DPS 14.02.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Czeeee! Słuchajcie, słuchajcie, donoszę, że jest bardzo dobrze, karmią nas troskliwie i smacznie, zabawiają i w ogóle. Emi nas poznała i radośnie przywitała, Miśka mi się dzisiaj pcha do łóżka, a Carmen nie ucieka w panice na nasz widok. Udało nam się maszynę do szycia oddać do naprawy (pan w punkcie widać, że pasjonat swojej pracy, o maszynach opowiada długo i namiętnie ), dumna i blada wysłuchałam zachwytów i peanów na temat mojego Singera ("proszę pani, to dzieło sztuki prawdziwe jest!!!"). Pospacerowaliśmy po Rynku krakowskim i po uliczkach (gdybyśmy tego nie zrobili, nie czułabym, że w Krakowie byłam ), kupiliśmy kilka drobiazgów, śnieg zrobił z nas poruszające się ulicami dwa bałwanki i wróciliśmy w gościnne progi Agdusiów. Chyba zmienimy platformę cyfrową, oferta n-ki jest w tej chwili naprawdę interesująca i fajny dekoder z nagrywarką dają! No to pędzę dalej poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A ja wstyd sie przyznac, prawie 17 lat w Polsce (rany stara sie robie ) i jeszcze nie bylam w Krakowie. Jak ten Krakow to przezyl to ja nie wiem... Milego czasu razem Wam zycze i zazdraszczam fajnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry DPS-ia znaczy maszynę zreperują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Depsia właśnie nabyła sobie eN-a i się cieszy, jakby jej kto w kieszeń napluł. Mieliśmy zamiar wyciągnąć gości na narty, ale Depsia odmówiła kategorycznie. Rano mieliśmy jeszcze jakby zapał do działania, Goście zażyczyli sobie na jakąś górkę wejść. Okazało się jednak, że wzgardzili jedyną, którą dysponujemy w pobliżu. Spacer po Puszczy odpadł, bo śniegu nasypało po pas. No i uprawiamy sport przed telewizorem - w końcu olimpiada jest!A w ogóle to teraz jak dwie nienormalne wyglądamy - obie z laptopkami na kolanach siedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Agduś znaczy goście czują się jak u sebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No naprawdę, laptopki na kolankach i wio do przodu... A n-kę zamówiłam, bo dają tańszy pakiet niż C+ i w tym jest dekoder z nagrywarką, ekstra. Będzie oglądanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No i uprawiamy sport przed telewizorem - w końcu olimpiada jest! A w ogóle to teraz jak dwie nienormalne wyglądamy - obie z laptopkami na kolanach siedzimy. To sie nazywa goscinnosc. Ja tez tak lubie aby czuc sie jak u siebie w domu, wszystko na luzie, kto co woli to robi i juz. Bawcie sie fajnie i o nas nie zapominajcie poplotkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 OK, już odrywam Depsię od laptopika i plotkujemy!Nie, żebyśmy siedziały tak cały czas - w karty pogralim w międzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ale Agduś, przecież Ty teraz omawiasz przez telefon Bardzo Ważne Sprawy rodzinne i inne. Słuchajcie, ona siedzi, na kolanach laptop, na uchu słuchawka od bluetootha i nadaje jak karabin szybkostrzelny, takoż pisze. No i jak ja mam z nią plotkować? Kurczę, gdzie to ja mój cydr postawiłam i ciasto... Aha, są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dolać Ci cydru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Nieee, już wolę herbatę w dzbanku... Wero patrzy na nas dziwnym wzrokiem, bo siedzi między nami na sofie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dooobra, to idę wodę postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 To czego jeszcze siedzisz? No dobra, to ja pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 matko co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No przeca poszłam. Dzbanek i dwa kubki herbaty, dwa kubki kawy... Można w karty połupać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No faktycznie! Trzeba by jakos Andrzeja pokonać, bo jak na razie wygrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 To zamykamy laptopy i gramy! Trzy... czteee-ry...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a w co gracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 W remika. Jeszcze w kanastę umiem i lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ja już tak dawno nie grałam że zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts