braza 06.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Do znudzenia będę powtarzać: ktoś się cholernie namęczył, żeby spieprzyć to, co było dobre Cześć i czołęm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jedyna dobra rzecz jak na razie to szybka odpowiedź - jest rzeczywiście szybsza niż zaawansowana edycja. Ale emotek nie czai, nawet jak ręcznie się wpisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kochani, wygląda na to, że zaczyna robić się trochę lepiej! Forum jakby zdecydowanie szybciej chodzi od paru minut. Są nowe fajne emotki. Można szybko znaleźć swoje tematy, bo doszedł przycisk Twoje posty (u góry, między profilem i ustawieniami). Czyżby jednak miało wrócić dobre normalne forum? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Oby Twoje słowo, Depsiu, ciałem się stało!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Kurna, jeszcze troszkę i zacznie mi się tutaj znowu podobać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Chyba się powoli przyzwyczajam, trochę szybciej chodzi strona ... matko, niech już będzie normalnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No pewno, że szybciej, bo ze strony głównej zabrali połowę albo lepiej tych niepotrzebnych wodotrysków! Już teraz mi tu łatwiej, może się jakoś przyzwyczaimy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Depsia, a jak już chcę pobrac te wiadomości jako tekst, to co dalej po zaznaczeniu, gdzie je mogę umieścić, żeby później je znaleźć? Chciałam w Wordzie, jako osobny dokument, ale nie bardzo mi to wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór dooooobra co to ja pisałam wcześniej nieco:lol: i czego tak marudziły ja to nowe za parę rzeczy baardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Brazunia, mi we Wordzie też nie kciało zapisać, chociaż klikłam. I tak w Notatniku zapisało, ale nie przeszkadza mi to, jest to znakomita funkcja! Nie wiem, gdzie Ty u siebie w kompie zapisujesz takie rzeczy, ja najczęściej walę na pulpit i potem dopiero myślę, gdzie będzie mi najłatwiej to odszukać i tam wstawiam. Wuśka, Ty nie pyskuj, mówię Ci, bo ścierką dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Właśnie mi zeżarło wszystkie wiadomości:mad: - nie wiem dlaczego!!!! Szlag by to trafił Czy to okno z dodatkowymi emotami mogłoby się szybciej otwierać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hej!Tak sobie nadrabiam zaległości, podczytuję i widzę, że na zdrowie mi wyszedł ten brak czasu na forumowanie w ostatnich dniach. Pewnie, jak to zwykle bywa, na początku nic nie działało, jak powinno i wszyscy się wkurzali. A ja nie!!! I bardzo się cieszę!Czuję się tu nieco nieswojo, tym bardziej, że niektóre ludzie jakimiś fachowymi terminami się przerzucają, a ja laik jestem komputerowy. Zawsze, kiedy Andrzej zrobi porządek w naszym domowym kompie, mam wrażenie, że znalazłam się w cudzym domu (albo, że mi ktoś w moim własnym SWOJE porządki zrobił), ale w końcu się przyzwyczajam. Mam nadzieję, że i do nowego foruma się przyzwyczaję. Kiedyś, dawno temu, też coś pozmieniali. Nie tak radykalnie jak teraz, ale też na początku było dużo labidzenia, a potem się jakoś przyzwyczaiło. Czekam aż ktoś rozgryzie, po co lista znajomych. Na razie przyjmuję zaproszenia i czekam na pożytki. Jeżeli ktoś je odkryje i zapoda, to biegusiem pozapraszam wszystkich znajomych:welcome: PS Okno z dodatkowymi buźkami otwiera mi się całkiem szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 tralalala DPS-ia ja to nawet chętnie na tą szmatę się załapię Dziewczyny ja przerzuciłam się za radą Nefci na google chrome i forum lata jak przecinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Agdusia bo teraz na tym nowym forumie to sobie możesz zaznaczyć opcję że czytać i pisać u Ciebie mogą jedynie znajomi i możesz w ten sposób blokować tych których chcesz odstawić od piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zainstalowałam Chrome, ale to ma strasznie małe czcionki, ja tutaj nic nie widzę... Otwiera szybciutko, to prawda, ale takie małe, że to kicha dla mnie, nie przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 OMG, jak dałam jej większy rozmiar czcionki, to stronka rozciągnięta jak jamnik na trzepaku. Chyba wolę Operę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie wiem DPS-ia u mnie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Bo Ty pewnie wzrok masz lepszy, kochana, i to dlatego jest OK. Nic to, dam radę, jak coś, to będę się przesiadać i na różnych tematach różne przeglądarki mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ta jasne a te denka od słoików to noszę bo lubię no dobra nie widać ze to denka bo mam szkła wycienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 OMG, jak dałam jej większy rozmiar czcionki, to stronka rozciągnięta jak jamnik na trzepaku. Chyba wolę Operę. Co to jest OMG??? Ja tam nadal nie pojmuję tej listy znajomych ... po co w ogóle pisać np. dziennik budowy skoro się nie chce, żeby był czytany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts