aka z Ina 09.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 przyszłam pourlopowo się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ogórki mi obrodziły:eek: i szukam natchnienia jak je przerobić (szczególnie te duże) Od razu ty przyszłaś mi do głowy:D na bloga marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) No też tak myślałem - idę szukać Znalazłem ...i przypomniałem sobie dlaczego mi się ogórek z żabą kojarzy;) Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 No... jak ono znalazło ten przepis, to niech korzysta... Jamles to zawsze wie, co w trawie piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jamles to zawsze wie, co w trawie piszczy... a teraz to nawet wiem, że grzmi, trochę pada i ............ słońce świeci u mnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.08.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 No... jak ono znalazło ten przepis, to niech korzysta... Ono, to wyniuchało ten przepis na własną zgubę... Teraz ono będzie musiało po rynku ganiać za jakimiś koperkami i papryczkami, zamiast spokojnie w krzakach na wsi siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 po koperek możesz podjechać do mnie albo do Depesi, chociaż Depesia ma ..... miedziowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Potwarzi skandal! W życiu nie miedziowałam koperku, to Jamles leje czym tam się da! A na mnie paluchem pokazuje, żeby od siebie uwagę odwrócić! Mój koperek to siany, a nie miedziowany! Na grzyby czekamy - na razie jakos słabiutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 U nas się w koło zaroiło od ludności z siatkami, to oznacza, że grzyby już są... mnie to i tak wszystko jedno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja dziś widziałam na trasie od Koszalina do Łeby kobiałki na poboczach A w kobiałkach jagody, kurki i grzyby prawdziwe też były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Potwarzi skandal! W życiu nie miedziowałam koperku, to Jamles leje czym tam się da! w życiu nie lałem na koperek najwyżej na mszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Depsia, Ty mi powiedz jak na spowiedzi, czy to Ty przywiozłaś te przepyszne ogórki o słodko-kwaśnym smaczku ???? Jeśli to Ty, to dlaczego qurna tak mało????? I co to za one są, bo ja muszę koniecznie je zrobić????!!!! P.S. Ty babcią ... ło matko....niech poczekają, musisz dojrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.08.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 tych ogórków i tak nie zrobisz, nie masz koperku właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No. Nie masz lanego koperku od Jamlesa. Skoro zadzwoniłas, to już wszystko wiesz i zrobisz sobie. Jesem tak złąchana, że nawert pisać nie mam siły - wybaczcie, kochani, nie dam rady dzisiaj... Jutro będzie lepiej! Przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 DPS-iu dobrze będzie zobaczysz:) a mnie kotka ukradli:beczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 DPS-iu dobrze będzie zobaczysz:) a mnie kotka ukradli :beczy: ... a masz gdzieś Chinczyków w sąsiedztwie ? . . Nie becz "zmarszczona" ... znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Chefciu nie znajdzie się bo nie poszła sobie tylko ją ukradli:( zbyt piękna była:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Chefciu nie znajdzie się bo nie poszła sobie tylko ją ukradli:( zbyt piękna była:cry: ... ieee tam ... nie widziałaś jak kradli ... ... przylezie z powrotem ... jak to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Chefciu nie widziałam jak kradli ale kociaki nie oddalały się nigdy z terenu działki dwa pozostałe są mojej ślicznej nie ma a ona się zawsze najbardziej pilnowała żeby być na miejscu i pierwsza do mnie biegła i to jeszcze malutkie było bo niespełna 3 miesiące:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Depesiu moze Ty mi z łodzią pomozesz? Zajrzyj proszę w moje komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts