jamles 19.07.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 w sobotę od wieczora to doopało chyba do drugiej w nocyod niedzieli rana to coraz zimniej jest, teraz tylko 16 stopniszlauch ma wolne co najmniej do jutra wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.07.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jamles, to w twoich stronach była ta burza, o której ciągle mówili w TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 U nas fajnie teraz, trochę podlało, prawie wcale nie doopało. Temperatura bardzo znośna, 24*C, super!!! Słoneczko świeci, zmiana turnusu gości trwa, ale Sołtys się nimi zajął, więc mam 10 minut przerwy. I w ogóle super, że pojawiła się możliwość powiększenia czcionki tymi czerwonymi literkami w oprawym górnym rogu każdego postu - dla mnie rewelacja!!! Basen nowy musiałam zamówić, cholera. Nasz basen dobry całkiem i w ogóle, ale pompę po 5 latach szlag trafił, a właściwie to taki plastikowy wirniczek w niej się połamał. Nie idzie tego gówienka dokupić, ani nawet całej pompy, która kanadyjskiej produkcji jest. Ponieważ ma inne wejście do poboru i wurzutu wody niż wszystkie dostępne pompy - basen stał się bezużyteczny. No i w same swoje imieniny zamówiłam nam nowy, w prezencie... Czekamy, kiedy przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jamles, to w twoich stronach była ta burza, o której ciągle mówili w TV? nie, to była jakaś inna, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.07.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Depeś podałabyś mi na mojego maila link do Twojej strony z przepisem na te cukinie co Ty robisz takie dobre? Dostalam trochę od Janusza kolegi z pracy (ten co roku coś z działeczki podrzuca, a ja potem jeno robote mam Nie podawaj, proszę tutaj, bo ja na forum ledwo wchodze. Teraz jeszcze przez 5 dni nie bede mogla, az ruszy mi nowy miesiac internetu. Na razie wejsc na forum to za dlugo trwa dla mnie. Buziaki. p.s. tamto cos z okazji 100-wy, wciaz nie zrobilam, jeno rozpoczete lezy, ale zrobic zrobie i przesle, razem z tym serduszkiem na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No pewnie, że Ci podeślę na maila, kochana, żaden problem. Co prawda nie wiem, czy te w curry czy też te słodko - kwasne, ale po prostu podam Ci oba linki. Oczywiście zmęczona jestem koszmarnie znowu, oczy same mi się zamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ... Oczywiście zmęczona jestem koszmarnie znowu, oczy same mi się zamykają. ... a mnie sie cholera zamknąć dziś nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cześć wymęczona DPS-iu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć, rybki moje. Przerażona jestem - u nas na jutro TVN zapowiada 37*C w cieniu, co niechybnie oznacza, że 40 *C zaliczymy. Kur..., jak my przezyjemy ten dzień? Dobrze, że zaraz potem spore "ochłodzenie" - do 20*C. Jutro chyba jest dobry dzień, żeby się przygotować do szkolenia, które mam prowadzić w weekend. Zamknę się w domu, pozaciągam zasłony, pozamykam okna i spróbuję pracować i przygotować w końcu tę prezentację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ło matko mam nadzieję że nam pracę skrócą bo zdechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Boszszsz, jak potwornie gorącoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 U nas włanie zaczło padać, jest duużo lepiejj. Znaczy - u nas na południu, a nie u nas na północy!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 U nas wciąż parno, a minęła 22. Mam nadzieję na lepsze jutro. Surca, idę zaraz zobaczyć, co u Ciebie, chociaż zaległości pewnie nie dam rady nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.07.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Boszszsz, jak potwornie gorącoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas wciąż parno, a minęła 22. Mam nadzieję na lepsze jutro. ... ... przeca lato jezd ... a jutro zima nie nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A Ty się nie mądruj, szczypiorze jeden, ciekawe, czy na początku pobytu na Florydzie też taki cfany byłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.07.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) A Floryda cieplejsza od Polski?? http://www.weatheronline.pl/cgi-app/watertemperature?LANG=pl&CONT=namk aaa... to morze! http://www.weatheronline.pl/cgi-bin/aktframe?TYP=wetter&ART=karte&RUBRIK=akt&JJ=xxxx&MM=01&TT=18&TIME=0700&KEY=namk&LANG=pl&SORT=2&INT=06 czyli podobnie... Edytowane 23 Lipca 2010 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A ja się witam i pokornie o wybaczenie proszę!! Karty nadal nie mam to i z doskoku tylko mogiem popisać!!! Lało u mnie dzisiaj i nadal leje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.07.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A Ty się nie mądruj, szczypiorze jeden, ciekawe, czy na początku pobytu na Florydzie też taki cfany byłeś! ... noooooo ... na początku to mnie się dupa gotowała ... ale tera to jak jest +10*C to marznę A Floryda cieplejsza od Polski?? http://www.weatheronline.pl/cgi-app/watertemperature?LANG=pl&CONT=namk aaa... to morze! http://www.weatheronline.pl/cgi-bin/aktframe?TYP=wetter&ART=karte&RUBRIK=akt&JJ=xxxx&MM=01&TT=18&TIME=0700&KEY=namk&LANG=pl&SORT=2&INT=06 czyli podobnie... ... ieetammm ... normalnie jak latem ... w dzień kole 30-tki tu można sprawdzić http://www.weatheronline.pl/cgi-bin/aktframe?TYP=wetter&ART=karte&RUBRIK=akt&JJ=xxxx&MM=01&TT=18&TIME=0700&KEY=namk&LANG=pl&SORT=2&INT=06 pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Oj Brazunia - i tak masz przechlapane, zero relacji z pobytu Agdusiów - to jest Bez przebaczenia! No własnie, Pawełku, teraz to my mieliśmy Florydę u nas, i też nam się gotowało... A tak z czystej ciekawości - po ilu latach w miarę przywykłeś do tamtejszego klimatu? Surcia - teraz to u nas pieknie jest, spokojny acz stanowczy deszcz pada od 2 dni, pole wreszcie podlane zostało, ogród też - ekstra! I nie ma u nas żadnych ekstremalnych ulew ani wichur, odpukać... Ino roboty mnóstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 U nas podobnie ożywczy deszczyk i na południu i na północy, tak że oddychamy z ulgą. Ekstremalna ulewa bya kawałek dalej na Podkarpaciu, ale nas ominęła, odpukać (już jedna powódź wystarczy). I tak mam na tym "urlopie" mało wrażeń, trochę zajmuję się Mamą, poza tym ani podlewania, ani koszenia, ani sadzenia. No po prostu sielana, aż się nudzę i siedzę w necie za dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts