AgaJeżyk 05.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a Ty skąd wiesz Toć nasłuchiwałam całą noc ...pod deską ...u Brazy ... ( Ty ... mnie to znowu głupawka bierze dzisaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk ulżyło mi że nie tylko mnie głupawka łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk ulżyło mi że nie tylko mnie głupawka łapie Witaj w klubie "głuptoków" Zaraz mnie Depsia na zbitą sznupę wywali a Braza poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk, ja tę deskę to chyba opodatkuję Albo nie ... po przemyśleniu, mogą mnie oskarżyć o działania przeciwko ginącemu gatunkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk, ja tę deskę to chyba opodatkuję Albo nie ... po przemyśleniu, mogą mnie oskarżyć o działania przeciwko ginącemu gatunkowi! A nie mówiłam ! Ale luuuubi jeżyka nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jak mają nie ginąć jak tyle kłopotu z produkcją jest jak nie ostrożnie to przez lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk, ja tę deskę to chyba opodatkuję Albo nie ... po przemyśleniu, mogą mnie oskarżyć o działania przeciwko ginącemu gatunkowi! A nie mówiłam ! Ale luuuubi jeżyka nie? Dobra, przyznam się ... lubi, lubi .... nawet myśli, jak by tu jakiegoś przedstawiciela tego ginącego gatunku ściągnąć do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeżyk, ja tę deskę to chyba opodatkuję Albo nie ... po przemyśleniu, mogą mnie oskarżyć o działania przeciwko ginącemu gatunkowi! A nie mówiłam ! Ale luuuubi jeżyka nie? Dobra, przyznam się ... lubi, lubi .... nawet myśli, jak by tu jakiegoś przedstawiciela tego ginącego gatunku ściągnąć do siebie Maaatko kochana przeczytałam ... gnijącego ... Aaaaa polecam sie polecam ...tylko nie wiem czy to przeżyjesz Widzisz co sie dzieje jak jeżyk głupawki dostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dla mnie może być i gnijący, a co mi tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Przyszłam ...http://img687.imageshack.us/img687/558/tupie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Depes a Ty gdzie dzisiaj caly dzien? Gosci nie odwiedzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór coś u niektórych z dyscypliną krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 http://media8.mojageneracja.pl/oituiuwepy/mediumkkt9ix594a2a3979d4ba446304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dobry wieczór coś u niektórych z dyscypliną krucho o kim myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dobry wieczór coś u niektórych z dyscypliną krucho o kim myślisz Czyżby ... uderz w stół ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jezdem... Niech ktoś zabierze tego pierzastego patriotę ... bo morde drze ... a u Brazy jeszcze dzwonami oberwałam w środku nocy ..... Maaaaatko ... nie wyspałam się ... http://img693.imageshack.us/img693/162/jez.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Pierzasty patriota jest bardzo przystojny, czego się czepiasz A dzwony to był pomysł Jamlesa ... chyba za to, że w gruboskórność nie wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Jamlesiu to do DPS-i było bo Ty to zdyscyplinowany i kwiaty piękne rozdajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dobry wieczorek! Dziękuję za utrzymanie komentów na pierwszej stronie. Ja jestem cały czas bardzo zdyscyplinowana, tylko czasem człowiek powinien malutki odwyk od foruma zrobić. Chciałam sobie butelkę decoupage zrobić, to mi się wzięła i za mocno spiekła pod kominkiem, cała farba z lakierem pomarszczyły się! Trzeba będzie następną zrobić, a taka mi się fajna (prawie) udała. Dzisiaj troszkę pohaftowałam krzyżykami serwetę, co to ją od kilku lat robię i zrobić nie mogę. Ale nie zawsze mam na haft ochotę, a do tego wzór jest bardzo pracochłonny, choć tego nie widać. Ale już jest dużo bliżej do końca niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Odwyk ... ... to tak się da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts