jamles 12.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 jamles- Ty dospać nie możesz? kto rano wstaje ........ itd:cool: teraz sobie sjestę przedobiednią zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ... trocha na Krecie, trocha na Malcie byda Nooo, kochany, to Ci się powodzi jak 150!!! Gratuluję pięknego wyjazdu i mam nadzieję, że chociaż kilka fotek zobaczymy! Do Chefa to richtig nojlepij wiosną, ale jo ni mom geldu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ... do Chefa to nojlepij chyba na wiosna jechać ... Do Chefa to richtig nojlepij wiosną, ale jo ni mom geldu! ... bardzo wczesną wiosną - Luty ... albo późną jesienią - Listopad, początek Grudnia ... czekam na tak milusią wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Pawełku, Ty wiesz, jak to z tym przyjazdem. Już lepiej ja tutaj na Ciebie zaczekam! U nas dzisiaj duuużo chłodniej, są niewielkie chmurki i temperatura tylko 32*C! Odczuwamy wyraźne polepszenie samopoczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nooo, kochany, to Ci się powodzi jak 150!!! Gratuluję pięknego wyjazdu i mam nadzieję, że chociaż kilka fotek zobaczymy! Do Chefa to richtig nojlepij wiosną, ale jo ni mom geldu! naprowda chcesz moje foty ze szpadlem i przy betoniarce ;) a jak nie mosz geldu to zamiast kartofli możesz spróbować zasadzić, może konto urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.07.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A jak w tym Waszym biegunie ciepła, jaki był rekord? Mówisz Depsia, ze 32 to ulga?? U mnie nawet kocur wymęka w tej temperaturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dzisiaj to już całkiem luzik był, tylko 30*C!!! Rekord to chyba przedwczoraj był - 39*C w cieniu... To nie jest fajna temperatura, ja Wam mówię... Jamles - bardzo chcę fotki!!! Koniecznie!!! A sadzeniaków mi podeślesz, żeby zamiast tych ziemniaków...? Jak urosną, to Ci oddam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Rekord to chyba przedwczoraj był - 39*C w cieniu... To nie jest fajna temperatura, ja Wam mówię... dobrze, że w słońcu był mały plusik sadzoki to na wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Matko, - 39 stopni:jawdrop: Depsia, gdzie Was wywiało?????? Witanko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No, na biegunie chyba są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No ja nie wiem, nie może człowiek myślnika postawić, bo wszystkie minus widzom. U nas to teraz tak gorąco, że nawet Dziadki bez namawiania, sami z sibie, do basenu wieczorem wchodzą się popluskać. Krczę, roboty mam tyle, że na nic czasu nie mam, nie ogarniam wielu rzeczy i martwię się tym. Żeby nie ta susza, byłoby lepiej, a tak - co wieczór prawie 2 godziny mamy wyjęte z życiorysu na podlewanie! Niemniej dzisiaj zaczęłam malowanie ścian w nowym pokoju, bankowo, że jutro skończę pokój malować i zabiorę się za łazienkę. Jamles - trzymam za słowo w kwestii sadzeniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.07.2010 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No ja nie wiem, nie może człowiek myślnika postawić, bo wszystkie minus widzom. ... ... tym razem "myślnik" dał do myślenia, że się gdzieś do przemysłowej zamrażarki schowałaś pozdróweczka ps - u mnie "letko" chłodniej niż w Polsce ... chłodniki wszelakie na obiadki polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ... chłodniki wszelakie na obiadki polecam tylko nie toooooooooooo idę po zupę chmielową do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Też przeprosiłam dzisiaj zupę chmielową ...i założyłam spódnicę ... to znaczy, że już w "upałowej desperacji" jestem ... Depsia ...jak patrzę na mapę prognozy pogody ... to mi cię żal ... U was to chyba megapiekło coooo ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Chłodników to ja nigdy tak często nie robiłam, jak w tym roku. Dzisiaj poluzowało, bo większość dnia pochmurnie było, choć bardzo parno. Jednak jesteśmy szczęśliwi, że nie smażyło nas słońce. Jesteśmy już na ostatniej prostej z budową nowego pokoju w stodole - nareszcie! Dzisiaj została pomalowana łazienka, wczoraj [pokój, teraz trzeba tylko framugi pomalować, założyć osłonę szklaną nad wannę, umywalkę, wstawić meble, pomalować łóżka i wstawić i gotowe! Potem jeszcze tylko zrobić barierki na tarasie, potem przyzwoicie zagospodarować teren wokół, pod tarasem i przy schodach, postawić gościom kamienny grill, wyhodować mnóstwo kwiatów, które nie będą sobie nic robiły z suszy i upałów i gotowe!!! Uściski dla wszystkich jeszcze tutaj zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 DPS-ia ja to codziennie zaglądam ale mnie jakaś niemoc naszła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.07.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Chłodników to ja nigdy tak często nie robiłam, jak w tym roku. Dzisiaj poluzowało, bo większość dnia pochmurnie było, choć bardzo parno. Jednak jesteśmy szczęśliwi, że nie smażyło nas słońce. ... ... z napitków, dobry jest gin z wodą z cytryną (proporcja ginu 1:4) lub białe wytrawne wino z "7up" lub "Sprite" (wina 1:3) Bardzo dobre ale więcej roboty to rozdrobniony blenderem arbuz, zielony ogórek, sok z cytryny i wódeczka czysta krystaliczna Wszystko z lodem oczywiście smakowite pozdrówka ps - u mnie wczoraj wieczorem i dziś rano była burza i ulewny deszcz ... nie musiałem ganiać ze szlauchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 ... nie musiałem ganiać ze szlauchem szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Dzisiaj to i ja szczęściara! Burza malutka była, a deszczyk taki godzinny fajny, spory całkiem. Dzisiaj nie mamy rendez-vous ze szlauchem! Gorąco dalej,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Tu, na południu na razie tylko straszą burzami. Po tej powodzi nikt za bardzo do ulew nie tęskni, ale przydałoby się trochę ochłody, na pewno! a lodu deficyt, chyba muszę zrobić kostki z woreczków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts