braza 27.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Mrówek w domu jeszcze nie mam - na szczęście, ale deszczu też nie mam ... sucho jak na Saharze!! A spalona jestem jak Kunta-Kinte!!! Buziaki zostawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.06.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Spalona to Ty jesteś przez cały rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.06.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ja dziś posypałam mrowisko preparatem z Substrala, wieczorem nie było ani jednej mrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 No śmieszne jak nie wiem co ...:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Eksterminacja mrówek tak Cię śmieszy? Im nie było do śmiacia! Raczej do płaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 No śmieszne jak nie wiem co ...:-P Nie przejmuj się Brazka ... siem czepiajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja nie spalona, bo siedzę teraz w kuchni całymi dniami, przetwórstwo truskawek kończę i gości żywię. Jak idę do ogrodu albo na grządki to starannie wybieram zacienione miejsca. I żebyś wiedziała, Sahara straszliwa, aż żal patrzeć. Ze szlauchami i konewkami ganiamy codziennie, albo podlewamy ogrody, albo pole z warzywami. Sołtys biedzi się nad dokończeniem tej łazienki, idzie mu to jak krew z nosa, nie przymierzając. No nic, trzeba będzie jakoś go zmobilizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.06.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Depeś patrz co za fajny piechttp://www.allegro.pl/item1081955471_%5E%5E%5E_stary_piec_%5E%5E%5E.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2010 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ojej, rzeczywiście śliczny! Takiego to ja jeszcze nie widziałam. Dzień dobry zpstawiam i pędzę rozpalać, bo potem to już będzie za gorąco i nie rozpalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A kogo Ty rozpalasz jeśli można zapytać? I czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A kogo Ty rozpalasz jeśli można zapytać? I czemu? Przecież jasne, że Sołtysa do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No jakie one twórcze i ciekawe, popatrz pani, no! Uuuuupaaaałłłłł.... I znowu, jak codziennie, upojny wieczór z podlewaniem... Wymiękam już normalnie, chłopaki poszli odmoczyć się w basenie. A ja powinnam toaletkę teraz pójść pomalować. Nie wiem, czy zdołam się zmobilizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.06.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A my też moczilim tylek dziś w basenie. To znaczy Stefcio, bo mój sie nie mieścil. Ale se za to kopyta wymoczyłam. Patrz Pani jak ga gadam! :-0 Agdusia mnie zaraz za to wywali. Słońca, słonca jeszcze co sobie trochę kości ponagrzewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczórDPS-ia ja to widziałam ten wspaniały nakład pracy jeno cołki nie pamiętam czemu od razu nie chwaliłam a może chwaliłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Eksterminacja mrówek tak Cię śmieszy? Im nie było do śmiacia! Raczej do płaczenia... Nieee, to o spaleniu ... Nie przejmuj się Brazka ... siem czepiajom No właśnie ... siem czepiajom ... Tak sobie zaszłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Brazunia - a z kim Ty zaszłaś, jeśli wolno spytać? Nie wiem, czy Szanowny Ci to odpuści... Wusia, no ja też nie wiem, czego nic nie mówiliście, ale jakoś... Boszsz, jak w najbliższych dniach nie spadnie jakiś deszcz, to ja nie wiem, co zrobię. Dzisiaj dwie godziny latałam ze szlauchami po jednym i drugim podwórku. Nogi mi weszły w doopę już całkiem. Na cholerę mnie ten upał, ja się pytam??? Ale za to krem ze szparagów udał mi się dzisiaj przepyszny, więc wszyscy przy obiedzie aż mlaskali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ... Boszsz, jak w najbliższych dniach nie spadnie jakiś deszcz, to ja nie wiem, co zrobię. ... ... wczora z wieczora mielim burzę i letko nakapało ... Ale za to krem ze szparagów udał mi się dzisiaj przepyszny, więc wszyscy przy obiedzie aż mlaskali! ... ieeetam ... ze szparagów zawsze się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Chef przed naszą północą musi być gorąc u aligatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Brazunia - a z kim Ty zaszłaś, jeśli wolno spytać? jakby co to mnie w drewutni nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 gospodyni pewnie .............. leje ze szlałcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts