kaśka maciej 04.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 DPSia, a czy Ty nie wiesz, że na górze tyłki ich świerzbią od siedzenie i MUSZĄ co rusz wymyślac nowego!!Odnoszę wrażenie, że każda nowa ekipa KONIECZNIE musi wymyślić coś nowego, bo by się okazalo, że to co wymyślił poprzednik jest ( o zgrozo) dobre!!Idioci. A Synek se poradzi. POlski był łatwiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Noooo, o polski jestem w sumie spokojna. Okaże się, co będzie z matmą... Rację masz, Kasia, że oni tam już całkiem głupieją od zbyt długiego siedzenia. Edziu - cieszę się ogromnie, że chlebek smakował i że w takiej dobrej chwili do Was trafił. Kciuki i za Twoją maturzystkę trzymam, i za Frosiową Olę, i za Tolowe dziecko i Veruniowe... Jest nas trochę, maturalnych mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Kciuki trzymam za wszystkich maturzystów! A mnie się przypomina, że w zeszłym roku mój Młody zdawał tylko rozszerzony, czyli jechał raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry weiczórDPS-ia a w ogóle to czego Ty się martwisz wszak zdolne dziecka masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zdolne to są oba, ale pracowite jest jedno bardziej, a drugie... jest pracowite inaczej... Ta matematyka dzisiaj przyprawia mnie o ból głowy. No nic, trzeba mieć nadzieję, że zda jakoś. Moja rzodkiewka na polu powschodziła! Będzie z czego robić rzodkiewkę w curry! Kto nie zrobił jeszcze syropu z mniszka - czas najwyższy, za chwilę nie będzie kwiatów i już nie będzie okazji zrobić w tym roku. Jak ktoś nie ma przepisu, zapraszam TUTAJ. No to idę, muszę się brać za tę nową stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja jeszcze nie zerwałam bo kolejny dzięń u nas pada deszcz. Poczekam jeszcze kilka dni, aż słoneczko osuszy i wtedy zrobie ten syropek. Moze też ten z sosny... ALe maja fajnie ci maturzyści,...... Zamkną pewien rozdział w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 kciuki zaciśnięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Olka juz po ..twierdzi, że jest dobrej mysli spokojniejsza niż wczoraj było łatwiej niz myslała zobaczymy ...teraz jedzie do babci na ulubione pierogi , które specjalnie na nia czekaja wczoraj miała krokiety hehhehe caly czas wspieram kciukami własną i forumowe maturzystki i maturzystów !!!!!! Edytowane 5 Maja 2010 przez frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oooo, kciuków tyle, dziękujemy! Młody też wrócił optymistycznie nastawiony, mówi, że on uważa, że zdał. Zobaczymy, jak to będzie, oby miał rację. Babcia mu same ulubione potrawy gotuje. Cebulowa, ziemniaczki smażone... Chyba jakąś drugą maturę zacznę zdawać, może i ja się na coś załapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No przylazłam w końcu! Depsiu, jeszcze raz dzięki, dzięki!!!! A o to co zostało się nie martw, kolega dowiezie:) Kciukasy trzymam za naszych maturzystów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Olka juz po .. caly czas wspieram kciukami własną i forumowe maturzystki i maturzystów !!!!!! ... tak nieskromnie dodam, że .... ja też jestem już po .... ... tematów nie pamiętam ... na pewno były jakieś socjalistyczne ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 wiadomość dla Chefa http://forum.muratordom.pl/showthread.php?77073-komentarze-do-akowego-gniazdka&p=4098399#post4098399 nio http://forum.muratordom.pl/showthread.php?77073-komentarze-do-akowego-gniazdka&p=4098399#post4098399 Tegorocznym Maturzystom, życzę zdania egzaminów na same najlepsze oceny pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Czeeeeść! Gwoździku, a Ty jakos socjalistycznie chociaż pisałeś na te socjalistyczne tematy? Pawełku - tfu, tfu, nie dziękujemy... Ty napisz maila, cos może powoli ustalać zaczniemy...? U nas deszcz i zimno! Ja się zgadzam na trochę deszczu, ale na to zimno to już nie! Powinno być ciepło i żeby w polu rosło, bo jak zimno jest, to stoi w miejscu! I jak ja mam teraz dokończyć malowanie tarasu impregnatem, hę? http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/icon_eek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 depees , nadal trzymam kciuki za twojego zdającego moja przyszła dzisiaj załamana rano i powiedziała , ze angola na bank nie zda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 u brazy futrzaki,a tutaj ............ żaba:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Młody wrócił z tego angielskiego tak zmęczony, że szkoda gadać. Co za kretyn wymyślił, żeby 0 9 zdawali podstawę, a o 14.30 tego samego dnia rozszerzenie??? Nawet kanapek już na maturach nie dają, a egzaminy młodzi mają zdawać cały Boży dzień!!! Egzamin rozszerzony zaczęli o tej 14.30 od... zagadnień leksykalno - gramatycznych, a słuchanie (rozumienie ze słuchu), czyli najtrudniejszą część egzaminu zaczęli o... 17.30, qrwa!!!!!!! Jakbym dorwała tego, qrwa, geniusza, który zarządził, że młodzież ma siedzieć w szkole od 7.30 (wpuszczają na salę) do 18 to... Jaja bym przy samym łbie urwała!!!!! Mój Młody jest naprawdę dobry z angola, ale mówił, że przy tym słuchaniu to już miał spore trudności z koncentracją!!!!! Ktoś powinien za to beknąć, słowo daję, bo to prawie 8 godzin i nawet niczego do picia i jakiejkolwiek kanapki, a naprężeni nerwowo cały czas jak struny!!!! Jak wrócił, to widać po nim, że zmęczony jak stonka po wykopkach!!!! A żeby cholera wzięła tego kretyna, który to wymyslił i tego, który to zatwierdził! Gdzie jakiekolwiek BHP, ja się pytam??? Przeżyć nie mogę, że tak ciężko te dzieciaki mają, to skandal jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczór DPS-ia Żaba dobrze będzie na pewno Dzieciaki pozdają a z dzieci geniuszy chcą porobić dręczą od najmłodszych lat coraz to nowe rzeczy dokładają coraz wcześniej i te biedne maluchy nie dość że przeciążone plecakami to i nauką nawet na dwór wychodzić za bardzo nie mają kiedy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Nawet kanapek już na maturach nie dają, ....... Przeżyć nie mogę, że tak ciężko te dzieciaki mają, to skandal jest!!! no jak ja się męczyłem to dawali bułki ze ....... ściągami maturzysta ......... dzieciak, chyba się obrażą no, życie jest brutalne niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobryno własnie u nas dawali przekąskę to można było walczyć a nie tak na głodnego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts