braza 14.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A dlaczego dajecie Andrzejowi wygrywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja nie umię grać w karty Tylko w kuku i wojnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ... może królik wam pomoże, ale ... trza go złapać http://www.chefpaul.net/images/kroliki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzień dobry a potem Chefie pasztet z króliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kurczę, i tak Andrzej wygrał... Chefie, a co to jest "zwierzątko furet"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To się prawdziwa roztropność nazywa - jakie to szczęście, że obie laptopa miałyście. Przecie bez sprzętu, to o podstawowych potrzebach nie ma jak powiadomić i z głodu i pragnienia można zginąć... Ja z Jeżyną na żywioł poszliśmy i nie mieliśmy na spotkaniu laptopów. Musieliśmy się komórkami zadowolić. Jednak trochę to niewygodnie jest, bo jak się stoi tak blisko obok siebie, to drugie ucho trzeba zakrywać, żeby głos rozmówcy przez słuchawkę tylko słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Króliki ... Jeżyki ... a nawet jakieś legendarne Yeti .... matko, gdzie ja trafiłam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać Ty jeszcze nie wiesz czym on się potarfi zadowalać ! Jaki stwór - takie myśli ... kudłate Króliki ... Jeżyki ... a nawet jakieś legendarne Yeti .... matko, gdzie ja trafiłam???? Epoka Lodowcowa III . Przetrwały tylko jeże, króliki i wszystko co małe .... i wykopalimy Yeti z lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 to ja też przetrwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 to ja też przetrwałam Nooo. Troszkę wysuszona jesteś i ...skóra ci się pomarszczyła ale wygląda na to, że tylko śpisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No a karaluchy??? O nich się zawsze mówiło, że przetrwają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No a karaluchy??? O nich się zawsze mówiło, że przetrwają??? No przecież napisałam MAŁE nie? A widziałaś kiedyś karalucha większego od królika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 te Jeżyk bo Cię na listę zaginionych jak Yetiego wpiszą ja się liczę do małych a Ty mnie od karalucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 te Jeżyk bo Cię na listę zaginionych jak Yetiego wpiszą ja się liczę do małych a Ty mnie od karalucha Wuśka Z karaluchami Braza zaczęła ! Zrób se lifting bo ci skóra na oczy zjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 spoko tak to dopiero bedę wyglądać ja duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ... Chefie, a co to jest "zwierzątko furet"? ... narazie jeszcze nie wiem ... książka ma ponad 100 lat i dopiero wpadła w moje łapska ... może kłet z dzwonkami przytwierdzonymi do ogona nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać ... przeca se można wibracje włączyć pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no Chefie przeca po to chopy komórki w kieszeni spodni noszą nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no Chefie przeca po to chopy komórki w kieszeni spodni noszą nie ... tera te komóreczki takie malutkie robią i niewiele z nich pożytku ... kiedyś to były komóry ... jak cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przyznaję ... karalucha większego od królika jeszczem nie widziała ... chyba musze coś zapalić, może obaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts