AgaJeżyk 03.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Depsiu ... jejeczko przyniosłam ...ale nie wiem czy je zobaczymy... Coś sie wszystko tu pokićkało i ...se nie radzę ... buuu Życzonka spokojnych świąt zostawie Zdrowia , miłości i ... wracaj do domku http://img213.imageshack.us/img213/4598/jajozelkowe.jpg Oczywiście jejeczka nie widać ... nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Widać ! Lalalalalal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ja na razie nie moge się połapać - jestem bardzo łatwa do znalezienia, link macie w stopce, "Dziennik i komentarze". Dziękuję pięknie za życzenia i z radością zobaczę Was tam - u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobryDPS-ia no nie porzucaj nas szybko się połapiesz dla mnie poza krótkim czasem na połapanie się gdzie co jest nic się nie zmieniło dalej sobie latam do moich najmilejszych znajomków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wusia, no jakoś ciężko na razie, może jutro będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no pewnie ze będzie będzie działac coraz szybciej Ty się połapiesz gdzie i co i będzie hulać jak dawniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt Depsiu dla Was wszystkich!!!http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3661/3323_Wielkanoc_2007.jpg No wiecie ... żeby podejrzeć posta przed wysłaniem trzeba się straszliwie dużo naklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 I tak teraz trochę szybciej chodzi niż w ciągu dnia. Ja jestem teraz u synka na dobrym łączu i jego laptopie, ciekawam, co będzie, jak wrócę... Na łącze Orange mobilne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 To już Ci mogę powiedzieć ... będzie do dupy! Na Firefox'ie w ogóle mi się nie otwiera, na Operze tylko jak dam Operę Turbo, jako tako działa na IE - limit mam pewnie wyczerpany, ale i tak nie podoba mi się to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/03/p3100001.jpg?w=470&h=352 Dobra, obsługa edytora zaawansowanego jest trochę zbliżona do kokpitu na blogu wordpress, może jakoś dam radę, chociaż za cholerę nie wiem, co oznaczają trzy ostatnie ikonki w drugim rzędzie paska narzędzi edycji. Te, które zaczynają się od hache. Ktoś może mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 I kto ocenił moje komenty na 5 gwiazdek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przede wszystkim liczę na to, że prędkość się poprawi. Z moim łączem nie jestem w stanie zbadać połowy rzeczy, o których piszesz! Ale przynajmniej wygląda to wszytko nieco lepiej! A teraz udaję się na zasłużony odpoczynek, miłego świętowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jesoo ta już zdjęcia wkleja i emotinki umie dodać do postów! A ja miałam nadzieje, że ja nie głupia... Ah to zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.04.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 kurka,napiszęu Ciebie ,pozwolisz? bo i tak nie mogę tutaj na nowym forum niczego znależć: wszystkim znajomym zycze Spokojnych Świąt ! idę , bo moja cierpliwość się skończyła .....no i śniadanie trzeba przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Zeljcia, zdjęcia to prosto bardzo, klikasz na Zaawansowana edycja pod oknem odpowiedzi, pojawia Ci się okno odpowiedzi z buźkami i wszystkimi szykanami. Buźki to tak samo jak zawsze, klikasz na nie i są. Foty - klikasz na taki obrazek z drzewkiem, koło kopertki. W pojawiającym się okienku podajesz adres fotki, zatwierdzasz i już - gotowe! Całkiem, jak na blogu. Frosiu, bardzo mi miło, że właśnie u mnie złożyłas wszystkim życzenia, ja już też zaraz idę szykować śniadanko - buziaki Wam posyłam wszystkim!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Depeś ale jak klikam na te buźki, to pokazują mi się na początku postu a nie tam gdzie ja chce. A fotki teraz już będę probować, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ano przyszłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Czwarty raz wysyłam tego posta .... "Gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie" ... tak mi mówi przeglądarka No masakra:mad: Cześć świątecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts