Agduś 24.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Z tym snem to słusznie, bo w robocie nie powinnaś spać. Kręgosłup weź do lekarza, niech Ci da zwolnienie, to nie będziesz się skręcała, że w robocie musisz siedzieć. Znajdziesz na budowie twardą deskę, położysz ją w słoneczku, zalegniesz na niej i będziesz kręgosłup leczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Agduś nie da rady muszę być w robocie a nie spię w domu przez robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Agduś nie da rady muszę być w robocie .. jesteś nie zastąpiona lata temu u mnie też jeden taki był, i były kierownik( obaj juz dawno na emeryturze)kiedyś mi powiedział jamles zrób to, a jo mu na to, że sie nie znom, bo to łon zawsze robi i kierownik mi pedzioł a jak łon tak umrze, to co bydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jamlesik nie ma ludzi niezastapionych co najwyżej są tacy bez których trudno się obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wusia, no tutaj jest! też nie wiedziałam, gdzie.... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No pewnie, że nie będe ogladac żadnych "takich" filmów i w ogóle. Wuśka, Agduś ma rację, Ty nie udawaj niezastąpionej, tylko zwolnienie weź, bo jak kręgosłup przeciązysz, to już dłuuuugo nigdzie nie pójdziesz, nie tylko do pracy. Jamles, a gdzieś Ty był ostatnie dni? Zaś u Brazy żeś w drewutni siedzioł czy galoty żeś sztrykowoł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jamles, a gdzieś Ty był ostatnie dni? na zegrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jamles, a co to jest zegroda Przylazłam, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jamles, a co to jest zegroda Przylazłam, a co!!! To Ty nawet nie wiesz, gdzie byłaś??? Ładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pięęęekny dzień u nas dzisiaj był! Od wczoraj groszek i inne posiałam, bratki kupiłam i do skrzynek posadziłam, wygrabiłam kawał terenu za stodołą, wyczyściłam i dprowadziłam do przyzwoitego wyglądu rabatki przed domiem... I - oczywiście - nabawiłam się bólu kręgosłupa i wszystkich mięśni! Ale za to jaką mam satysfakcję z wykonanej roboty! A Sołtys z sąsiadem już się dzisiaj zaczęli zabierać za wykonanie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 u nas tez cudnie i słońce tak pięknie zachodziło - jak ogromna pomarańcza Depsiu - zazdraszam rabatek i kwiatków Śnieg stopniawszy, był uprzejmy odkryć całą nędzę mojego ogródka. Skromną działalność zeszłoroczną zniweczył jeden z ukochanych piesków- dziabiąc każdy wystający z ziemi badyl oraz częściowo podkopując korzonki Czy Wasze psy też działają w ogródkach ? A jeżeli nie - to dlaczego nie ??? Aaa..czy skrzynki z cebulkami można już na dwór wystawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór DPS-ia łoo jak ja bym chciała żeby mnie kręgosłup tylko od roboty bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Żeby w tyle nie zostać też się jutro sponiewieram w ogródku Przedsmak miałam już dziś. Było tak cudnie że do roboty nie chciało się iść. Krokusy kwitną, inne tulipany i żonkile jaikeś 10cm mają tylko trawa jakoś dziwnie wygląda Nie przypominam sobie żebym jesienią sianokosy robiła i zapomniała sianka zgrabić Mam nadzieję że po aeracji, wertykulacji i innych pierdołach trawnik raczy odżyć A i jeszcze chciałam powiedzieć że piękne te wyklejanki na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przez kilka ostatnich dni planowałam sobie wieczorem: "jutro od rana w ogródku działam". Rano stwierdzałam "no, tylko tu w kuchni ogarnę i lecę do ogródka". Ogarniając w kuchni wpadałam po coś do któregoś pokoju i zauważałam "o, tutaj też trzeba... i jeszcze miałam te ciuchy przejrzeć... i pralkę tylko załaduję, żeby o pierwszej włączyć i już do ogródka lecę!". Kiedy kończyłam te "chwilówki" albo jeszcze zanim je skończyłam, zegarek mówił "trzeba obiad szybko stawiać, bo Magda zaraz wróci". Często jednak wcześniej dzwonił telefon i dodawał jeszcze jakąś czynność do wykonania... A ogródek leży odłogiem! Normalnie już nie mogę przez okno wyglądać! Przechodząc przez przedogródek mam ochotę zamykać oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Łooo, ogródek jest teraz chyba wszędzie topowym tematem. Zosiu - nasz piesek nie działa w ogródku, nie wiem, dlaczego. Może po prostu ma za mały łebek i nie przyszła mu tam taka myśl... Skrzynki z cebulkami zawsze mozna wystawić, tylko trzeba czujnym być i przed mrozami chronić, tudzieć przymrozkami. Maxi - dobrze, żeś się odnalazła, kochana, już myślałam, gdzie Ty znowu. Trawa, niestety, wszędzie pogniła okropnie, nie służyła jej tegoroczna zima. Zostało sporo łysych miejsc na trawniku, trzeba by wsypać tam nasiona i delikatnie przysypać piaskiem czy inną ziemią dowiezioną - powschodzi i uzupełni. Agduś - masz, kochana, niesamowity hart ducha i samozaparcie, że wytrzymujesz w murach, choćby nie wiem, co. U nas w chałupie wciąż sajgon straszliwy , dzisiaj w kuchni było tak, że aż wstyd powiedzieć, może rano pokażę Wam, bo widok zaiste interesujący. I tak nie zdołało mnie to w domu utrzymać, poszłam bez względu na wszystko prosto do ogrodu. Wusia, Ty jedź na działkę, to potem będziesz miała przynajmniej uczucie, że waśnie od tego Cię boli... Jutro u nas ma być 20*C. Znowu pójdę do ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 u nas dzisiaj w słoneczku było 24 stopnie jako że dzisiaj trochu w polu pracowałam to mi się nawet mordeczka ogrzała i ciutek dekoldzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wiadomość dla Zochny: Moja psuka ryje wszędzie, kopie jak najlepsza koparka, odnosze dziwne wrażenie, że trochę już wykopała tego, czego absolutnie wykopywać nie powinna i nie mam bladego pojęcia, jak jej to kopanie obrzydzić!!! (Pocieszające to nie jest, ale nie jesteś sama) Posadziłam frezje - w donicy i wystawiłam na dwór, przykryć je czymś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.03.2010 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ... Jutro u nas ma być 20*C. Znowu pójdę do ogrodu! ... skosiłem już pierwsze "trawsko z chwastami" w tym roku ... rośnie jak "gupie" ... przed świętami czeka mnie powtórka ... i na tym się ograniczają moje prace "ogrodnicze" (no może prócz "drzewek" które "wychodowały się" w doniczkach z pestek grapefruta i cytryny - nowe avokado i papaja już "wtyknięte") pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry no cóż niektóre psy ryją same z siebie inne bo widzą że pańcia ryje to trza jej pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.03.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Przyszłam się przywitać, i pokibicować wiosennym ogrodowym porządkom DPS-ia Ty się skup na radości, ze spotkania z synem a o samolocie "nie pamiętaj" Buziaki zostawiam, bo też pójdę działkę przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts