Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To się prawdziwa roztropność nazywa - jakie to szczęście, że obie laptopa miałyście.

Przecie bez sprzętu, to o podstawowych potrzebach nie ma jak powiadomić i z głodu i pragnienia można zginąć...

Ja z Jeżyną na żywioł poszliśmy i nie mieliśmy na spotkaniu laptopów. Musieliśmy się komórkami zadowolić. Jednak trochę to niewygodnie jest, bo jak się stoi tak blisko obok siebie, to drugie ucho trzeba zakrywać, żeby głos rozmówcy przez słuchawkę tylko słyszeć :-?

nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać :lol: :lol: :lol:

Ty jeszcze nie wiesz czym on się potarfi zadowalać !

Jaki stwór - takie myśli ... kudłate :-?

Króliki ... Jeżyki ... a nawet jakieś legendarne Yeti .... matko, gdzie ja trafiłam????

Epoka Lodowcowa III . Przetrwały tylko jeże, króliki i wszystko co małe .... i wykopalimy Yeti z lodu :o

...

Chefie, a co to jest "zwierzątko furet"? :o :o :o

... narazie jeszcze nie wiem :) ... książka ma ponad 100 lat i dopiero wpadła w moje łapska :) ... może kłet z dzwonkami przytwierdzonymi do ogona :lol: :wink:

nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać :lol: :lol: :lol:

... przeca se można wibracje włączyć :) :roll: :wink:

pozdróweczka