DPS 04.02.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czeeeeść! Aka, no jak na mnie, to tylko Saridon działa, ale musi być wzięty zaraz na początku, 2 tabletki, inaczej - doopa blada. Zosiu - no ja tam nie wiem, ja się zawsze cieszę na widok ptaszka. Jazdy z komisją śledczą to ja Ci wspłczuję, naprawdę! Jamles - no to pięknie, ja tu takie wyznania czynię, a Ty nawet nie zauważasz... No ale co mam biedna zrobić, zadowolę się i tą jedną różyczką... AnSi, ja mam nadzieję, że już Ci lepiej z migreną, bo to świństwo straszne jest, żeby gorzej nie powiedzieć. Zdrowiej, kochana, jak najszybciej, poleż, odpocznij w spokoju, może lepiej Ci będzie... Zeljcia, no ta puszka to z puszki właśnie, metalowej takiej. Nie wiem, czy powinnam pokazywać na forumie, bo to taki mój "gniocik", ani ona taka ładna jak te Tewoje rzeczy, ani w ogóle... Taka sobie puszeczka, w moim skromnym mniemaniu po prostu fajniejsza trochę niż taka sklepowa badziewna puszka z napisem "Minutka". Może jutro zrobię zdjęcie, to na bloga wrzucę, jak dam radę, bo od 2 dni sygnał u mnie 1 kreska w porywach. No to idę dalej czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobry wieczór DPS-ia no to super e Ci się poprawia ale pokazuj puchę koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wieczór .. lepiej późno niż wcale, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jamles - no to pięknie, ja tu takie wyznania czynię, a Ty nawet nie zauważasz... No ale co mam biedna zrobić, zadowolę się i tą jedną różyczką... http://www.bank-zdjec.com/foto5/13210_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry mnie to kurczak nikt nawet jednej różyczki dac nie chce a DPS-ia wybrzydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wuska, bo najpierw trzeba przyznać się do lubienia Jamlesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wuska, bo najpierw trzeba przyznać się do lubienia Jamlesa ... chyba zardzewieję Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jamles, ło matko, aż mi się coś robi, że tych kwiatów całe morze! Dziękuję!!! Nooo, teraz to już tak Cię lubię, że bardziej to chyba nie można! Gwoździku, a gdzieś Ty rdzewiał ostatnimi czasy? Idę zaraz na przeszpiegi do Ciebie. Przespałam dzisiaj całe popołudnie. Tak mnie wzięło na sen, że musiałam, bo bym chyba na stojąco zasnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Gwoździku, a gdzieś Ty rdzewiał ostatnimi czasy? ... byłem wbity tu i tam ... a w weekend jeszcze wypadła organizacja osiemnastki Juniora ... i tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I tu taż Gwiździu ! Khm khm ... nie wiem Gwożdzik czy ty się tu odnajdziesz w tej powodzi czułości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk przez Twoje igraszki z Yetim to ciągle mnie prześladuje dowcipas Tatusiu jak się rozmnażają jeże ostrożnie synku ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk przez Twoje igraszki z Yetim to ciągle mnie prześladuje dowcipas Tatusiu jak się rozmnażają jeże ostrożnie synku ostrożnie Śmiej się Wusia - samo zdrowie A rechocz głośno ...niech ci zazdroszczą ... Zwariowałby człowiek od tej powagi ... a tak sama monitor zaplułam przez to ganianie po lesie z Yetim A do dowcipu możesz teraz dołożyć ...i przez lejek synku ...przez lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 przez lejek to olejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 przez lejek to olejek Taaa też dobry ...ale ja zapodałam WD 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 olejek trza było bo delikatniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 olejek trza było bo delikatniejszy Taaaaa ...bo Yeti to Calineczka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no tam gdzie lejek zapodał to chyba jak Calineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no tam gdzie lejek zapodał to chyba jak Calineczka Hmmm myślisz ? O cholera a patrz ... nie krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a Ty skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Przespałam dzisiaj całe popołudnie. Tak mnie wzięło na sen, że musiałam, bo bym chyba na stojąco zasnęła. za dużo se nie obiecuj z Sołtysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts