Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, wygląda na to, że zaczyna robić się trochę lepiej! :D

Forum jakby zdecydowanie szybciej chodzi od paru minut.

Są nowe fajne emotki. :D

Można szybko znaleźć swoje tematy, bo doszedł przycisk Twoje posty (u góry, między profilem i ustawieniami).

Czyżby jednak miało wrócić dobre normalne forum? :D:D:D

No pewno, że szybciej, bo ze strony głównej zabrali połowę albo lepiej tych niepotrzebnych wodotrysków! :D

Już teraz mi tu łatwiej, może się jakoś przyzwyczaimy, co?

Brazunia, mi we Wordzie też nie kciało zapisać, chociaż klikłam.

I tak w Notatniku zapisało, ale nie przeszkadza mi to, jest to znakomita funkcja!

Nie wiem, gdzie Ty u siebie w kompie zapisujesz takie rzeczy, ja najczęściej walę na pulpit i potem dopiero myślę, gdzie będzie mi najłatwiej to odszukać i tam wstawiam. :cool:

Wuśka, Ty nie pyskuj, mówię Ci, bo ścierką dostaniesz! ;) :lol2:

Hej!

Tak sobie nadrabiam zaległości, podczytuję i widzę, że na zdrowie mi wyszedł ten brak czasu na forumowanie w ostatnich dniach. Pewnie, jak to zwykle bywa, na początku nic nie działało, jak powinno i wszyscy się wkurzali. A ja nie!!! I bardzo się cieszę!

Czuję się tu nieco nieswojo, tym bardziej, że niektóre ludzie jakimiś fachowymi terminami się przerzucają, a ja laik jestem komputerowy. Zawsze, kiedy Andrzej zrobi porządek w naszym domowym kompie, mam wrażenie, że znalazłam się w cudzym domu (albo, że mi ktoś w moim własnym SWOJE porządki zrobił), ale w końcu się przyzwyczajam. Mam nadzieję, że i do nowego foruma się przyzwyczaję. Kiedyś, dawno temu, też coś pozmieniali. Nie tak radykalnie jak teraz, ale też na początku było dużo labidzenia, a potem się jakoś przyzwyczaiło. Czekam aż ktoś rozgryzie, po co lista znajomych. Na razie przyjmuję zaproszenia i czekam na pożytki. Jeżeli ktoś je odkryje i zapoda, to biegusiem pozapraszam wszystkich znajomych:welcome:

PS Okno z dodatkowymi buźkami otwiera mi się całkiem szybko.

Zainstalowałam Chrome, ale to ma strasznie małe czcionki, ja tutaj nic nie widzę... :(

Otwiera szybciutko, to prawda, ale takie małe, że to kicha dla mnie, nie przeczytam.

Bo Ty pewnie wzrok masz lepszy, kochana, i to dlatego jest OK. ;)

Nic to, dam radę, jak coś, to będę się przesiadać i na różnych tematach różne przeglądarki mieć... :lol2:

OMG, jak dałam jej większy rozmiar czcionki, to stronka rozciągnięta jak jamnik na trzepaku.

Chyba wolę Operę.

Co to jest OMG???

Ja tam nadal nie pojmuję tej listy znajomych ... po co w ogóle pisać np. dziennik budowy skoro się nie chce, żeby był czytany????