Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomidooooorki, mnaaaammm...

Nasze też zabierają się za dojrzewanie. :cool:

Uwielbiam domowe pomidory, takie wygrzane na słońcu, dojrzałe w swoim czasie a nie pędzone, pachnące, soczyste, smakowite...

Już doczekać się nie mogę! :D

A ja wreszcie zdołałam wrzucić na bloga zdjęcia z zakończonej budowy pokoju!

TUTAJ.

Bardzo proszę o wchodzenie, oglądanie (oczywiście są na dole strony, inaczej na moim blogu chyba się nie da) i zostawienie opinii w komentarzach do dziennika budowy (wejście do komentów blogowych jest w linkach po lewej stronie blogu).

Zapraszam! ;)

Depsiu, bywam z doskoku ale jednak i na dodatek wiem kiedy przybyc! :-) Musze skrobnac, ze pokoik przecudnej urody i wspanialego smaku!!! I jakos nie dziwia mnie zachwyty Twoich pierwszych w nim gosci!!! Cuuuudo!!!! Gratuluje Tobie i TZ-owi ... i smaku i pracy i gustu :-) Pieknie!!! Buziaki ogromne i zyczenia, aby rezerwacje na ten wysmakowany zakatek byly na co najmniej rok z gory :-)

Nooo! Pięknie ten pokój się prezentuje! Myślę, że od gości się nie opędzicie.

Jakże się cieszę, że tu weszłam. Zobaczyłam nowy pokój i dowiedziałam się, że pomidory jeszcze nie dojrzały. Baaardzo się cieszę! Może jeszcze zdążymy zjeść nasze z ogródka po powrocie.

Oooo, ja Wam bardzo dziękuję, kochani, wszystkim, za takie miłe komentarze i pochwały! :oops:

Ambercia - nawet Ty sie pojawiłaś!!! :eek:

I Agduś, i Wusia (jak pięknie napisałaś o parasolkach! :lol: ), i w ogóle wszyscy!!! :D

Dziękuję!

Pokój nie jest biały (pewnie wszyscy myśleli, że będzie), ale mnie białe ściany nijak francuskiej prowincji nie przypominają, tam z piaskowca ściany się robi i nie maluje na biało.

Za to na wsi skandynawskiej - a i owszem, całkiem często są prawie białe ściany. A w domku ściany już wytarte się robią, jakieś... nieświeże... :lol2:

No nic, może wiosną mały lifting domku, kto wie...? ;)

Tak czy siak, cieszę się bardzo, że pokój Wam się podoba, mam nadzieję, że i łazienka obroniła się, choć 2 miesiące temu wszyscy mieli duże wątpliwości co do efektu końcowego, a zwłaszcza zastosowania wanny. :D

No to idę, paść na ryj... Tfu, na poduszkę, znaczy się.

Depsiu, aaaa widzisz! Ja to wiem kiedy ma mnie tu przywiac :wiggle: Musialam zachwyt wyrazic, bo cuuudo z Waszej pracy powstalo!!! A tak poza tym to wszedzie mnie malo, bo pracy tyle, ze nie wiem w co rece i aparat mam wlozyc :rolleyes: Ale jak to mowia, jak sie robi to co sie kocha, to tak jakby sie nie pracowalo, nie? :rotfl:

Buziaki wielkie w ten parny dzionek ... uffff :-)

Eeee... tego... co to ja chciałam...

No chciałam se kliknąć na zdjęcie w Twoim avatarze, Ambercia (czy to TY???), a tu zonk - zamiast dużego zdjęcia wlazłam w Twój profil...

Szkoda, że nie ma powiększeń avatarów.

Uff, bardzo się dzisiaj zmęczyłam.

Sama gotowałam dzisiaj obiad dla 11 osób!

Zrobiłam też cukinię słodko - kwaśną z 10 dużych cukinii i upiekłam ciasto. Potem podałam gościom obiad, pozmywałam, nakarmiłam rodzinę i też pozmywałam i... padłam! :lol2:

Słuchajcie, dostałam wczoraj Samsunga Avila, telefon dotykowy...

Klnę na czym świat stoi!

Trzeba po 5-6 razy czasem dotykać jakiejś opcji, żeby zadziałała, czasen wcale nie zadziała, telefon jest nieintuicyjny, głupio ma rozmieszczone różne klawisze i przyciski, np. blokada klawiatury z boku, tam, gdzie musi się chwycić, jeśli tel. dzwoni - i w tym momencie naciska się blokadę, telefon dzwoni w najlepsze, klawiatura i wszystkie przyciski zablokowane, nie można odebrać dzwoniącego wściekle telefonu, cała się spociłam z tych nerwów, już parę razy chciałam tym g...nem o ścianę piznąć! :mad:

Może kiedyś się przyzwyczaję, ale jak na razie to jest chyba najmniej przyjqazny i najmniej sprawny telefon, jaki w życiu miałam!

No to sobie ponarzekałam, idę do Franusia Walecznego poczytać coś dobrego! ;) :D

Wusia, ja Ci dziękuję, to naprawdę zaszczyt takim króliczkiem zostać! :lol2: ;)

I czemu ja Nokii nie wzięłam, cholera... :mad:

Brazunia - dziękuję, bardzo się cieszę, że się podoba, bo miałam obawy, że będziecie nosami kręcić na tę łazienkę. :oops:

Gagatki wczoraj byli!!! :lol:

I dzisiaj pojechali. :(

A mogło być tak pięknie...

Wieczór i tak był piękny, pogadaliśmy jak nie gadaliśmy od samej wiosny i spotkania u Brazy! ;)

Marzenka - nie piekły Cię uszy wczoraj? :p

Słuchajcie, pierścionek zaręczynowy moje dziecko odebrało dzisiaj dla swojej panny - sprawa jest poważna.

Kuffa, chyba teściową zostanę! :eek:

Biedna dziewczyna. :lol:

Depeszko, czy ja juz mam Ci gratulacje skladac??? :wiggle: Kurcze, skoro pierscionek juz jest, to sprawa wydaje sie wielce powazna :-) A to ten mlodszy, czy starszy??? Tak czy siak niech juz caly forum szykuje sie na wirtualne weselicho!!!! :wave: Z niecierpliwoscia czekamy na rozwoj wypadkow :-)

Eeee... tego... co to ja chciałam...

No chciałam se kliknąć na zdjęcie w Twoim avatarze, Ambercia (czy to TY???), a tu zonk - zamiast dużego zdjęcia wlazłam w Twój profil...

Szkoda, że nie ma powiększeń avatarów.

Kochana, avek mam mi przypominac o wywczasach ktore mielismy w czerwcu ... A ze teraz tylko praca i praca, to tylko ku pokrzepieniu serc i ciala foty zostaly :)