DPS 07.02.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Brazunia, matko, jak Ty to pięknie powiedziałaś... Romciu, dobrze, że pomoc niesiesz, a nie co gorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Chyba ja z Romem jesteśmy najwczesniej na forum Ja wstaję o 6 a o 7 juz w pracy. Rom widze podobnie. Możemy Was budzić Ale przyznam się szczerze, że ziewam tak gdzieś do 10 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mnie tam budzić nie trzeba, sama się budzę. Tylko nie zawsze laptop mi się chce połączyć od razu z netem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wróciłam i... idę spać!Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Agduś, jak fajnie, że już jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Chyba ja z Romem jesteśmy najwczesniej na forum Ja wstaję o 6 a o 7 juz w pracy. Rom widze podobnie. Możemy Was budzić Ale przyznam się szczerze, że ziewam tak gdzieś do 10 rano jak Ty to robisz???? No chyba że masz do pracy 5 min. zeby kobieta się tak szybko wyrabiała??? no to teraz sobie nabrechtałem - już widzę ripostę wszystkich Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Widzę, że Tygrys na nocny łów wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Widzę, że Tygrys na nocny łów wyszedł to jest to co tygrysy lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No, Romciu, tradycyjnie już jesteś pierwszy! Taki z Ciebie ranny ptaszek, jak z pani, która była naszym gościem w domku. Rano zabrała swoje rzeczy, nie odebrała kaucji i bez słowa pożegnania wyjechała - o 7 już jej nie było. Klucz w drzwiach, domek na łasce Pańskiej. Ludzie jednak nie mają czasem w ogóle wychowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Przemiła kobieta z tej gościówy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No, Romciu, tradycyjnie już jesteś pierwszy! Taki z Ciebie ranny ptaszek, jak z pani, która była naszym gościem w domku. Rano zabrała swoje rzeczy, nie odebrała kaucji i bez słowa pożegnania wyjechała - o 7 już jej nie było. Klucz w drzwiach, domek na łasce Pańskiej. Ludzie jednak nie mają czasem w ogóle wychowania. Ale przynajmniej kaucji nie odebrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Proponuje kaucje na przyjemnosci wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeśli paliwo do traktora zaliczyć do przyjemności, to została już przepuszczona własnie na przyjemności. Właściwie - Mąż będzie miał przyjemność, więc chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeśli paliwo do traktora zaliczyć do przyjemności, to została już przepuszczona własnie na przyjemności. Właściwie - Mąż będzie miał przyjemność, więc chyba... trzeba było szybko po jakiś ciuch jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeśli paliwo do traktora zaliczyć do przyjemności, to została już przepuszczona własnie na przyjemności. Właściwie - Mąż będzie miał przyjemność, więc chyba... A ten traktor to na biopaliwko z ziemniaków jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Może by i jeździł, bo pochodzi (nomen omen) z... Białorusi. Gniosia, nie łamiotsia. Póki co, kupujemy diesel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Hmmm, diesel....? Dla przyjemności...? No cóż, o gustach się nie dyskutuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No co ja zrobię, jak on traktorem lubi sobie pojeździć... Taki jest wtedy imponujący w swojej wspaniałej maszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No co ja zrobię, jak on traktorem lubi sobie pojeździć... Taki jest wtedy imponujący w swojej wspaniałej maszynie. Pojeździć? A to co innego. Ja myślałam, że to paliwko, tak dla przyjemności... Po wycieczce jeszcze mi zostały skojarzenia... Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts