DPS 06.02.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry w ciężki dla internetu dzień. Od 7 rano połączyć się nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry w ciężki dla internetu dzień. Od 7 rano połączyć się nie mogłam. o 7 rano to się śpi a nie internetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry a stodoła stoi? Ano stoi, tylko sąsiad czegoś wszystkie króliki wytrzebił. Żadnego od dawna nie widać. Fajne termosy 10-litrowe kupiliśmy dzisiaj na gościową kawę i herbatę. Można przyjeżdżać się napić. Tej kawy i herbaty. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry a stodoła stoi? Ano stoi, tylko sąsiad czegoś wszystkie króliki wytrzebił. Cham Pasztetu mu się zachciało, twierdza jego niezdobyta mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry, kochani! Jea, popadam we frustrację. Słoiki są przetrzebiane, ale nie przez Ciebie. Jak się takie sygnety nosi , to powinno się jadać tylko to, co najlepsze - czyli między innymi moje przetwory! A Ty nic. Dobrze, że Braza nie bierze z Ciebie przykładu. Romciu, Ty tu nie udawaj - ja widziałam godziny Twoich wpisów na forum, bywasz jeszcze wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Romciu, Ty tu nie udawaj - ja widziałam godziny Twoich wpisów na forum, bywasz jeszcze wcześniej! ze mnie to już beznadziejny przyadek potrafie wstać rano i do śniadanka i kawki włączyć sobie foruma. I to o 6:30 rano Ale z moich obserwacji wiem że też potrafisz tak wcześnie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A Ty tak wstajesz sam z siebie, czy tylko jak musisz? Bo ja to się budzę sama, piątek świątek. Lubię rano wstawać (a właściwie budzić się - niekoniecznie wstawać... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A Ty tak wstajesz sam z siebie, czy tylko jak musisz? Bo ja to się budzę sama, piątek świątek. Lubię rano wstawać (a właściwie budzić się - niekoniecznie wstawać... ). dzień dobry No niestety ja to muszę tak wcześnie podnieść d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wobec tego witam z rana w moich skromnych progach! Jakoś wczoraj pusto na forum było, Brazy nawet nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kurcze ta godzina a ja już drugą kawę wciągam. Ci będzie dalej - chyba tylko zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzien doberek Kurde ja nie wiem jak Wy tak rano wstajecie i sie jeszcze usmiechacie. Zebym nie otworzyla kompa , to pewnie juz bym spala . Mi kawa o tej porze nie pomaga na bezsennsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzien doberek Kurde ja nie wiem jak Wy tak rano wstajecie i sie jeszcze usmiechacie. Zebym nie otworzyla kompa , to pewnie juz bym spala . Mi kawa o tej porze nie pomaga na bezsennsc ja się nie usmiecham dzisiaj mało co spałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja od rana szczęśliwa, bo udało mi się rozesłać maile do 30 osób tylko w godzinę z okładem! Normalnie to byłoby pół dnia. Komórkowy net, jego mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Depesia co się odwlecze... Siemana z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja od rana szczęśliwa, bo udało mi się rozesłać maile do 30 osób tylko w godzinę z okładem! Normalnie to byłoby pół dnia. Komórkowy net, jego mać. o ja ale się rozpisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Depesia co się odwlecze... Siemana z rana Ale reszty porzekadła to już się bałeś napisać, co? Witaj, mój drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja od rana szczęśliwa, bo udało mi się rozesłać maile do 30 osób tylko w godzinę z okładem! Normalnie to byłoby pół dnia. Komórkowy net, jego mać. o ja ale się rozpisałaś Czasem muszę porozsyłać różne "zawodowe" agroturystyczne sprawy do innych gospodarzy, no co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A ja od rana szczęśliwa, bo udało mi się rozesłać maile do 30 osób tylko w godzinę z okładem! Normalnie to byłoby pół dnia. Komórkowy net, jego mać. o ja ale się rozpisałaś Czasem muszę porozsyłać różne "zawodowe" agroturystyczne sprawy do innych gospodarzy, no co? ale czy ja coś mówiłem ja tylko niosę pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Depesia co się odwlecze... ... to Brazunia przetrzebi Przemyśl to Króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts