mayland 29.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie ma to jak silna sugestia i odpowiednia argumentacja Ja myślę, że nie bedzie tak źle Od 13 lat żyjemy nadzieją. Pocieszamy się, że okulistyką jest tą specjalizacją medycyny która rozwija się najdynamiczniej. To w okulistyce są największe osiągnięcia i najwiecej zmian i nowości. Moze za rok czy dwa wymyślą coś na niedowidzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Obyś miała rację. Póki co kolekcjonuję piękne wzory haftu (np. od Zeljki), żeby w tych lepszych "widzących" czasach je wykorzystać i wyhaftować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A dopóki tego nie zrobisz to zacznij czytać z lupą - toż to żaden wstyd, jak pragnę zdrowia!!!!!! Braza - tu nie chodzi o wstyd. Tu chodzi o to, że trudno jest przyznać przed samym sobą, że człowiek jest prawie niewidomy. Nie potrafię jeszcze tego zrobić i nie chcę tego robić. Jak już w ogóle nie będę widziała, to wtedy powiem głośno "jestem niewidoma". A na razie nie. I żadnych lup do czytania używać nie będę. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Nie przejmuj się, skąd miałaś wiedzieć jakie są meandry uczuć stetryczałych niedowidzących wiejskich bab. Zapraszam za chwilkę do dziennika - zdaje się, że zamawiałaś zdjęcia z gór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Cześć stetryczała niedowidząca wiejska babo! Z tego wszystkiego to może jedno słowo jest prawdziwe (okulary widziałam)..., no dwa, bo jeszcze "cześć". Biegnę zobaczyć zdjęcia z gór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Milo wiedziec , ze dobrze sie bawicie i odpoczywacie. Zdjecia gor bardzo lubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień Dobryhttp://www.tutej.pl/pliki/cms/3706/paczki2_ico.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień dobry, Romciu! A właściwie to od której Ty w tej pracy przesiadujesz, że tak wcześnie na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzień dobry, Romciu! A właściwie to od której Ty w tej pracy przesiadujesz, że tak wcześnie na forum? hihihi no nie bez przesady tak wcześnie to ja w pracy nie bywam to był głos z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 oglądałem zdjęcia gór w dzienniczkuehhhhh jak mi się zachciało w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Górom cześć!!!! (stetryczałym niedowidzącym wiejskim babom też cześć ) Zatęskniłam za górami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Braza, z Krakowa w góry niedaleko, tylko przyjedźcie na dłużej.Zdjęcia piękne. Okno otwierane od zewnątrz na pewno są w pokoju dziecka, które nie chcąc się uczyć śmigało przez okno na pole.Zdjęcia piękne, tylko zimy jakoś mało na nich jak na styczeń w górach!W Sieprawiu tylko z samej góry dużego wyciągu można popatrzyć na góry. Tak sobie stałam i patrzyłam i myślałam, że ja wlaściwie powinnam mieć taki widok za oknami. Może te Niepołomice to był błąd, może trzeba było działki bardziejna południu szukać? Tylko dojazdy Andrzeja do pracy stałyby się jeszcze dłuższe. A potem pomyślałam, że może lepiej mieć taki widok tylko od święta, bo wtedy wiem, że to jest święto i się napawam nim. Gdybym to miała na co dzień za oknem, to po jakimś czasie nie zachwycałabym się tak bardzo. A może jednak zachwycałabym i święto by było codziennie?Wiecie co? Chyba, gdy dziecka się wyniosą na swoje, to sobie zbudujemy mały domek zwidokiem na góry. Wtedy sprawdzę jak to z tymi widokami jest. W końcu pierwszej nocy w tym domku (minął juz rok!) śnił mi się drewniany domek w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pierwszy sen podobno się sprawdza ... jak mu się w tym pomoże Ja to już się cieszę, że innym powietrzem, niż przesolonym, będę mogła pooddychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Romciu, to Ty też wcześnie wstajesz, tak jak ja! Agduś, buduj, buduj, my potem na wywczasy jeździć będziemy! Brazunia, a coś Ci nie pasuje z morskim powietrzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Romciu, to Ty też wcześnie wstajesz, tak jak ja! Agduś, buduj, buduj, my potem na wywczasy jeździć będziemy! Brazunia, a coś Ci nie pasuje z morskim powietrzem? ja ostatnio to już wogóle mało co sypiam ufff doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 I ja się przywitam Pączków już nie przyniosę bo brzuchy będą bolały ale coś innego postawię http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka też mi się podoba a dokładkę można prosić tak naprawde jak pije kawę to lubie duże kubasy bo wtedy się porządnie napiję a juz najbardziej mnie denerwuje espresso w malutkiej filiżanczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka też mi się podoba a dokładkę można prosić tak naprawde jak pije kawę to lubie duże kubasy bo wtedy się porządnie napiję a juz najbardziej mnie denerwuje espresso w malutkiej filiżanczce O wyższości filiżanek nad kubkami to już chyba u Brazy rozmawialiśmy... ale ja i tak zostaję przy kubku.... i tak się zastanawiam czy nie ograniczyć spożycia kawy ... tylko jak to zrobić jak ja ją tak lubię Nawet sobie parę lat temu fundnęłam ekspres ciśnieniowy automatyczny i sobie do niego podchodzę... pyk na guziczek... i leci pyszna kawa z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts