aniahubi 27.08.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A u mnie grzyby rosną na trawniku - podgrzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 No Chinki jak najbardziej chińskie, prosto z Szanghaju. Bo to moja przyszła synowa z mamusią swoją. Bardzo mi się ta panna podoba, jest radosna i - co najważniejsze - bardzo zakochana w Synusiu. No a jak Go kocha, to będzie dobrze, nie? Co wieczór rżniemy z nimi w chińską bardzo popularną grę hazardową! Miałam ją w komputrze, Mah-jongg się nazywa, ale to w komputrze nijak się ma do właściwych reguł, różnica jak między grą w brydża, a układaniem domków z kart. Gra jest świetna, zaczynam ich rozumieć, że tylu ich w to rżnie co wieczór! I nauczyliśmy się kilku słów po chińsku! Co przy tym śmiechu do łez, to nasze, przypadkowo okazało się, że potrafimy powiedzieć słowo "majtki" w dialekcie szanghajskim! Dziś wieczorem też będziemy grać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 O przebóg! :D a jak sa "majtki" po szanghajsku, bo może ja tez umiem?? Ale to świetnie, że synowa i jej mamusia są fajne, zawsze przyjemniej na sercu. Bo niby to wybór syna i ja nigdy się nie mieszam, ale przyznam, że gdy rozstał się z poprzednią dziewczyną, to po cichu odetchnęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ale że jak DPS-ia synowa będzie Chinką?? taką Chinką Chinką czy tylko mieszkanką Chin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.08.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) ... a jak sa "majtki" po szanghajsku, bo może ja tez umiem?? ... 内衣 ... fonetycznie lee ji ... za dużo wypić niestety nie mogą ... DpS-ia, ugotój Im pierogi z mięsem i grzybami ... uwielbiają ... z sosem słodko-kwaśno-ostrym Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ... za dużo wypić niestety nie mogą majtki czy chinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ... za dużo wypić niestety nie mogą A to całkiem jak Depsia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Chińczyków u mnie niet, ale za to grzyby się pojawiają ... Gratuluję sukcesów w zacieśnianiu stosunków polsko-chińskich, jak tak dalej pójdzie to niedługo media będą podawać na pierwszych stronach: "Na granicy polsko-chińskiej spokój";)Depsia, wrzuć z jedną fotkę na priva, po tym restarcie systemu nie mam nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nija hao !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Depsiu- to mnie rozwaliłaś:wiggle:Chinkę synową będziesz mieć? ona taka prawdziwa Chinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Depeś jak tam goście? Jakis przepis dobry koniecznie od nich weź. Pozdrawiam deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Deszcz pada... Depsi nie ma... ...pewno grzybów dla gości szukać poszła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 SZCZĘŚLIWOŚCI !!! http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/jesienny_bukiet_zaj_198.jpg%3C/font%3E%3C/font%3E%3C/font%3E%3C/font%3Ehttp://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/jesienny_bukiet_zaj_198.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Lekko spóźnione, ale ...Mnóstwo urodzinowych buziaków od nas wszystkich!!!!!http://www.powiat-piaseczynski.info/zdjecia_aktualnosci/kwiaty-dla-mamy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ooooooooooooo DPS-iu sto lat w zdrowiu szczęściu i miłości i dużo gości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Zaglądam, a tu uroczystość, urodzinki miałaś? To przyłączam się do życzeń - szczęśliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 内衣 ... ale sie narabali, ... Pod Sosnami kac gigant Anetko ... wszystkiego NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.09.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ...no to już teraz wiem, dlaczego kwater u ciebie nie było wolnych do 6-go STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jeszcze bardziej spóźniona przybiegam złożyć życzenia od naszej całej rodzinki. STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 zapiła tak DPS-ia czy jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts