DPS 08.06.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Aaaa, widzisz, to ona spłynęła, ta trawa. Wychodzi, że trzeba by dosiać w pustych miejscach i delikatnie przysypac piaszczystą ziemią jakąś, żeby szybko powschodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Fajną burzę miałam w nocy a cały dzień upał jak 100 skurczybyków!!! Jamles, dobrze, że się odezwałeś ... Cieszę się, że Daniel wszystko dowiózł Buziaki, lecę na randkę z Morfeuszem:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Brrr! Nawet mi nie mów o burzach! U nas już trzeci dzień upałów był, więc pewnikiem jakieś przyjdą. W sobotę wycieczka przedszkolaków z rodzicami w góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2010 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Czyli na całym zachodzie tak samo było, u nas też w nocy burza, a w dzień upał był. Agduś, w sobotę na południu ma być upał wielki, bądźcie przygotowani - woda do picia i te rzeczy, straszą jakimiś trąbami powietrznymi, bo ogromna różnica temperatur ma być między północą a południem kraju. I na co nam trąby jeszcze, mało już nieszczęścia w tym kraju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Na szczęście większość trasy pod drzewami. Tam nie wymarły tak dramatycznie, jak w innych miejscach. Teraz Beskidy w ogóle nie nadają się do łażenia latem, bo cienia nie ma. http://img819.imageshack.us/img819/2126/dsc0040.jpgBy agdus at 2010-06-10 http://img819.imageshack.us/img819/26/dsc0042.jpgBy agdus at 2010-06-10 http://img819.imageshack.us/img819/7044/dsc0046.jpgBy agdus at 2010-06-10 U nas jeszcze burzy nie było. Na dzisiaj chyba też nei zapowiadają - ktoś wczoraj siał plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dobry wieczórwitaj zarobiona DPS-iu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 O! Tutaj też pustki.Wina roboty, czy upału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 O! Tutaj też pustki. Wina roboty, czy upału? wina to pewnie Depesia z gośćmi sączy, no chyba, że ze Sołtysem robię tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Oooo, cześć, rybeńki! Ja zarobiona, jak zawsze latem, poza tym wczoraj miałam zebranie stowarzyszenia (znowu mnie zrobili szefową, czym nie do końca jestem zachwycona, ale za to to już ostatni raz - statut pozawala na tylko dwie kadencje! ). Woda wreszcie się nalewa do naszego basenu, lecę sprawdzić czy się nie przelała. Pewnie dzisiaj będzie inauguracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 cześć Depsiu! zazdroszcze tego basenu.....uff jak gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Czeee Szefowo-Predatorko!!! Wzorem Jamlesa tłok robię straszliwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 no, faktycznie ciasno się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jak wejdzie taka gruba baba jak ja, to nie ma dziwne, że ciasno się robi! U nas upał już sobie na szczęście poszedł, dzisiaj pochmurno i ciepło, ale nie upalnie, więc da się dużo zrobić na dworze. Poszliśmy gremialnie hakać ziemniaki, pól pola wyhakaliśmy, w poniedziałek dokończymy i już. Kurde, moje grządki ziołowe na polu tak pozarastały, że szok, będę musiała dzisiaj koniecznie pójść jeszcze raz na pole i zacząć odgruzowywać moją bazylię i majeranek. Pranie schnie na sznurze w ogrodzie, chleba mi się nie chce mieszać, a powinnam... Jutro Dziadkowie nas zapraszają do Rokitna, do naszego sakntuarium maryjnego tutejszego - chcą pojechać nowym samochodem, pomodlić się, poświęcić auto. Fajnie! Bardzo lubie jeździć do Rokitna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Pozdrawiam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jak wejdzie taka gruba baba ... ... Kurde, moje grządki ziołowe na polu tak pozarastały, że szok, będę musiała dzisiaj koniecznie pójść jeszcze raz na pole i zacząć odgruzowywać moją bazylię i majeranek. ... ... a kiedy wlezie "gruby dziod" to już nikt się nie zmieści (Ciemiężycielaka nazywa mnie czasami "gruby"... dobrze, że nie zawsze) ... bazylię "srał pies" ... majeranek "bierę" Pozdrawiam wszystkich!!!! ... nio ..." tyż" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ooo, Ty szczypiorze kuchenny jeden, Ty wstyd stanowi kucharskiemu przynosisz swoją mikrą posturą! Przecie Ty brzucha porządnego nawet nie masz! Bazylii pies nie srał, ja bazylię lubię, ja bazylię chcę! Majerankiem mogie sie podzielić. Zeljcia - a coś Ty taka gatliwa się zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 wpycham się czy sobota 12 to jest to samo co piątek 13 najpierw się odkurzacz skopcił, potem zauważyłem, że z zaworu bezpieczeństwa woda leci, później kosiarka straciła ducha, po nocce spać nie szło, plecy mi przypiekło a teraz do Depesi ledwo wlazłem chyba się piwa napiję trzeciego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 dziś niedziela 13, ale na razie wszystko w porządku - żadnych zmartwień oprócz źle rosnącego trawnika! a czy ja mogę ze znawcami skonsultować, jakie grzybki mi na działce rosną? Wkleiłam zdjęcie w dzienniku, nawet nie wiem, trujące, czy jadalne? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy&p=4158372&viewfull=1#post4158372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jamlesik - wyczerpałes limit pecha na najbliższe pół roku co najmniej, jakoś na dużo osób padło, a juz Wizardus to chyba wszystkie "zaległości" w temacie pecha odrobił. Surcia - napisałam u Ciebie. W Rokitnie byliśmy, pięknie było! Pogoda dopisała, Dziadkowie zadowoleni bardzo, my też - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Surcia - napisałam u Ciebie. Dzięki. dobra kobieto! ...jeszcze wrzuciłam fotkę od spodu, może pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts