Rom 01.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no ładnie kroi sie jakies spotkanie a ja nic o tym nie wiem Nie martw się, o Tobie tez poplotkujemy o kurcze.....ale mi się będzie czkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no ładnie kroi sie jakies spotkanie a ja nic o tym nie wiem Nie martw się, o Tobie tez poplotkujemy o kurcze.....ale mi się będzie czkać Od 18.02.do co najmniej 21.02. nie udzielaj się towarzysko - z taką czkawką będziesz się głupio czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Haaaa, mogę zapewnić, że nie tylko Romowi będzie się czkało wtedy!!! Na forum nastąpi ogólna czkawka i to intensywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Plotkary jedne , no!!! Tak sie zastanawiam , a nie sprawdzalam ile mam do Ciebie w kilometrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Staramy się, jak tylko możemy. Rrmisiu, jak wsiądziesz w pociąg albo inny samochód i przyjedziesz, to najlepiej sprawdzisz ile to kilometrów. Koło Brazy będzie wolny pokój, a co. Ty dobrze pomyśl, druga taka okazja z Brazą nieprędko się pewnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 rrmisia dawaj!!!!! Cały ten jad w nas siedzący w borach sosnowych zostawimy Borom nie zaszkodzi, a nam się będzie wszystko podobało i będziemy słodkie jak landrynki ... aż się niektórym niedobrze od tej słodkości zrobi Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, Brazunia, ja wiedziałam, że Ty dobrze gadasz. Wódki trza Ci dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, Brazunia, ja wiedziałam, że Ty dobrze gadasz. Wódki trza Ci dać. Po wódce to ja za mundra bendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Nie bój, jakby Rrmisia przyjechała, to damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Duchowo Was wespre tym razem [chyba]. Mlody na ferie wyjezdza i nie mozemy domu zostawic , bo palic trzeba . A kiedy Ty Brazuniu sie wybierasz wlasciwie ? Ja dopiero bym mogla po 18 .02 weekend , tak teraz mi sie wydaje. I nie wiem czy z przychowkiem czteronoznym przyjmuja gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja będę od 18.02. do 21.02. , znaczy się ... wygląda na to ... niestety ... że d...upa - przepraszam, w tak szacownym towarzystwie nie wypada, ale mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Z przychówkiem to gorzej, bo na miejscu jest swój przychówek i uważa, że to jej teren. Mogłaby być niezadowolona. A Blinio nie zostanie w domku z Twojnym? Jeden by palił, a drugi pilnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 heheheheheh Ty pomyslalas , ze ja bez swojego Starego gdzies pojade U nas podobno to juz kazirodztwo , ale my zawsze razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No to w takim razie pozostaje Pablinia zostawić pod czułą opieką Waszego Synka. Rrmisia, nie wymiguj się i nie daj się prosić. Taka piękna okazja się nadarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzien dobry Wpadłam na wiejskie śniadanko Co serwujesz gościom Depesia? CO im najbardziej smakuje? Zdradź jakąś tajemnicę kulinarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A może być wiejski chlebek? Właśnie się piecze. http://www.kotelnica.bestur.pl/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Chyba haftować wreszcie pójdę, gadać ze mną nikt nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wszyscy sie szykują na imprezę u Brazy Dlatego taka cisza Haftować bedziemy po imprezie. Zabieraj te motki i chodź z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Impreza!!!!!!!!!! Depeesia, chleba przynieś, motki zostaw w domu, toć nie będziesz teraz przędła !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No i chciałam iść, to mnie z netu wywaliło i za nic połączyć nie chciało! Trudno, może uda się następnym razem. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts