Rom 31.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka też mi się podoba a dokładkę można prosić tak naprawde jak pije kawę to lubie duże kubasy bo wtedy się porządnie napiję a juz najbardziej mnie denerwuje espresso w malutkiej filiżanczce O wyższości filiżanek nad kubkami to już chyba u Brazy rozmawialiśmy... ale ja i tak zostaję przy kubku.... i tak się zastanawiam czy nie ograniczyć spożycia kawy ... tylko jak to zrobić jak ja ją tak lubię Nawet sobie parę lat temu fundnęłam ekspres ciśnieniowy automatyczny i sobie do niego podchodzę... pyk na guziczek... i leci pyszna kawa z pianką to wpraszam się na kawcię z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 ładna filiżanka też mi się podoba a dokładkę można prosić tak naprawde jak pije kawę to lubie duże kubasy bo wtedy się porządnie napiję a juz najbardziej mnie denerwuje espresso w malutkiej filiżanczce O wyższości filiżanek nad kubkami to już chyba u Brazy rozmawialiśmy... ale ja i tak zostaję przy kubku.... i tak się zastanawiam czy nie ograniczyć spożycia kawy ... tylko jak to zrobić jak ja ją tak lubię Nawet sobie parę lat temu fundnęłam ekspres ciśnieniowy automatyczny i sobie do niego podchodzę... pyk na guziczek... i leci pyszna kawa z pianką to wpraszam się na kawcię z pianką No problem.....kiedy tylko masz ochotę.... daj znać.... bo ekspres to ja zapakuję na samym końcu i pierwszy będzie rozpakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 oki i znowu sie rozgadaliśmy ja nieswoich komentarzach i znowu nas wyrzucą ale z nas pierduśniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 oki i znowu sie rozgadaliśmy ja nieswoich komentarzach i znowu nas wyrzucą ale z nas pierduśniki No to choć do mnie a nie tak skaczesz i skaczesz raz tu raz tam a ja Cię ciągle gonić muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Brazunia, a coś Ci nie pasuje z morskim powietrzem? Eeee, no morskie powietrze mi pasuje i owszem, bo nie mam innego wyjścia ale najwyższy czas trochę od niego odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 i znowu nas wyrzucą Wyrzucą? A kiedy ja Was wyrzuciłam? Ja właśnie zapraszaam, a Wy mi takie tutaj inwektywy? Buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 upppppppppssssssssssssssss sorki tak sobie pomyślałem.....jak ktoś by chciał mieć taki typowo budowlany, fachowy dziennik i komentarze to pewnie bygo denerwowały takie dyskusje o pierdołach Ufffff na szczęście nas zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Myśmy się w ogóle dobrali jak w korcu maku! Spece budowlani od siedmiu boleści! Dobrze, że redakcja jakaś wyrozumiała i nas nie banuje za te pogaduchy.Wpadłam tak sobie na chwilkę sprawdzić pociągi na jutro... Tylko czemu na forum ich szukam???Na granicach drgnęło, więc chyba dojedziemy. A moze i wrócimy... Już raz wracałam tydzień z wycieczki na wschód, więc mam wprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Agduś, będziemy kciuki za Was trzymać, żeby wszystko się udało tak, jak chcecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 i znowu nas wyrzucą Wyrzucą? A kiedy ja Was wyrzuciłam? Ja właśnie zapraszaam, a Wy mi takie tutaj inwektywy? Buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się domeczku, że takie pierdoły Ci nie przeszkadzają to jak pozwolisz to czasami do Ciebie wpadniemy poplotkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Myśmy się w ogóle dobrali jak w korcu maku! Spece budowlani od siedmiu boleści! Dobrze, że redakcja jakaś wyrozumiała i nas nie banuje za te pogaduchy. Wpadłam tak sobie na chwilkę sprawdzić pociągi na jutro... Tylko czemu na forum ich szukam??? Na granicach drgnęło, więc chyba dojedziemy. A moze i wrócimy... Już raz wracałam tydzień z wycieczki na wschód, więc mam wprawę. Życzę Wam udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Myśmy się w ogóle dobrali jak w korcu maku! Spece budowlani od siedmiu boleści! Dobrze, że redakcja jakaś wyrozumiała i nas nie banuje za te pogaduchy. Bo my się bardzo budująco zachowujemy - toż w tych czasach taka wspólnota myśli i czynów nie zdarza się na każdym kroku!! Wpadłam tak sobie na chwilkę sprawdzić pociągi na jutro... Tylko czemu na forum ich szukam??? Bo na forum wiedzą wszystko Na granicach drgnęło, więc chyba dojedziemy. A moze i wrócimy... Już raz wracałam tydzień z wycieczki na wschód, więc mam wprawę. Ja na taką ewentualność wzięłabym z 5 termosów z gorącą czarną kawą i kocyk z polaru! Tak na wsie słuczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Myśmy się w ogóle dobrali jak w korcu maku! Spece budowlani od siedmiu boleści! Dobrze, że redakcja jakaś wyrozumiała i nas nie banuje za te pogaduchy. Wpadłam tak sobie na chwilkę sprawdzić pociągi na jutro... Tylko czemu na forum ich szukam??? Na granicach drgnęło, więc chyba dojedziemy. A moze i wrócimy... Już raz wracałam tydzień z wycieczki na wschód, więc mam wprawę. Ja tez odpaliłem kompa ale zamiast pracować przeglądam forum Trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 BB, dzięki za wiadomość. Jak cóś, to się zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dzień doberek Depeesia, na nasz przyjazd nie musisz robić jakiś wielkich porządków, może być siano nawet (z koniem w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no ładnie kroi sie jakies spotkanie a ja nic o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no ładnie kroi sie jakies spotkanie a ja nic o tym nie wiem Nie martw się, o Tobie tez poplotkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 BB, dzięki za wiadomość. Jak cóś, to się zgłoszę. Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Romciu, wypijemy Twoje zdrowie na pewno! Brazunia, ja będę czekała - ino gwiźnij, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Gwizdnę, gwizdnę!!!! Wstępnie, jak była mowa: poniedziałek 18.02. po 14 w Żarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts