiesz jak zadowolic kobiete. braza wszystkie wina u nas sa slodkie, nawet te wytrawne, bo winogrona pelne slonca i sama slodycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzień dobry, jakoś doszłam do siebie. Aka, ja już niczego nie biorę poza Saridonem, bo tylko to na mnie działa, sprawdzone. A najlepiej to zasłonić okna, zamknąć oczy i spróbować przespać świństwo. wiem, wiem kochana...wiele lat cierpiałam z tego powodu... Saridon mowisz???? nie brałam jeszcze tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts