wu 28.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dobry iweczórDPS-ia może wypożyczysz Babcię i Jej wikt co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dobry wieczórDPS-ia się okopała celem nieoddania Babci czy jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 do województwa pojechała, może są w drodze powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Oooo, właśnie, we województwie my byli. Jak zawsze, wykończyło mnie miasto na ament. W marketach budowlanych spędziłam całydzień, kupując różne lampki, płytki, fugi, kleje, zaprawy, inne płytki i fugi, farby i jakieś dziesiątki innych rzeczy! Sołtys mi kazał wybierać, a ja - zmęczona jak koń po westernie - mało efektywna byłam. Pojechaliśmy rano, a wróciliśmy koło 18.00. Udało się nam sporo kupić i załatwić, choć oczywiście absolutnie nie wszystko, co było w planie. Ale były piekne, absolutnie białe płytki bez żadnych mazajów szarych albo piaskowych, czyli takie, jakie były mi potrzebne. No i kupiłam, bo Sołtys namówił mnie, choć miała być seria Majolika z Tubądzina. Chłop mnie przekonał ceną.... Te były ładne i kosztowały śmieszne niecałe 19 zł/m2. No to wzięlim. Dzisiaj wyjeżdżamy z domu, bo muszę nad morze skoczyć i do Brazy. http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/jupi.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/jupi.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/jupi.gif Wrócimy w poniedziałek wieczorkiem pewnie, więc do tego czasu mogę mało sie odzywać - jak zwykle ostatnio... Wypoczywajcie, kochani, miłego długiego weekendu! Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Miłej podróży życzę! Koniecznie zobaczcie Borne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wspanialej i bezpiecznej podrozy Ucalowania dla Brazy!!! Depsia, a wczoraj od Ciebie zakwas doszedl ... nie wiem ile szedl, ale oprocz kopert papierowej w strzepach, zafoliowali calosc przesylki i tak dostrczyli ... ehhh ta poczta http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-377.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczór o matko DPS-ia pewnie po kuchnię pojechała szczęśliwej drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ....... szczęśliwej drogi:) teraz to już pewnie piwują a sołtys drewno łupie na zimę 2013:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 teraz to już pewnie piwują a sołtys drewno łupie na zimę 2013:lol2: ... niepotrzebnie (łupie) ... ostatnia i tak będzie w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 dobry wieczór Jamles się burzy bo jak Sołtys nałupie to On już nie będzie miał okazji pruć Brazie stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ... niepotrzebnie (łupie) ... ostatnia i tak będzie w 2012 ktoś musi przetrwać, jak myślisz po co Braza przeniosła się do lasu na wiosnę 2013 stringi nie będą potrzebne, nikt nie będzie podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór ale że jak tak całkiem sama zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór ale że jak tak całkiem sama zostanie ... tam zaraz "sama" ... pewnie teraz Brazka z Depeszką (dając se w palnik) ... obmyślają jakiś plan budowy bunkra (może nawet do niego kogoś zaproszą ? ... mam egoistyczną nadzieję, że kucharz im się przyda ) ... no i nie marszcz już się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Chefie marszczę się bo mam powazny dylemat z wyborem piec a małż pomóc nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dobry wieczór echo wieści niesie pojawi się DPS-ia wreszcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dobry wieczór! Padnieta jestem po podróży, więctylko sie przywitam po powrocie od Brazy. Faaaaajnie było, szkoda, że tak krótko...Uroczysko jest zjawiskowej urody, jeśli chodzi o przyrodę, drzew mnóstwo, a co jedno, to bardziej imponujące i wspaniałe. Padam, więc więcej wpadnę do Was wszystkich opowiedzieć jutro. Brazunia - wielkie dzięki, przyjęłaś nas naprawdę wspaniale!!! gagatki - super, że przyjechaliście też się z nami zobaczyć, ucieszyliśmy się na Wasz widok jak cholera!!! Było super i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się powtórzyć, bo dawno tak dobrzer się nie bawiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 No tak, widać, że zmęczona byłam, bo literówek narobiłam co niemiara. U Brazy byliśmy na spacerze w lesie, paliliśmy ognisko, piliśmy napoje wysokoprocentowe i wywoziliśmy część dobytku Brazowego, który nam podarowała. I jeszcze śpiewaliśmy przy ognisku i opowiadaliśmy różne rzeczy, piszczeliśmy ze śmiechu i w ogóle. A teraz muszę się zabrać do roboty i nadrabiać zaległości i jeszcze muszę się nauczyć administrowania dużą nową stroną naszegho stowarzyszenia agro - sprawa naprawdę jest dość skomplikowana, aż się boję zabrać za temat. Ale muszę. No to - rada nierada - idę się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 wiadomość dla Chefa http://forum.muratordom.pl/showthread.php?77073-komentarze-do-akowego-gniazdka&p=4098399#post4098399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czy ja już tak zawsze będę sama do siebie gadać? Proszę kciuki za mojego maturzystę trzymać, dzisiaj był polski, jutro matma, pojutrze angielski podstawowy i angielski rozszerzony. Swoją drogą, co za idiotyzm, kazać im pisać podstawowy angielski i tego samego dnia po południu rozszerzony angielski. No przecież chyba można po prostu sprawdzić (nauczyciel!), czy dany uczeń może przystępować do rozszerzonego poziomu i czy sobie poradzi. A tak - będzie od samego rana poza domem siedział, musi pójść i kupić coś do jedzenia, może się wyświnić tym kupionym jedzeniem, a będzie w garniturze. Super. Jak zawsze, ktoś bardzo myśli o uczniach dojeżdżających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czy ja już tak zawsze będę sama do siebie gadać? Proszę kciuki za mojego maturzystę trzymać, dzisiaj był polski, jutro matma, pojutrze angielski podstawowy i angielski rozszerzony. Swoją drogą, co za idiotyzm, kazać im pisać podstawowy angielski i tego samego dnia po południu rozszerzony angielski. No przecież chyba można po prostu sprawdzić (nauczyciel!), czy dany uczeń może przystępować do rozszerzonego poziomu i czy sobie poradzi. A tak - będzie od samego rana poza domem siedział, musi pójść i kupić coś do jedzenia, może się wyświnić tym kupionym jedzeniem, a będzie w garniturze. Super. Jak zawsze, ktoś bardzo myśli o uczniach dojeżdżających. DPSiu witam. Ja dziś to przeżywałam i się wkurzałam. Moja zdawała rozszerzoną maturę z polskiego. Na szczęście się nie uciaprala w przerwie jedzeniem:cool: Dojeżdżający jak zwykle mają przechlapane, co prawda w przerwie między egzaminami nie byłam przy niej ale za to pojechaliśmy po nią po maturze, bo nie miałam sumienia, żeby dziecko po 17 tej jeszcze na jakiś pociąg czekało a jutro znowu matma. Teraz biedna poległa ze zmęczenia i nawet nie sprawdzała w necie odpowiedzi. A tak w ogóle to przyszłam podziękować za chlebek....przepyszny. Z Twoich dwóch chlebków nie zostało już nic. Zresztą uratowalaś mi i mojej rodzinie życie, bo w piątek po pracy w żadnym okolicznym sklepie nie uświadczyłam już chleba. Jeszcze raz wielkie dzięki Kochana i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts