Yeti 04.09.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ma ktoś kontakt z Depsią? Czy ją aby Chińczycy nie porwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kochani - bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i kwiatki, to tak miło zobaczyć, że ktoś o nas pamięta! Jeśli chodzi o Chinki, to są jak najbardziej prawdziwe, urodzone i wychowane w Szanghaju, obie urocze, jestem zachwycona, a już ta mama - nieprawdopodobny człowiek, nigdy w życiu nie spotkałam kogoś tak uważnego i tak szanującego drugiego człowieka, a do tego taka bystra i taka robotna! Pracy mamy tyle, że nie dajemy rady powoli, w tej chwili w domu jest od 13 do 15 osób codziennie, w tym trzeba zająć się Chinkami, wyżywić towarzystwo, powozić je i pokazać coś, a w międzyczasie powoli zbierać plony z pola, robić słoiki cały czas i jeszcze ogarniać dom, pranie, zmywanie i temu podobne. Masakra! Tak pewnie będzie gdzieś do 20 września, więc jakby mnie nie było, to znaczy, że pracuję i padam na nos. Buziaki i ściskam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kurka, Depesiu, mieć tyle energii co Ty! A przyszła (jak wyjdzie ) synowa i jej mamusia to Ci się udały Mało kto może poszczycić się tak egzotycznymi Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 DPSiu, spóźnione ale BARDZO, BARDZO SERDECZNE ZYCZENIA....i malutki dodatek :) http://img217.imageshack.us/img217/7386/bestbouquetmbm100401cn2.jpg O rety, a Ty na poważnie o synowej.....Ja znam miłą Japoneczkę, mówiącą po polsku...ale już u nas zamężną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No właśnie, ja tak a'propos słoiczków - mam klęskę urodzaju. Akcja zbierania słoiczków dla Ciebie przyniosła efekty, które mnie przerosły. Ratunku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zrobiłam ogórki w curry ... boję się spróbować ... może wpadniecie na chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A ja dzisiaj będę robiła jabłka z miętą.Ogórki też, jeżeli kupię gdzieś koper. Znaczy kiszone. Bo te, które mam, do musztardy w całości za duże są. I muszę znaleźć przepis Depsiowy na sałatkę z przerośniętych ogórków. I przepis teściowej na buraczki, bo one jedyne mi w ogródku porządnie wyrosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 matko aż mi wstyd bo ja nic nie robię poza suszeniem zdobycznego prawego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Zawsze masz wymówkę, że przecież nie będziesz się ze słoikami przeprowadzała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Zrobiłam całe 8 słoików kiszonych z papryczką chili, parę w curry i w musztardzie. Odważyłam się - boć odzewu na przyjazd w celu próbowania nie było - otworzyłam dzisiaj w curry i spożyłam... To było 3.5 godziny temu, znaczy się dobre są (chyba, że jeszcze żyję z przyzwyczajenia:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Braza, żyjesz jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Depsia, a Ty??? Żyjesz???A może do Chin z rewizytą pojechałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 (edytowane) Melduję - żyję!!! A Depsia to chyba faktycznie do Chin wybyła ... Jednak nie - dzwoniłam i ... mam wyrzuty sumienia bo padnięta na total! Buziaki wszystkim przesyła, a Chinki wybyły ! Edytowane 12 Września 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.09.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ... Depsia ma o czym myśleć ... niewątpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Brazunia, nie miej wyrzutów sumienia, bo 3 minuty po Tobie zadzwoniła inna pani, obca zupełnie, a z dwojga złego to ja wolę być obudzona przez Ciebie niż przez obcą panią! Obiecuję, że w tygodniu się z lekka uaktywnię na forumie, bo ostatnie dni miałam zupełnie wariackie, wczoraj jechaliśmy do Berlina z chińską Mamą na Jej samolot, potem do rodziny tamże (skoro już tak blisko byliśmy), dzisiaj pobudka o 4 rano i jazda! oczywiście, do Berlina... No i młodzi też pojechali. Potem biegiem do domu, wyprawić w drogę jednych gości, posprzątać ich pokój i przyjąć tam nowych gości, potem biegiem do pralki, 3 prania z pościelą, póki pogoda pozwala na szybkie i efektywne suszenie w ogrodzie, potem biegiem do kuchni, zrobić obiad, bo babcia pojechawszy dzisiaj na dożynki i ma urlop, potem podać obiad gościom, posprzątać i ... padłam. Zajrzę do Was jutro albo pojutrze, mam nadzieję, że teraz powoli będę nadrabiała braki, chociaż... w czwartek znowu goście rodzinni z zagranicy, więc znowu będę wyłączona... Nic to, damy radę! Buziaki i uściski zostawiam wszystkim, którzy pamietają i zaglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 DPS-ia ja to Cie podziwiam normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Nooo...A w psychologu albo w HP piszą tacy jedni, że człowiek na wsi to się uwstecznia i z nudów głupieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 DPS-i to nie grozi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 HP? znaczy Hewlett Packard?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Hyde Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts