braza 07.05.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Matko jedyna, kanapek nie ma http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_2.gifTo jak tu przeżyć???? To nie debil wymyślił, tylko sadysta, powinno się takiego natychmiast resocjalizować przez obcięcie tego i owego!!!!!!! Zimno u mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dzisiaj, po kolejnym egzaminie, to on wygląda jak koń po westernie już. W ciągu 4 dni zdawał 5 egzaminów maturalnych. Od poniedziałku też codziennie. Dobrze, że chociaż w miarę ciepło jest i nie pada u nas - Brazunia, współczucie, pewnie nasza wczorajsza pogoda do Was poszła. No to lecę, babcia na pole pogania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No to przywitam się sama ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jak ze soba ? A JAAAAAA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jezdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jezdem! I dobrze, że jezdeś ... tylko ostrożnie Agduś ... Ludzie matury piszą a ty piszesz jezdem ... toć to prowokacja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Łoooo, to jednak czasem ktoś tutaj zajrzy! No to dzień doberek, mam nadzieję, że wszyscy mają ładną niedzielę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Łoooo, to jednak czasem ktoś tutaj zajrzy! No to dzień doberek, mam nadzieję, że wszyscy mają ładną niedzielę! ... niooooo ... zdarza się zajrzeć Niedziela również ładna (jak do tej pory ... później znowu się zrobi barrrrrdzo cieplutko ... ale wieczorkiem znowu piknie) pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Chefie ... szczujesz tym bardzo cieplutko, oj szczujesz!!! Uwierzycie, że palę w kominku??? No zimno psia krew jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Chefie ... szczujesz tym bardzo cieplutko, oj szczujesz!!! Uwierzycie, że palę w kominku??? a nie możesz koło studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Koło studni zimno, nie będę się narażać na przeziębienie http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Chefie ... szczujesz tym bardzo cieplutko, oj szczujesz!!! Uwierzycie, że palę w kominku??? No zimno psia krew jest!!!! a nie możesz koło studni ... albo na tarasie ... +32*C kole połydnia to chyba dość ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Iiieetaaaammmm Chefie ... marne +32*... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 u mnie połowa z tych 32, ale bez palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ja zglądam ma się rozumieć ! Smrodek po tobie Depsia powącham ...i tyle cie tu widzę ... odkąd wiosna przyszła. Na zupkach chińskich jedziesz że masz takie dopalacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dobry wieczór DPS-ia ja zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Heja! Jak tam matura? Ja nic nie wiem, czy to jeszcze, czy już? U mnie czasu bark. Mam od jakiegoś czasu stałego gościa. )) Buzka dla Was tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Chefie ... szczujesz tym bardzo cieplutko, oj szczujesz!!! Uwierzycie, że palę w kominku??? No zimno psia krew jest!!!! My też przepalamy, chociaż czasem wieczorem już nawet na to nie ma siły. ... albo na tarasie ... +32*C kole połydnia to chyba dość ciepło To chyba dość za ciepło... u mnie połowa z tych 32, ale bez palenia U nas teeeeż, ale po południu robi się cieplej. Da się żyć! Ja zglądam ma się rozumieć ! Smrodek po tobie Depsia powącham ...i tyle cie tu widzę ... odkąd wiosna przyszła. Na zupkach chińskich jedziesz że masz takie dopalacze ? To mus, kochana, jak się nie zrobi, to cały rok nie będzie potem... Wiesz, jak jest. Poza tym to fajnie móc sobie porobić cos wiosną, luuuuubię ... dobry wieczór DPS-ia ja zaglądam Ty to teraz jedyna niezawodna, bo nawet Jamles czasem się zbiesi! Heja! Jak tam matura? Ja nic nie wiem, czy to jeszcze, czy już? U mnie czasu bark. Mam od jakiegoś czasu stałego gościa. Buzka dla Was tutaj! Ty nie przesadzaj, bo nie masz siły na dwójkę dzieci! A my w polu sobie grzebiemy, Sołtys popołudniami buduje, Ja walczę w ogrodzie - i tak dni nam mijają. Młody maturę zdaje, zła jestem na organizację matur w tym roku, że aż cholera mnie strzela. Naprawdę, ktoś powinien za to beknąć. I nowe auto dla Dziadków musimy znaleźć, co też zabiera sporo czasu... No jakoś tak, dzień za dniem ucieka. Dobrze, że chociaż w polu i ogrodzie już wschodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 U mnie też wzeszło. Na razie tylko perz, ale za to jaki bujny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ty to teraz jedyna niezawodna, bo nawet Jamles czasem się zbiesi! no to już jest przegięcie, w soboty czasem mnie tylko nie ma, przecież walczyłem o wolne soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts