Agduś 07.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 DPS-ia obawiam się ze żaden przyzwoity wet nie uśpi zdrowego kota bo zakaz mają Ja się obawiam raczej tego, że nie każdy wet jest przyzwoity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Cała dyskusja by się nam tutaj rozwinęła, więc może lepiej zamknijmy temat stosunku do zwierząt. Jesztem przeszczęśliwa, że udało się znaleźć dla malutkiej dom, jakoś dostarczymy ją do Wrocławia, żeby tylko teraz znalazła się możliwość przewiezienia jej z Wrocka do Krakowa lub Niepołomek. Mam nadzieję, że i to jakoś uda się załatwić. Agduś - dziękuję imieniu koty i swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ogłosiłam poszukiwania na zwierzakach, jeżeli nikt się nie znajdzie, może trzeba będzie na "miau" napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ale fajniście że kocik dom znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No tylko trzeba go do tego domu jakoś dowieźć... Na "miau " widziałam, że są ludzie, którzy wożą za cenę benzyny. Nie wiem, czy koleżanka będzie chciała jeszcze koszty ponosić, bo przecież i tu na miejscu są koty do wzięcia... Na ten przykład trzykolorowa kotka, której też właśnie szukam domu, a o której tej koleżance nie wspomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ja to znam jedną taką Ewkę z muratora, chciała mieć trikolrkę, ale jej ukradli... Może byłaby chętna...? Wierzę, że transport jakoś sie znjadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 DPS-ia Ty weź ja to patrzę czy mi moja czego nie przyniesie muszę ja do weta zabrać niech posprawdza co jej dać żeby nie przyniosła;) a takiego trikolorka jak moja to drugiego nie będzie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Depsia, a Ty byś do Opola nie mogła podrzucić? Przeca z Wrocka do Opola to rzut beretem jest! A moja rodzinka będzie do nas jechała koło 17 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.10.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Czytam tak Wasze wypowiedzi i się zastanawiam ... dlaczego człowiek "udomowił" koty, psy, konie, dziki, itd ? z pozdróweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Kiedyś ich potrzebował, teraz ponosi tego konsekwencje, jeżeli ma sumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 No jak się musi... to się podrzuci i do Opola... Wusia, ja to bym się zdecydowała mimo wszystko na sterylkę, to tylko parę dni jest w domu, żeby Kota doszła do siebie, a byłaby sprawa załatwiona raz na zawsze. Pawełku, Ty nie zaczynaj, dobra? Lepiej Ty mysl nad tym moim menu - co ja mam im do picia dać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 DPS-ia tylko że ja tam jestem średnio godzinkę obecnie więc jak się kotem zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.10.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 ... Pawełku, Ty nie zaczynaj, dobra? ... przeca nic nie naczynam ... czasami tylko siedzę a czasami siedzę i myślę ... ... więc ... ... Lepiej Ty mysl nad tym moim menu - co ja mam im do picia dać??? ... sądziłem, że o jakichś "daniach głównych" mowa była ... w każdym razie bądź: nie wszyscy dobrze trawią popijając wodą (vide: cud w Kanie Galilejskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ano własnie, własnie... Myslałeś, że tylko główne dania...? A całą resztę kto pomoże, jak nie Ty, hę? Przeleciałam po ogrodzie z kosiarką i padłam. Muszę sił nabrać przy laptopku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 też jestem padnięta acz bez kosiarki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Wuśka, przynajmniej zastrzyk jej daj. Ostatecznie tabletki, ale tu już nie ma pewności, czy zje całą. Albo złap, zawieź na steryklę i przetrzymaj w domu z tydzień póki nie wydobrzeje, a potem wypuść na działkę. Przez ten tydzień i tak nie będzie po domu szalała po operacji. A jakby Ci kotów było mało, to ja wciąż mam na zbyciu trikolorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 no musieć zawlec do weta coby ją obejrzał czy za późno nie jest na antykoncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ano własnie, własnie... Myslałeś, że tylko główne dania...? A całą resztę kto pomoże, jak nie Ty, hę? ... ... no przeca obiecałem ... winka odpowiednie również dobierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 No i tutaj, to ja bardzo, Pawełku, na Ciebie liczę, bo pojęcia nie mam o tym temacie, jak wiesz... Wusia, Ty daj ją na sterylkę, parę dni przetrzymasz, a potem wypuścisz, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 (edytowane) No i tutaj, to ja bardzo, Pawełku, na Ciebie liczę, bo pojęcia nie mam o tym temacie, jak wiesz... ... ... no i mamy po problemie ... (możem przerobić na futer wszystko, co Tobie tam niepotrzebnie biega i lata po podwórku) ... stary ząb od glebogryzarki tyż ... temczasem "coś z grzybami" Edytowane 10 Października 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts