Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cała dyskusja by się nam tutaj rozwinęła, więc może lepiej zamknijmy temat stosunku do zwierząt.

Jesztem przeszczęśliwa, że udało się znaleźć dla malutkiej dom, jakoś dostarczymy ją do Wrocławia, żeby tylko teraz znalazła się możliwość przewiezienia jej z Wrocka do Krakowa lub Niepołomek.

Mam nadzieję, że i to jakoś uda się załatwić.

Agduś - dziękuję imieniu koty i swoim! :D

No tylko trzeba go do tego domu jakoś dowieźć... Na "miau " widziałam, że są ludzie, którzy wożą za cenę benzyny. Nie wiem, czy koleżanka będzie chciała jeszcze koszty ponosić, bo przecież i tu na miejscu są koty do wzięcia... Na ten przykład trzykolorowa kotka, której też właśnie szukam domu, a o której tej koleżance nie wspomniałam...

No jak się musi... to się podrzuci i do Opola... ;)

Wusia, ja to bym się zdecydowała mimo wszystko na sterylkę, to tylko parę dni jest w domu, żeby Kota doszła do siebie, a byłaby sprawa załatwiona raz na zawsze.

Pawełku, Ty nie zaczynaj, dobra? :lol2:

Lepiej Ty mysl nad tym moim menu - co ja mam im do picia dać??? :eek:

...

Pawełku, Ty nie zaczynaj, dobra? :lol2:

...

:no: przeca nic nie naczynam ... czasami tylko siedzę a czasami siedzę i myślę ...

... więc ...

...

Lepiej Ty mysl nad tym moim menu - co ja mam im do picia dać??? :eek:

... :wtf: sądziłem, że o jakichś "daniach głównych" mowa była ... w każdym razie bądź: nie wszyscy dobrze trawią popijając wodą (vide: cud w Kanie Galilejskiej) :confused:

Ano własnie, własnie...

Myslałeś, że tylko główne dania...? :eek:

A całą resztę kto pomoże, jak nie Ty, hę? ;)

Przeleciałam po ogrodzie z kosiarką i padłam.

Muszę sił nabrać przy laptopku. :lol2:

Wuśka, przynajmniej zastrzyk jej daj. Ostatecznie tabletki, ale tu już nie ma pewności, czy zje całą. Albo złap, zawieź na steryklę i przetrzymaj w domu z tydzień póki nie wydobrzeje, a potem wypuść na działkę. Przez ten tydzień i tak nie będzie po domu szalała po operacji. A jakby Ci kotów było mało, to ja wciąż mam na zbyciu trikolorkę.

No i tutaj, to ja bardzo, Pawełku, na Ciebie liczę, bo pojęcia nie mam o tym temacie, jak wiesz... :oops:

Wusia, Ty daj ją na sterylkę, parę dni przetrzymasz, a potem wypuścisz, będzie dobrze! :D

No i tutaj, to ja bardzo, Pawełku, na Ciebie liczę, bo pojęcia nie mam o tym temacie, jak wiesz... :oops:

...

... no i mamy po problemie :D ... (możem przerobić na futer wszystko, co Tobie tam niepotrzebnie biega i lata po podwórku) ;) ... stary ząb od glebogryzarki tyż :D ;)

... temczasem "coś z grzybami" :)

Edytowane przez Chef Paul