Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Czeeee!

Słuchajcie, słuchajcie, donoszę, że jest bardzo dobrze, karmią nas troskliwie i smacznie, zabawiają i w ogóle. :D

Emi nas poznała i radośnie przywitała, Miśka mi się dzisiaj pcha do łóżka, a Carmen nie ucieka w panice na nasz widok. :lol:

Udało nam się maszynę do szycia oddać do naprawy (pan w punkcie widać, że pasjonat swojej pracy, o maszynach opowiada długo i namiętnie :lol: ), dumna i blada wysłuchałam zachwytów i peanów na temat mojego Singera ("proszę pani, to dzieło sztuki prawdziwe jest!!!"). 8) :D

Pospacerowaliśmy po Rynku krakowskim i po uliczkach (gdybyśmy tego nie zrobili, nie czułabym, że w Krakowie byłam :wink: ), kupiliśmy kilka drobiazgów, śnieg zrobił z nas poruszające się ulicami dwa bałwanki :lol: i wróciliśmy w gościnne progi Agdusiów.

Chyba zmienimy platformę cyfrową, oferta n-ki jest w tej chwili naprawdę interesująca i fajny dekoder z nagrywarką dają! :roll:

No to pędzę dalej poczytać. :wink:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia właśnie nabyła sobie eN-a i się cieszy, jakby jej kto w kieszeń napluł.

Mieliśmy zamiar wyciągnąć gości na narty, ale Depsia odmówiła kategorycznie. Rano mieliśmy jeszcze jakby zapał do działania, Goście zażyczyli sobie na jakąś górkę wejść. Okazało się jednak, że wzgardzili jedyną, którą dysponujemy w pobliżu. Spacer po Puszczy odpadł, bo śniegu nasypało po pas. No i uprawiamy sport przed telewizorem - w końcu olimpiada jest!

A w ogóle to teraz jak dwie nienormalne wyglądamy - obie z laptopkami na kolanach siedzimy.

No naprawdę, laptopki na kolankach i wio do przodu... :lol:

A n-kę zamówiłam, bo dają tańszy pakiet niż C+ i w tym jest dekoder z nagrywarką, ekstra. 8)

Będzie oglądanko! :lol:

No i uprawiamy sport przed telewizorem - w końcu olimpiada jest!

A w ogóle to teraz jak dwie nienormalne wyglądamy - obie z laptopkami na kolanach siedzimy.

To sie nazywa goscinnosc. Ja tez tak lubie aby czuc sie jak u siebie w domu, wszystko na luzie, kto co woli to robi i juz.

Bawcie sie fajnie i o nas nie zapominajcie poplotkowac. :D

Ale Agduś, przecież Ty teraz omawiasz przez telefon Bardzo Ważne Sprawy rodzinne i inne. :lol:

Słuchajcie, ona siedzi, na kolanach laptop, na uchu słuchawka od bluetootha i nadaje jak karabin szybkostrzelny, takoż pisze. :o

No i jak ja mam z nią plotkować? :lol: :wink:

Kurczę, gdzie to ja mój cydr postawiłam i ciasto... Aha, są! 8) :D