AgaJeżyk 08.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Chyba będę musiała się tym zająć. Ale ciągle przeżywam, że tak robią, bo to nieuczciwe... Maaatko Depsia ...gdzies ty się uchowała ...taka grzeczna Hmmm Gwoździk szaleje Gdzie nie wejdę ...gwoździki (nawet ja dostałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Gdzie nie wejdę ...gwoździki (nawet ja dostałam ) ... a Ty co ? masz wyrzuty sumienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Gdzie nie wejdę ...gwoździki (nawet ja dostałam ) ... a Ty co ? masz wyrzuty sumienia ? Nie, zastanawia się, czy jeżykom gwoździki pasują do kolców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Gdzie nie wejdę ...gwoździki (nawet ja dostałam ) ... a Ty co ? masz wyrzuty sumienia ? Eeee nie jest tak źle Ale muszę przyznać, że częściej to ja od ciebie po łbie dostałam ... jak kwiatkami A gwoździki do kolców pasuuują - jedno i drugie kłuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Gdzie nie wejdę ...gwoździki (nawet ja dostałam ) ... a Ty co ? masz wyrzuty sumienia ? Eeee nie jest tak źle Ale muszę przyznać, że częściej to ja od ciebie po łbie dostałam ... jak kwiatkami A gwoździki do kolców pasuuują - jedno i drugie kłuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale muszę przyznać, że częściej to ja od ciebie po łbie dostałam ... jak kwiatkami załamałem się .... To ja taki cham jestem ? myślałem, że częściej Cię rozbawiłem niż wku...wiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale muszę przyznać, że częściej to ja od ciebie po łbie dostałam ... jak kwiatkami załamałem się .... To ja taki cham jestem ? myślałem, że częściej Cię rozbawiłem niż wku...wiłem Ooooo jeeeżu Gwoździk ... no chodź to cię szybko przytulę Przecież buźki są ... i śmieją się ... a ty tak serio No żeby mnie porządnie wku...ć to musiałbyś powiedzieć do mnie ... salceson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 spoko, spoko ... teraz już wiem jak Cię wkurzyć PS. pamiętaj .. ja jestem wkręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 PS. pamiętaj .. ja jestem wkręt Taaa - bez gwinta to ty gwoździoł jesteś - nie wkręt Podpucha to była ? A ja myślałam , że ty też masz czasem gorsze dni ... a tu zonk Ty wrednielizno ocynkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A ja myślałam , że ty też masz czasem gorsze dni ... a tu zonk Ty wrednielizno ocynkowana ....ja gorsze dni ?...... i do tego na forum ? .... wrednielizna ... cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wrednielizna ... cokolwiek to znaczy to pewnie coś z bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wrednielizna ... cokolwiek to znaczy to pewnie coś z bielizny Mnie się kojarzy ze zgnilizną. Może być moralną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzien dobry! Melduje, ze robie te okropne, romantyczne serduszka. Nawet mi wychodzi ten romantyzm, jeno strasznie dlugo idzie to szycie reczne. Wyliczylam, ze jedno takie serduszko, robie, uwagaaa...., 4 i pol godziny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 pochwalisz się nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry Żelciu koniecznie pokaż Twój romantyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ciocia Zeljka, koniecznie pokaż, pewnie, że tak! Ja WIEDZIAŁAM, że nie odpuścisz i w końcu się za to weźmiesz! Jednak jesteś wytrwała w dążeniu do celu. A ja dzisiaj wysuszyłam pranie w ogrodzie, pierwszy raz w tym roku, tralala! Słonko świeciło, temperaturka na plusie i w 4 godzinki pranie suche jak pieprz mam! Ani chybi wiosna coraz bliżej. Czas nasiona kupować, kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Pokaze, pokaze te serducha. Na blogu. Jeno musze fotki wydostac z kamery. Depeś a u nas ziemia zmarznieta jak kamien. Chcialam dzis troche droge wyrownac, ale nie dalo sie tego lopata ruszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rzeczywiście telepatia jakaś. A jak droga zmarznięta to lepiej, przynajmniej sie nie zakopujecie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No nie, ale po tym blocie zostaly takie "koleiny" czy jak to nazwac... Nauczycielka juz 3 tydzien nie przyjezdza. Do dupy to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 DPS-ia u mnie cały czas na minusie temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts