jamles 21.09.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 we dwóch też nie dacie rady ....... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.09.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 we dwóch też nie dacie rady ....... chyba ... piszesz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No to bier go, a my z dziewczynami w tym czasie sobie zrobimy babską imprezę. Zaprosimy paru fajnych chłopaków, co to ładnie się bawią i w ogóle! Grzybów dalej pełno - Jamles, Ty weź po prostu wyjedź na autostradę, chopie i zaczymej sie kole nas, to raptem ze 4 godziny drogi!!! Ino szybciorem, dopokąd jeszcze są, bo w sobotę i niedzielę przetrzebią do zera, takie watahy ludzi w lesie! Znowu brzoskwinie przerabiam. Jakby naszych było mało, dostałam jeszcze całą skrzynkę od znajomych! Robimy zawody w rzucaniu brzoskwiń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Grzybów dalej pełno - Jamles, Ty weź po prostu wyjedź na autostradę, chopie i zaczymej sie kole nas, to raptem ze 4 godziny drogi!!! Ino szybciorem, dopokąd jeszcze są, bo w sobotę i niedzielę przetrzebią do zera, takie watahy ludzi w lesie! nie dom rady przed niedzielom a Ty zastrzeżone komenty czytosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lesiu a jakie to wiadereczko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nie dom rady przed niedzielom a Ty zastrzeżone komenty czytosz No to zajedź po niedzieli, zawsze coś jeszcze się powinno znaleźć! Zastrzeżone komenty przeczytałach, odpisałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lesiu a jakie to wiadereczko było takie śmieszne chyba 5litrowe ususzyło się ...... pół garści zrobiła się krauzka marynowanych, patisonów się więcej zaoctowało parę miało lokatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 eee co to krauzka:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 eee co to krauzka:jawdrop: gardinka w kuchni albo naczynie z deklikiem na marynowane grzybki:lol2: no dobra, nie męcz się ....... słoiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 gardinka w kuchni albo naczynie z deklikiem na marynowane grzybki:lol2: no dobra, nie męcz się ....... słoiczek hmm... pewnie dlatego nie znam tych słów, bo nie zbieram grzybów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jamles, Ty się nie popisuj gwarą, ino godej czy Ty przyjedziesz po niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jamles, godej czy Ty przyjedziesz po niedzieli! pytanie do jamlesowej i sztajgra dzisiaj nazbierałem wiaderko ........ sitarzy i pół kibelka zajączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Sitarze strasznie robaczywe są. Jakieś 95% zebranych wyrzuciliśmy. Dobrze, że w naszych koszykach przeważały podgrzybki i prawdziwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Sitarze strasznie robaczywe są....... potwierdzam blisko połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.09.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Depsia, jak dobrze okulary przetrzesz to i mnie w kolejce za grzybami zobaczysz!!! Nie zapomnij, bo bedziesz miala na sumieniu moja Wigilie na ktora zapodam zamiast grzybowej, jakas pieczarkowa profanacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No doooobra, Ambercia, i tak jesteś trzecia, bo w międzyczasie Wuśce znudziło sie darmo sterczec w kolejce i poszła se sama nazbierała! Jamles, Ty ze sztajgrem dobrze godej, a Jamlesową bier ze sobą, to się ułagodzi! Kole wtorku powinniśmy być w domu już,bo jedziemy na urodziny mojego Taty. Skończyły mi się duże słoje na suszone grzyby, teraz to już reklamówki zaczęłam zapełniać. Jak dotychczas to myślę, że około 180 kg przepuściliśmy przez nasze ręce w tym roku. Oby tak co roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale DPS-ia ja to tyle co nic a moje małe grzybożerne bardziej niż ja;) żałuję tylko że tak mało mam że zamarynować nie było co:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A ja nie gustuję aż tak w marynowanych. Zupa grzybowa na Wigilię będzie, jeszcze do pierogów przydałoby się dozbierać. Ciekawe, czy w tym roku znów padnie rekord...Szkoda, że w wakacje nie mieliśmy czasu na zbieranie, bo ponoć na Litwie grzybów dostatek. Pisałam dzisiaj o Mierzei Kurońskiej na blogu, pooglądałam zdjęcia, powspominałam i wiecie co? Oj, pojechałaby, tam choćby jutro! Tak tam ładnie... i grzyby też na pewno są, a ludzi mało! Że już nie wspomnę, jak mało ludzi w takiej Estonii! Ileż tam się grzybów marnuje, bo nie ma ich kto zbierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzień dobry! Ja tylko zerkam czy wszystko w porządku. Widzę, że jest, więc nie zawracam więcej głowy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 W porządku???? Depsia się byczy, na forumie nie bywa i to ma być w porządku???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts