aka z Ina 12.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wu-tulam....ja mam teraz też 3 miesięczniaka....może wróci..może nie ukradli, tylko gdzieś poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ojejku, Wusiu... Taka śliczna była... Może jakoś wróci jeszcze, może jej nie zabrali... Jak zabraki, to żeby przynajmniej dobry dom miała, żeby o nią dbali, malutką śliczną... Przytul tamte maluchy, Wusia, to pomoże Ci. Przytulam mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Akuś nie ma takiej możliwości żeby odeszła:( ona najbardziej przywiązana do mnie była:( DPS-ia nie odeszła sama z siebie:( to moje wychuchane maleństwo było:( tamte maluchy przytulam ale to nie to:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wusia, pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja też tego lata straciłam kotka Mojego kochanego Rudaska, który był z nami od kiedy się wprowadziliśmy do naszego domu 6 lat temu. On łazęga był zawsze, ale latem zawsze przychodził do domu na żarcie. A nie przychodzi od prawie dwóch miesięcy... Po prostu wiem co czujesz i bardzo Ci współczuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 dzięki Anuś jak to mój mąż stwierdził przeklinając że ludzie koty z domu wyrzucają a nam ukradli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jamles, żądam natychmiast Twojego lanego koperku!!!!! Ja chcę,żeby te ogórki mi wyszły!!!! Wusia, naprawdę jest szansa, że gdzieś polazła ... nasza też się szwendała. Pozdrówka zostawiam ........... jasooooo... Gwoździka widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Takie wychuchane kochanie to ja też straciłam, moja Misia była najmądrzejszym i najbardziej kochającym kotkiem na świecie! Któregoś dnia wyszła wieczorem i już nie wróciła. Też wiem, co czujesz, kochana... Gwoździku - cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Brazuś no nie ma:( wiem DPS-ia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jej Wysokość właśnie wróciła na noc ... chyba jej wczoraj futro zmarzło;)Wusiek ... no szkoda jak rany. To nasze szurnięte kocie jest takie kochane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 moje nie dość że kochane to jeszcze wybitnie piękne było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jamles, żądam natychmiast Twojego lanego koperku!!!!! Ja chcę,żeby te ogórki mi wyszły!!!! tu szukaj http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Tyyyy, Karlusie Gryfny, ale to ma być Twój lany koperek!!!!! Co Ty mi za kit próbujesz wcisnąć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 no jeszcze nie wystawiłem, ale tam szukaj ........ kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Iiiieeetaaammm ... ja chcę teraz. Ogórki czekajom, też mam lane, bo kupione, to i koperek musi być lany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 mieć ranczo i ogórki kupować i jeszcze koperek z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ogórki zapomniały się zasiać, ale koperek nie zapomniał, jeno mój nie jest lany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 to pomiedziuj będzie prawie jak lany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wiesz co, wymigujesz się, przecież wiadomo, że z moim koperkiem, nawet miedzianowanym to te ogórki już takie nie będą ... iiieeetaaaaammmm:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.08.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Wiesz co, wymigujesz się, przecież wiadomo, że z moim koperkiem, nawet miedzianowanym to te ogórki już takie nie będą ... iiieeetaaaaammmm:confused: ... a mój koperek (nie miedziowany) został "zryty" http://www.chefpaul.net/blog/?p=471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts