jamles 31.07.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Jamlesik, a maczetę choć wziąłeś? Bo to wiesz, w dżungli różnie bywa... nie, choć byłaby bardzo przydatna, dżungla była ................. pomidorowa PS. żeby nie było, byłem ............ najemnikiem u teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Pomidooooorki, mnaaaammm... Nasze też zabierają się za dojrzewanie. Uwielbiam domowe pomidory, takie wygrzane na słońcu, dojrzałe w swoim czasie a nie pędzone, pachnące, soczyste, smakowite... Już doczekać się nie mogę! A ja wreszcie zdołałam wrzucić na bloga zdjęcia z zakończonej budowy pokoju! Są TUTAJ. Bardzo proszę o wchodzenie, oglądanie (oczywiście są na dole strony, inaczej na moim blogu chyba się nie da) i zostawienie opinii w komentarzach do dziennika budowy (wejście do komentów blogowych jest w linkach po lewej stronie blogu). Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 DPS-ia ja tu napiszę noooooooo piękny pokoik nie dziwię się że goście zachwyceni:) przytulny, dobrze doświetlony i te no jak im tam parasolki nad łóżkiem:) tworzą wspaniały klimat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 się wpisałem w blogu chyba dwa razy pomidory moje to jakieś zielone są, mogłyby się choć ze wstydu zaczerwienić, no niektóre zrobić żółte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.08.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Depsiu, bywam z doskoku ale jednak i na dodatek wiem kiedy przybyc! Musze skrobnac, ze pokoik przecudnej urody i wspanialego smaku!!! I jakos nie dziwia mnie zachwyty Twoich pierwszych w nim gosci!!! Cuuuudo!!!! Gratuluje Tobie i TZ-owi ... i smaku i pracy i gustu Pieknie!!! Buziaki ogromne i zyczenia, aby rezerwacje na ten wysmakowany zakatek byly na co najmniej rok z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Depeś pieknie zrobiliście! Bardzo mi sie podoba. Możecie być z siebie dumny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.08.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Przepiękny pokój zrobiliście, z przyjemnością bym do takiego pojechała...szkoda, że już urlopu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Donoszę, że Froschia prosiła pozdrowić wszystkich forumowych znajomych. Jest z Froschiem w Chorwacji na wakacjach. Chodzi sobie po moim miasteczku rodzinnym i pstryka dla mnie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 teraz wiem czemu Froszka nie przyjechał do mojej wsi na ............. I Festiwal Żuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Nooo! Pięknie ten pokój się prezentuje! Myślę, że od gości się nie opędzicie. Jakże się cieszę, że tu weszłam. Zobaczyłam nowy pokój i dowiedziałam się, że pomidory jeszcze nie dojrzały. Baaardzo się cieszę! Może jeszcze zdążymy zjeść nasze z ogródka po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oooo, ja Wam bardzo dziękuję, kochani, wszystkim, za takie miłe komentarze i pochwały! Ambercia - nawet Ty sie pojawiłaś!!! I Agduś, i Wusia (jak pięknie napisałaś o parasolkach! ), i w ogóle wszyscy!!! Dziękuję! Pokój nie jest biały (pewnie wszyscy myśleli, że będzie), ale mnie białe ściany nijak francuskiej prowincji nie przypominają, tam z piaskowca ściany się robi i nie maluje na biało. Za to na wsi skandynawskiej - a i owszem, całkiem często są prawie białe ściany. A w domku ściany już wytarte się robią, jakieś... nieświeże... No nic, może wiosną mały lifting domku, kto wie...? Tak czy siak, cieszę się bardzo, że pokój Wam się podoba, mam nadzieję, że i łazienka obroniła się, choć 2 miesiące temu wszyscy mieli duże wątpliwości co do efektu końcowego, a zwłaszcza zastosowania wanny. No to idę, paść na ryj... Tfu, na poduszkę, znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Depsiu, aaaa widzisz! Ja to wiem kiedy ma mnie tu przywiac Musialam zachwyt wyrazic, bo cuuudo z Waszej pracy powstalo!!! A tak poza tym to wszedzie mnie malo, bo pracy tyle, ze nie wiem w co rece i aparat mam wlozyc Ale jak to mowia, jak sie robi to co sie kocha, to tak jakby sie nie pracowalo, nie? Buziaki wielkie w ten parny dzionek ... uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Eeee... tego... co to ja chciałam... No chciałam se kliknąć na zdjęcie w Twoim avatarze, Ambercia (czy to TY???), a tu zonk - zamiast dużego zdjęcia wlazłam w Twój profil... Szkoda, że nie ma powiększeń avatarów. Uff, bardzo się dzisiaj zmęczyłam. Sama gotowałam dzisiaj obiad dla 11 osób! Zrobiłam też cukinię słodko - kwaśną z 10 dużych cukinii i upiekłam ciasto. Potem podałam gościom obiad, pozmywałam, nakarmiłam rodzinę i też pozmywałam i... padłam! Słuchajcie, dostałam wczoraj Samsunga Avila, telefon dotykowy... Klnę na czym świat stoi! Trzeba po 5-6 razy czasem dotykać jakiejś opcji, żeby zadziałała, czasen wcale nie zadziała, telefon jest nieintuicyjny, głupio ma rozmieszczone różne klawisze i przyciski, np. blokada klawiatury z boku, tam, gdzie musi się chwycić, jeśli tel. dzwoni - i w tym momencie naciska się blokadę, telefon dzwoni w najlepsze, klawiatura i wszystkie przyciski zablokowane, nie można odebrać dzwoniącego wściekle telefonu, cała się spociłam z tych nerwów, już parę razy chciałam tym g...nem o ścianę piznąć! Może kiedyś się przyzwyczaję, ale jak na razie to jest chyba najmniej przyjqazny i najmniej sprawny telefon, jaki w życiu miałam! No to sobie ponarzekałam, idę do Franusia Walecznego poczytać coś dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no DPS-ia Ty to jesteś Duracell do potęgi n-tej:lol2: nie ma to jak Nokia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Depeś wielka jesteś, tyle pracy w jeden dzionek, ja bym padla na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Szczena mi opadła - o tak:jawdrop::jawdrop:!!! Stworzyliście z Sołtysem cudo, jestem z Was cholernie dumna!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 ... noooo ... ładna dziupla ... lezę się wpisać gdzie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Też polazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Wusia, ja Ci dziękuję, to naprawdę zaszczyt takim króliczkiem zostać! I czemu ja Nokii nie wzięłam, cholera... Brazunia - dziękuję, bardzo się cieszę, że się podoba, bo miałam obawy, że będziecie nosami kręcić na tę łazienkę. Gagatki wczoraj byli!!! I dzisiaj pojechali. A mogło być tak pięknie... Wieczór i tak był piękny, pogadaliśmy jak nie gadaliśmy od samej wiosny i spotkania u Brazy! Marzenka - nie piekły Cię uszy wczoraj? Słuchajcie, pierścionek zaręczynowy moje dziecko odebrało dzisiaj dla swojej panny - sprawa jest poważna. Kuffa, chyba teściową zostanę! Biedna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Depeszko, czy ja juz mam Ci gratulacje skladac??? Kurcze, skoro pierscionek juz jest, to sprawa wydaje sie wielce powazna A to ten mlodszy, czy starszy??? Tak czy siak niech juz caly forum szykuje sie na wirtualne weselicho!!!! Z niecierpliwoscia czekamy na rozwoj wypadkow Eeee... tego... co to ja chciałam... No chciałam se kliknąć na zdjęcie w Twoim avatarze, Ambercia (czy to TY???), a tu zonk - zamiast dużego zdjęcia wlazłam w Twój profil... Szkoda, że nie ma powiększeń avatarów. Kochana, avek mam mi przypominac o wywczasach ktore mielismy w czerwcu ... A ze teraz tylko praca i praca, to tylko ku pokrzepieniu serc i ciala foty zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts