braza 20.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Agduś wytarabaniłam, siebie i do Ciebie przylazłamhttp://www.alpintech.pl/galerie/l/lina-jutowa-20-mm_165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzień dobry Brazula ale po co Ci ta lina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Do wyciągania komentarzy z niebytu, wieszać się jeszcze nie chcę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 a wiesz ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Oooo, dziękować za ratunkową linę! Kurczę, jakaś taka ta sobota... rozlazła. No kompletnie nic się nie dzieje i kompletnie nic mi się nie chce. Adasia Małysza oglądamy sobie więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ładnie skoczył, ciekawe jak za drugim razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 No i ma srebro, ma!!! Jest za Ammanem, ale ten to dopiero fenomenalny sportowiec jest - na poprzedniej i na tej olimpiadzie zdobył wszystkie możliwe złote medale indywidualne! Ma więc 4 teraz. A nasz Adaś zaraz za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 No i ma srebro, ma!!! Jest za Ammanem, ale ten to dopiero fenomenalny sportowiec jest - na poprzedniej i na tej olimpiadzie zdobył wszystkie możliwe złote medale indywidualne! Ma więc 4 teraz. A nasz Adaś zaraz za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 cudne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tylko złota Adamowi brakowało do kompletu, ale trzeba przyznać, 4 (?)srebrne to i tak wyczyn niesamowity! Brawo!Ammanowi nie żałuję tego medalu, był naprawdę świetny, należalo mu się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 No i ma srebro, ma!!! Jest za Ammanem, ale ten to dopiero fenomenalny sportowiec jest - na poprzedniej i na tej olimpiadzie zdobył wszystkie możliwe złote medale indywidualne! Ma więc 4 teraz. A nasz Adaś zaraz za nim. przepraszam, że się wcinam na przedpoprzedniej w Salt Lake City w 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kurczę, chyba aż potem poszukam w necie. Albo... Bierzesz pod uwagę letnie też, tak, przechero? Cfaniaczek jeden. Co by nie gadać, to wiadome jest, że Adaś wielkim sportowcem jest i basta. Boszszsz, teraz nie będę mogła spać przez długi czas. Okazało się, że moje dziecko nie będzie mogło przyjechać na święta z GB, więc domaga się mojego przyjazdu tamże. No i zarezerwowany już mam samolot... Strrrrrrrasznie nie lubię latać. No, ale przecież nie zostawię mojego chłopczyka samego na święta, nie? W piątek też wyjeżdżamy na kilka dni do rodziny. Robi się nam bardzo podróżnicza wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja nie wiem, jak Ty to przeżyjesz, skoro po powrocie z miasta jesteś zmachana jak wielbłąd ... Miłych podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kurczę, chyba aż potem poszukam w necie. Albo... Bierzesz pod uwagę letnie też, tak, przechero? Cfaniaczek jeden. nie cfaniaczek tylko chodząca encyklopedia sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No, Brazunia, ja właśnie przerażona jestem tymi podróżami. Jakoś będę musiała tego dokonać, chociaż zupełnie nie jestem zachwycona, zupełnie. No, ale do dziecka pojadę, no bo jakże... Jamles, encyklopedio Ty nasza kofana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wieczór DPS-ia moja mama jak miała do brachola lecieć do Angolów to też zielona z lekka była tym bardziej że jedyny obcy język to łacina ale co tam spoko dała radę i dwa tygodnie sie tam byczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ....... jedyny obcy język to łacina medyczna czy kuchenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 to się porobiło wrzuć na luz depeesia , nastaw sie się na wielką przygodę urlop ci się tez należy a synek potrzebuje mamy więc przyjmij ,że robisz dobry uczynek a będzie ci dużo łatwiej uwierz , ale i do podróży można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Depsia, Ty bardzo podobna do mojej mamy jesteś. Ona też na samą myśl o podróży jest ciężko chora. Ino że mama ciut starsza od Ciebie jest - nie wstyd Ci?Przeżyjesz i jeszcze będziesz bardzo zadowolniona - ja Ci to mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Przylazłam ... czy ktoś się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts