wu 07.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dobry wieczór DPS-ia no ciepełko zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Depsiu--to jak z tymi mrówkami było, aby się ode mnie wyprowadziły??? z tą doniczką...jak ma być może byc plastikowa, czy gliniana? a potem co z tą doniczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Przyszłam, się przywitać Problem mrówkowy rozwiązałam połowicznie, bo one u mnie nie mają mrowisk tylko dziurki w ziemi i są wszędzie Po akcji odmrówkowywania gdzieniegdzie zniknęły, a gdzieniegdzie zostały. Od truskawek się odczepiły więc się cieszę Depeś, upały u nas już od jutra, właśnie młodym basen napełniam, bo starszy już po zabiegu i już możne się taplać. A w niedzielę na kajaczek! Hura! A tak w ogóle zgłodniałam jak poczytałam sobie ostatnie dwie strony Nieładnie tak ludzi do jedzenia po 22 namawiać Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczórDPS-ia pewnie susza i zarobieni jesteście:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Susza trwa w najlepsze, budowa ma ostry finisz (dzisiaj było pierwsze malowanie sufitu), pole błaga o dziabkę czyjąś (hmmmm....) I o wodę, a Goście tez chcą jeść i pogadać chociaż. No zarobiona jestem maksymalnie, jak cała rodzina. Ale nie narzekam, dzisiaj w połowie dnia wleźliśmy do dużego basenu u Gości - było bossssko! Wieczorkiem powtórka w basenie była - w ten sposób jakoś można funkcjonować. Akuś, z tymi mrówkami - no postaw im w słońcu blisko dziurek w ziemi albo mrowiska jakąkolwiek doniczkę i poczekaj ze dwa dni, pewnie się do doniczki wprowadzą. Jeśli tak, to potem bierzesz taką doniczkę i nie wypuszczając jej z ręki robisz szeroki zamach i fundujesz mrówkom bezpłatny bilet lotniczy, byle jak najszerzej je rozrzucić. Aniu - fajnie, że jedziecie na kajaki, mam nadzieję, że będziesz dobrze się bawiła i wypoczniesz, kochana! Jamles, over! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Jamles, over! jutro u Ciebie podgorączkowa temperatura ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.07.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 jutro u Ciebie podgorączkowa temperatura ma być ...trzydzieści siedem z kreskami?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 mówili, że 36, resztę sam dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.07.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 zgroza! mnie to nasze 30 przeraża, mam nadzieję, że za długo nie potrwa, przecież nad morzem podobno zawsze jest chłodno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 U nas dzisiaj jest 38*C w cieniu. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif No co ja Wam będę gadać... Fantastyczne jest to, że baseny mamy - są zbawieniem, dzisiaj już kilka razy przerywaliśmy zajęcia i kąpaliśmy się, żeby dalej móz cokolwiek pod dachem robić. Doszliśmy do wniosku, że nasz basen jest najpiękniejszy i najlepszy na świecie, bo jest nasz i można w każdej chwili iść się pomoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.07.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja właśnie się u Mayland zarzekałam, że nie chcę basenu, bo w ten upał nie wychodzę z domu.Ale może mając basen bym się ruszyła na zewnątrz! Na szczęście wewnątrz jest chłodniej, da się wytrzymać, ale teraz po obiedzie się trochę wyrównały temperatury.... jednak koszenie sobie dziś odpuściłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja też dziś zamoczyłam moje brzuszysko. Całkiem przyjemnie było. Masz racje Depesiu, w taki upał tylko woda ratuje. Ale wieczorem juz było znośniej i troche poplewiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.07.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 U nas dzisiaj jest 38*C w cieniu. ... ... he he he ... welcome in Florida ... dziś moczyłem siebie i wędkę w mym wielkim basenie (Atlantyku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Nooo, teraz to ja wiem już, że do Ciebie nie pojadę, Pawełku, ooo nie!!!! Przecie rozpłynęłabym się, z kretesem!!! Własnie zakończyłam dzień roboczy, podlałam ogród przydomowy i zrobiłam ciasto chlebowe, żeby do rana rosło. Padam z nóg po prostu. Dobrze, że jutro niedziela i nie można pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.07.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 a ja przy papierach i FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.07.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Nooo, teraz to ja wiem już, że do Ciebie nie pojadę, Pawełku, ooo nie!!!! Przecie rozpłynęłabym się, z kretesem!!! ... ... można się przyzwyczaić (po paru latach) ... za to zimą jak przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Aha, po paru latach... To ja dziękuję za te parę lat meki. Zimą - a ile u Was tam zimą jest ciepła? ? Spaaaaać mi się chce, zaraqz idę pospać, ten jeden dzień w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.07.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ... Zimą - a ile u Was tam zimą jest ciepła? ? ... Dla mnie chłodnawo, ale nie narzekam specjalnie ... w dzień od 14 do 16 ale bywa i około 20*C ... w nocy zdarzają się przymrozki (ale tylko w Styczniu) pozdróweńka i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2010 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Spaaaaać mi się chce, zaraqz idę pospać, ten jeden dzień w tygodniu. gospodyniiiiiiiiiiiiiiiiiii ......... wstawać cza, szlauch czeka, chociaż roślinki chyba bardziej jakby mnie kto szukał to ja się urlopuję od dzisiaj zaraz wybieram się do pomidorów, a potymj to trocha na Krecie, trocha na Malcie byda do Chefa to nojlepij chyba na wiosna jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.07.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 jamles- Ty dospać nie możesz? witanko poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts