jamles 23.08.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Trzeba będzie jakoś to w przyszłym roku przeorganizować chyba. potrzebujesz jakiegoś zarządcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 potrzebujesz jakiegoś zarządcy Raczej niewolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Zatkało mnie .... Depsia i zmywarka :jawdrop:Taż do tej pory to były dwa przeciwstawne bieguny!!!! Zabieraj ją do domu! Zobaczysz, Agduś dobrze prawi, będziesz się zastanawiać jak mogłaś bez niej żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wśród chwastów, które chyba stłumiły wszystko, rozszalała mi się mięta. Wielka jak chwast urosła, ładna jest, ale jaki z niej pożytek poza dodawaniem listka tu i ówdzie? Mogę zebrać i zasuszyć, ino czy potem użyję? Mam poza tym jeszcze inne ziółka. Posadziłam i oczywiście nie pamiętam, co jest co. Jedno pachnie cytrynowo, drugie ma większe liście, takie jakieś chropowate i ładnie pachnie. Przynajmniej lubczyk odróżniam od wszystkiego, bo wielki i zapachu nie da się z niczym pomylić.Mam klęskę urodzaju borówek amerykańskich. Mrozimy, bo zjeść się nie da wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Helloooołłł ... zakupiłaś sobie zmywarkę ? 45 czy 60 ? Dobra odpowiesz za miesiąc - tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Gwożdzik sie chyba rozsypał po całych komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Gwożdzik sie chyba rozsypał po całych komentach No! Wszędzie się wbija. Jakiś taki ostry po tym urlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Łooo, witaj, Gwoździku! Zmywarka jest OCZYWIŚCIE 60, cóż ja bym roziła z tym maleństwem 45? Agduś - ja bym bardzo chciała mieć taką klęskę urodzaju, wiesz? O ziołach napisałam Ci u Ciebie, przeczytasz, jak wrócisz z wojaży. Brazuniu - bieguny nie były przeciwstawne, po prostu kwestia kasy i tego, co ważniejsze... A skoro trafiła się w takiej okazyjnej cenie, to grzech byłoby nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Aguś ja tam chętnie przyjmę nadmiar wszelkiego urodzaju;) a miętę swoją jak ususzysz to idealna do parzenia do picia pyyyyycha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ta zmywarka to Ci się już dawno należała jak nikomu innemu ...należała się a pokoik cudny widziałam juz dawno tylko nic nie pisałam i łazienka super i tarasik :***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Żabko już przestałaś biegać po świecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 potrzebujesz jakiegoś zarządcy Raczej niewolnika. ... do wychłostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Czy mi się zdaje, czy to tutaj ktoś chciał, żeby popadało, bo grzybki nie rosną... Ruda, chyba ci ktoś futro powinien wytrzepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 własnie się zastanawiałam skąd Yeti wysnuł wniosek że DPS-ia ma rude futro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 sołtys doniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Lesiu z wpisu u mnie wnika że to mnie Yetek futro chce trzepać aczkolwiek nie wiem czym na to zasłużyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.08.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ...bo grzybków ci się zachciało... ...a DPSia - człowiek życzliwy i usłużny (przez ciebie) o deszcz prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2010 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 No i masz, teraz przeze mnie na Wusię padło, że ruda i że niedobra! Yetuś, przyznaję się bez bicia, chciałam deszczu, ale U NAS ! Bo wtedy grzybki rosną. I one rosną, bo u nas dzisiaj już drugą dobę leje. Słuchajcie, zajęta jestem bardzo, bo goście z Chin u nas są, ale jest naprawdę fajnie! Obie damy, juniorka i seniorka, bardzo miłe, uśmiechnięte, śmiałe i rozgadane, jest dobrze! Wczoraj na grzybach byliśmy, wieczorem wspólnie grzybki posmażyliśmy, było naprawdę wesoło i zabawnie! No to pędzę, zobaczyć co u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 DPS-ia no nie jak rude to od razu wredne;) niech rosną duuuuuużo:) ale że jak że Chińczycy u Was:jawdrop: noooooo fiuuuuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 U mnie jest i deszcz i grzybki.Nawet na mojej działce rosną jakieś kanie, albo jakieś inne i parasole mają wielkie, jak parasole... A damy z Chin są chińskie? Bo ja znam takie polsko - szkockie Chinki, więc różnie może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts