19501719500414 18.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ano zalany, na szczęście nie cały,teraz ewakuują Babiceto z drugiej strony "Wisły, a deszcz dalej pada:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jamles, nie dajcie się, ja Cię proszę, bo ja się i tak tutaj już o Dochtora martwię, ponoć Bieruń zalany. nie dajemy się, u mnie jest bezpiecznie, pompa naprawiona, wysłałem sms do bodzia-g też z Bierunia gratki dla młodego, szukaj kwatery w Cambridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jamles, Dochtór, no wspieram Was myślami, a co nieco na rozgrzewkę i poprawę humoru mamhttp://alkohole.ideopolis.pl/img/alkohol-krotka-historia-511.JPG Gratulacje dla Alka!!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5308_prev.gif P.S. Też zaczynam się cieszyć z tych otaczających mnie piachów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Napiszę coś, bo jeszcze się obrazisz, że nie zaglądam. Zaglądam, ale jakoś pisać mi się nie chce na nowym. Gratuluję Stronki:D Byłam, pooglądałam, podobało mi się Kolory przyjazne, całośc przejrzysta. Nie wszędzie zajrzałam, ale fajną opcją/ podejrzaną gdzieś tam/ jest kalendarz rezerwacji. To jest zaznaczone wolne i zajęte terminy na dane pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.05.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziecko zdaaaało!!! Na polskim dzisiaj miał 20/20!!! Bardzo, bardzo się cieszę i jestem z niego dumna! ... ... ... ieeetammm ... wiedziałem, ... zdolny po Sołtysie i Babci ... nawet kciukasów nie chciało mi się trzymać Gratulacje dla Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dziękuję bardzo, bardzo za wszystkie gratulacje w imieniu Alka, chłopak bardzo się cieszy. Paweł - ja wiedziałam, że Ty złosliwiec jesteś, ale żeby taka jawna niesprawiedliwość? To potwarze są i kalumnie, że beze mnie się wszystko odbyło w temacie dziedziczenia! Do Dochtora dzisiaj dzwoniłam, mówi, że u nich na szczęście w porządku, oni na górce, ale niektórym domy zatopiło tak, że nawet dach nie wystaje... U Kaśki Maciejowej też OK, też dzwoniłam. U nas dzisiaj tak różnie, raz leje, raz pada, a raz mży ledwie. W każdym razie nie ma najmniejszego niebezpieczeństwa, że nas zaleje cokolwiek. Afrodyto - a po cóż ja bym się obrażać miała, toż my nie dzieci! Ja też nie mam już takiego powera do forum, po zmianach. niestety - nie dla mnie ono, nie z takim łączem... Jak byłam w Anglii, to mogłam sobie pohulać, bez problemów, ale w domu - o nie, nie, nie z nami te numery, proszę czekać... proszę czekać.... proszę czekać... A ja nie mam czasu czekać. Jamles - dobrze, chłopaku, żeś pompę naprawił, spokojniejsza troche jestem. Jeszcze o frosi myślę, toż ona jutro ślub ma, a tymczasem Śląsk zalany. Mam nadzieję, że dadzą radę i wszystko odbędzie się bez przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 dobry wieczórDPS-ia no co Ty Żaba śluba ma 22-go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nie doczytałam ostatnio, że Twoje dziecię takie zdolne. Gratulować, gratulować Ale za to pochwalę się, że mam wreszcie od tygodnia działającego neta i wszystko na to wskazuje, że już tak zostanie. Cieszę się, bo te wieszające się stronki do furii mnie doprowadzały. Niby 1MB, ale cena o 1zł wyższa od 512 więc różnicy za bardzo nie widzę, ale DZIAŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 chcialem dodać parę zdjęć z WIELKIEJ WODY,a tu ... dupa,nie wiem jak dodać zdjęcia z kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dochtór, w zaawansowanej edycji klikasz na ikonkę takiego spinacza, dalej powinno być bez problemu. Tylko te zdjęcia trzeba pozmniejszać najpierw, bo nie łyknie. Dziękuję, Afrodytko, w imieniu Alka. U nas nie pada już. Chyba wybraliśmy uczelnię dla dziecka, chciałby na fizjoterapię iść. Wychodzi, że Poznań go przywita chyba. Jeszcze się okaże czy go przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Piątkę przybij z młodym ... od cioci z kolcami Teraz już stoi po tej drugiej stronie ... tam gdzie maturę wspomina się z rozżewnieniem ... Gratuluję ... chociaż wiedziałam, ze latorośl TAKIEJ MAMY na maturze sobie poradzi P.S. Jamlesika szukam ... w radio trąbili że Bieruń zalany ... nie podmyło go aby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Jamles - dobrze, chłopaku, żeś pompę naprawił, spokojniejsza troche jestem. mnie tam wielka woda nie zagraża, tylko własne g......o Jeżyk jo do Bierunia mom kole 70 km:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 dobry wieczóra co tu tak zapiliście wczorajsze że do dzisiaj nikogo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ech, Wusia, szkoda gadać, czasem to ja nie wiem, co ja tu jeszcze robię... Dobra, proszę zaglądać TUTAJ i spróbowac dziewczynie pomóc jakoś - bardzo poproszę!Może macie jakąś możliwość zabrania ode mnie kuchenki gazowej i paru rzeczy do Sandomierza...? Poszukuje transportu jakiegoś, ale to duże auto musi być, najlepiej z przyczepą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 DPS-ia no jak to co gadasz ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ech, Wusia, szkoda gadać, czasem to ja nie wiem, co ja tu jeszcze robię...... możesz jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No, czasem tak sobie myślę, że niepotrzebna jestem na fm... To tak ze starości mi na głowę idzie, przecież forum nikogo nie potrzebuje, a wiązać się emocjonalnie z forum - to już zupełny brak rozsądku. Resztkami sił staram się być rozsądna. Dzień doberek, ponawiam prośbę - po opadnięciu wody bardzo by się przydała możliwość transportu ode mnie do Sandomierza, może ktoś coś wie, może ktoś może popytać wśród znajomych, może jakoś etapami do kolejnych osób...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Być może po Bożym Ciele wybierzemy się do Wrocka, więc stamtąd możemy coś zabrać do Niepołomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ... To tak ze starości mi na głowę idzie, ... ... ... oooooooo ... witamy w Clubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Agduś - a z Niepołomek to jak...? Bo do Wrocka to może i ktoś by się znalazł, ale co od Was będzie, jak to się przekaże? Pawełku - a Ty masz coś z głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts