Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to bier go, a my z dziewczynami w tym czasie sobie zrobimy babską imprezę.

Zaprosimy paru fajnych chłopaków, co to ładnie się bawią i w ogóle! :p

Grzybów dalej pełno - Jamles, Ty weź po prostu wyjedź na autostradę, chopie i zaczymej sie kole nas, to raptem ze 4 godziny drogi!!! :cool:

Ino szybciorem, dopokąd jeszcze są, bo w sobotę i niedzielę przetrzebią do zera, takie watahy ludzi w lesie!

Znowu brzoskwinie przerabiam.

Jakby naszych było mało, dostałam jeszcze całą skrzynkę od znajomych! :eek:

Robimy zawody w rzucaniu brzoskwiń? ;)

Grzybów dalej pełno - Jamles, Ty weź po prostu wyjedź na autostradę, chopie i zaczymej sie kole nas, to raptem ze 4 godziny drogi!!! :cool:

Ino szybciorem, dopokąd jeszcze są, bo w sobotę i niedzielę przetrzebią do zera, takie watahy ludzi w lesie!

nie dom rady przed niedzielom :no::(

a Ty zastrzeżone komenty czytosz :rolleyes::no::mad:;)

nie dom rady przed niedzielom :no::(

a Ty zastrzeżone komenty czytosz :rolleyes::no::mad:;)

No to zajedź po niedzieli, zawsze coś jeszcze się powinno znaleźć!

Zastrzeżone komenty przeczytałach, odpisałach. :lol2:

No doooobra, Ambercia, i tak jesteś trzecia, bo w międzyczasie Wuśce znudziło sie darmo sterczec w kolejce i poszła se sama nazbierała! :lol2:

Jamles, Ty ze sztajgrem dobrze godej, a Jamlesową bier ze sobą, to się ułagodzi! :D

Kole wtorku powinniśmy być w domu już,bo jedziemy na urodziny mojego Taty. :lol:

Skończyły mi się duże słoje na suszone grzyby, teraz to już reklamówki zaczęłam zapełniać. :eek:

Jak dotychczas to myślę, że około 180 kg przepuściliśmy przez nasze ręce w tym roku. :cool:

Oby tak co roku! :D

A ja nie gustuję aż tak w marynowanych. Zupa grzybowa na Wigilię będzie, jeszcze do pierogów przydałoby się dozbierać. Ciekawe, czy w tym roku znów padnie rekord...

Szkoda, że w wakacje nie mieliśmy czasu na zbieranie, bo ponoć na Litwie grzybów dostatek. Pisałam dzisiaj o Mierzei Kurońskiej na blogu, pooglądałam zdjęcia, powspominałam i wiecie co? Oj, pojechałaby, tam choćby jutro! Tak tam ładnie... i grzyby też na pewno są, a ludzi mało! Że już nie wspomnę, jak mało ludzi w takiej Estonii! Ileż tam się grzybów marnuje, bo nie ma ich kto zbierać!