wu 05.08.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 DPS-ia no wiesz ja to tylko nokie biorę już sobie możesz pooglądać moją galeryjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No właśnie, Wusia, ja do tej pory też zawsze tylko nokia, teraz inaczej i tak mnie pokarało! Ambercia - no mnie zatkło normalnie z wrażenia, mało która dziewczyna może się pochwalić takim ciałem i takimi zdjęciami tego ciałka! Ty to zawsze potrafisz mnie zadziwić! Weselicho jeszcze nie tak prędko, starszy Młody stanowczym tonem mówi, że jak będzie zarabiał tyle, żeby utrzymać rodzinę, to pogadamy o ślubie, a wcześniej nie ma mowy! Dojrzały, czy jak? No to lecę dalej, szykować obiad czas najwyższy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No to lecę dalej, szykować obiad czas najwyższy! raczej kolację a Młody ..... sie narażę .........za mało romantyzmu ......... kasa ważniejsza ale ja starej daty jestem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.08.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Bloga obejrzałam. Łazienka fajnie wyszła. Taras też mi się podoba i tynk w pokoju. Wybrałaś żółcienie. Ja poszłabym w bardzo rozmyte pastelowe niebieskości ew. delikatny bardzo filecik też w pastelu. Ale zdaje sobie sprawę, że żółty daje wrazenie słonecznego pokoju i większosć osób dobrze się w nim czuje a to w końcu pokój dla różnych gości Nie przeraża Cię, że dzieci już takie dorosłe, że niebawem wyfruną tak całkiem? Ja własnie dochodzę do siebie jak córka nam zafundowała pierwsze przejawy "dorosłości" w jej wydaniu i aż boje sie mysleć co będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ech, Maylandziu... Tak naprawdę ten etap "wyjścia z domu" dzieci fundują nam natychmiast po maturze, kiedy jadą na studia. One potem już nie wracają. Znajdują sobie miejsce do życia, miejsce pracy, zadomowiają się w tych miastach, w których studiują... Ja bardzo przeżywałąm, kiedy starszy pojechał z domu. Teraz... Cóż, przyzwyczaiłam się już, choć tęsknię za nim bardzo. Ale skoro on jest szczęśliwy. to i ja jestem szczęśliwa. On ważny, nie ja... Jamlesiku - teraz inne czasy są, u nas pracy po prostu nie ma, nie ma na nią sznas w naszych lasach, jak oni by żyli tutaj? A żeby dali sobie jakkolwiek radę gdzie indziej, muszą mieć gdzie mieszkać, muszą móc opłacić czynsz i rachunki, muszą miec na codzienne zakupy. Nie kariera, kochany, Młody daleki jest od tego. Po prostu tyle, żeby móc normalnie przeżyć do pierwszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Do domu po studiach już nie wracają... Ale niektóre wracają bardzo blisko domu ku uciesze swojej i swoich rodziców. Czego i Tobie Depesiu życzę Ale Ty i Teściowa? To słowo brzmi strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ale Ty i Teściowa? To słowo brzmi strasznie Ale które - że ja, czy że teściowa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Hehe Teściowa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 DPS-ia masz bardzo mądrego i rozsądnego syna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No generalnie ja to chyba będę jakąs straszną teściową i babcią, nie wiem zupełnie jak ja mam się do tego zabrać! Wusia - co to, to prawda, dojrzały jest nad wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 znaczy dobrze wychowany łobuziak:) no jak to jak masz się zabrać do roli wrednej teściowej wproś się do przyszłej synowej na obiad i skrytykuj bezlitośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Każde zdanie zaczynaj od "musicie", a potem tłumacz, że masz większe doświadczenie życiowe i wiesz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A babcią to będziesz super!!!! Małe dzieci są spoko, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) ... no jak to jak masz się zabrać do roli wrednej teściowej wproś się do przyszłej synowej na obiad i skrytykuj bezlitośnie ... spróbuję jakoś temu zaradzić nawiązując spisek z "młodymi" pozdróweczka ps - wycinek z jednego z ostatnio otrzymanych e-mail's: " ... chciałam podziękować - wystartowałam w kuchni z Pana pomocą i okazało się, że młoda narzeczona potrafi zachwycić nawet teściów. ..." ... choć "Teściowie" pewnie, zbytnio wymagający nie byli A babcią to będziesz super!!!! ... ... tutaj to już "gorzej" ... Babcia Depesia ... hmmmm Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Świntuch jeden!!! Ja będę taką teściową, co to za każdym razem będzie gadała :"Wy radźcie sobie sami!!! Ale ja to bym... " Wnuki???!!! No nieeee, jeszcze trochę, to jeszcze za wcześnie, protestuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.08.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Weselicho jeszcze nie tak prędko, starszy Młody stanowczym tonem mówi, że jak będzie zarabiał tyle, żeby utrzymać rodzinę, to pogadamy o ślubie, a wcześniej nie ma mowy! Dojrzały, czy jak? baaardzo dojrzaly ... baaaardzo!!! Ale czemu mnie to nie dziwi Sadze, ze Synek z mlekiem Matki wyssal najlepsze, zyciowe zasady Mocne gratulacje, bo w dzisiejszych czasach wychowac tak fajne dzieciaki ani latwo, ani lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ja będę taką teściową ........... jak wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 jak wszystkie :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2010 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ambercia, zdaje się, że w tym towarzystwie Ty jedna mnie rozumiesz i doceniasz! Złośliwce jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.08.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Cześć Babciu!:lol2: Że się nie odzywam, to nie znaczy, że czasem nie podglądam;) Ale tym razem odezwać się muszę - bida mnie przygnała. Właściwie to klęska - klęska urodzaju. Ogórki mi obrodziły:eek: i szukam natchnienia jak je przerobić (szczególnie te duże) Od razu ty przyszłaś mi do głowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts