DPS 17.08.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 A nie mogłeś, Pawełku, drani za ogon i do lasu rzucić? Koperku szkoda, kurczę. Pierwszy raz w tym sezonie wkurzyłam sie na gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 DPS-ia a co Ci zrobili:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 No! Napisz krwistego posta o gościach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Depsia ... żyją ci goście jeszcze??? Rany, a może Ty już w areszcie jakim jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No właśnie, czemu się wkurzyłaś? Na gości? Oj to musieli narozrabiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A teraz cisza, nie wiadomo, co z tymi gośćmi... ...i co z Depsią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Goście już "posprzątani" ... bedzie nowa grządka z koperkiem (nie miedziowanym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No, to super! To teraz mogę zapytać, co jutro na obiad - nie mam swoich pomysłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nic im nie zrobiłam chociaż chwilami tego żałuję... Krwistego posta nie będzie, mimo wszystko nie wypada o gościach publicznie plotkować, nawet o tych wkurzających na maksa. Dzisiaj przerobiłam... 24 duże cukinie! Z ośmiu powstała cukinia w curry, kolejne 9 zostało usmażonych w cieście na obiad, a ostatnie 8 zostało pokrojone w słupki i zostaną cukiniowymi korniszonami. Tak się nakroiłam, że aż mnie cała ręka boli! No ale wieeelki transport szalejących cukinii został całkowicie zutylizowany, te w curry są gotowe i słoiki już zagotowane, placki w cieście zjedzone na obiad, druga połowa czeka na odważnego, który je zje (jest ich cała wielka brytfanna!), a korniszony pokrojone czekają za zalewę octową. I wiecie co...? Zostałam dumną i szczęśliwą właścicielką zmywarki! Mój Boże, ani się nie spodziewałam tego, a wywarło to na mnie takie wrażenie, że aż cała się przejęłam, nawet łezki radości mi popłynęły! No ale dotychczas zawsze wszystko myłam ręcznie, te gary i talerze po kilkunastu osobach (śniadania i obiadokolacje) też, więc jak pomyślałam sobie, ile pracy mi odejdzie, to aż się zruszyłam z tej radości. Zmywarka trafiła się nam baaaardzo okazujnie za jedyne 250 zł. marki Bosch, już podłączona, myje, suszy i cichutko chodzi. Kurczę, jaka fajna jest, jak ja ją lubię! http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 DPS-ia no należało Ci się jak słowo daję wiele lat w szczęściu i symbiozie Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Zmywarka to chyba najcenniejszy wynalazek XX wieku!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Moje gratulacje! Teraz zaczniesz się zastanawiać, jak mogłaś bez niej żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Moje gratulacje! Teraz zaczniesz się zastanawiać, jak mogłaś bez niej żyć. biedny Sołtys teraz będzie wysłuchiwał czemu parę lat temu już nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Moje gratulacje! Teraz zaczniesz się zastanawiać, jak mogłaś bez niej żyć. Oj tak, tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 gratuluje nabytku..ja od 5 lat zastanawiam się jak mogłam bez niej wcześniej żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ja od sześciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No cóż... W każdym razie jest teraz i nie wiem, czy będę przenosic ją na zimę do domu, czy zostawię w stodole. W końcu jest nas tylko troje, obiady jemy u babci, jakos do tej pory myłam ręcznie i żyłam... Najgorzej to latem, jak jest kilkanaście osób "na stanie". A za wszystkie gratulacje bardzo Wam serdecznie dziękuję, kochani, to naprawdę wielka radość dla mnie. I po obiedzie o 19.00 (goście na grzybkach byli) włączyłam zmywarkę i jak jakaś wielka pani do domu poszłam spokojnym krokiem! Myśląc o tym, że już mam cały wielki słój nasuszonych grzybów i zaczęłam dzisiaj produkcję grzybkowych słoiczków z marynatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 E tam, ja po paru miesiącach używania zmywarki stwierdziłam, że w końcu to nie jakieś tam cudo, jak mi się wydawało!... ...aż pojechałam na urlop do mamy i to mi przywróciło zdolność oceny sytuacji - jednak to naprawdę super wynalazek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 DPS-ia to ja już zamawiam grzybki suszone na wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 U nas pewnie grzybów dużo, bo się jakoś tak tropikalnie zrobiło, ale komary strzegą lasu dobrze. Nie tylko lasu - naszego ogrodu też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts