aniahubi 11.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No jak się musi... to się podrzuci i do Opola... A jak będziesz w Opolu to bardzo chętnie wybiorę się z Tobą na te naleśniki co to Agduś kusiła... Kiedy się wybierasz? Czy już byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Pawełku - dziękuję za przepisik, na pewno wykorzystam, choć jakoś chyba będzie bez szparagów... Aniu - ależ bardzo chętnie wybierzemy się z Tobą na te naleśniki - daj na priva nr komórki, to się zdzwonimy i dogadamy szczegóły! Pogoda u nas jak marzenie, chociaż ranki zimne. Ale za to w ciągu dniabłękit nieba przepiękny nam towarzyszy, aż chce się żyć! Muszę dzisiaj koniecznie trawę pograbić, bo skosiłam i teraz to wszystko czeka na grabie i wywiezienie na stos kompostowy. A jak liście z orzecha lecą, to rano słychać zawsze taki dźwięk, jaby duuuży deszcz padał pod nim, a to spadające liście (kaskadami!) tyle szelestu robią. No lubię jesień jak cholera, co ja zrobię... Razem z jesienią taaaaki spokój przychodzi do nas i takie piękno - no cuuudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ....... A jak liście z orzecha lecą, to rano słychać zawsze taki dźwięk, jaby ............. dutki leciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 DPS-ia a co Wy z Chefciem za magiczne menu kombinujecie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No takie tam, róznośco dla gości w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nooooo pochwal się co za impreza ważna będzie może jakie weselicho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nooooo pochwal się co za impreza ważna będzie może jakie weselicho;) ... weselicho przy szykującej się przyszłorocznej imprezie to "mała miki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ... weselicho przy szykującej się przyszłorocznej imprezie to "mała miki" czyli Pawełek w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.10.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 czyli Pawełek w Polsce ... ieeetammm ... to o wiele za mało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej tam. Czu u Was tez prawie snieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej tam. Czu u Was tez prawie snieg? tylko mgła jak w Szkocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej tam. Czu u Was tez prawie snieg? To tak samo jak u minie!! Jamles, ponoć wrzosowisko masz piękne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jaki śnieg?!? U nas rano biało bo przymrozek był, a teraz piękne słońce i ciepło, dziecię w piaskownicyy siedzi Dla zmarzniętych gorące buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nie nie, nie ma mowy, żebym opowiadała o imprezie, z wielu względów, proszę o wybaczenie. Impreza ma być bardzo spora i już teraz o ból głowy straszliwy mnie przyprawia, więc pogadajmy o czymś fajniejszym. U nas już w końcu ta mgła puściła koło południa i wreszcie znowu świeci piękne słońce. Zimno jednak jest, kurczę, nie ma co się łudzić... I całe szczęście, że wymusiłam na Sołtysie przygotowanie duuużej ilości opału na zimę, teraz przynajmniej nie martwimy się, że zamarzniemy w tych zapowiadanych mrozach. No i w końcu moje pranie schnie na słońcu, a nie kisi się we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jamles, ponoć wrzosowisko masz piękne!!!!! w kolejce za kawą gadali :rolleyes: se przyjedź i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 No patrz, nic nie powie skubana. Ale jak duża impreza, to nawet rozumiem, że nie chce. U nas dziś słonko ładne za oknem. braza, a jak kuferek służy? Właśnie bardzo podobny, jeno mniejszy zrobiłam. Najbardziej nie lubię tego lakierowania w kólko Macieju, brrr....... Herbatę sobie chcialam zaparzyć a tu kubek pekł i sie wylało pomiędzy szafki kuchenne. Psia krew. No to idę bo paplam tylko.... Milego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Żelcia, jak się wylało, to musowo na szczęście ten kubek pękł, ja Ci mówię! Jamles - Ty o jechaniu to się nie odzywaj, bo Ty nigdzie i do nikogo z fm chyba jeszcze nie pojechałeś, cfaniaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 DPS-ia czy Ty byś mogła jednak rąbeczka uchylić bo mnie z ciekawości poskręca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Haha, Wusia nie mozliwa jestes!!! Depes nie wiem czy na szczescie, ale niech tak bedzie, najlepiej by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nic z tego, Wusiu, uchylić to ja mogę moją szafę ze słoiczkami dla wtajemniczonych i zaprzyjaźnionych, na blogu nastąpiła aktualizacja. Jutro jedziemy zawieźć do Opola kotunię naszą małą, w sobotę trafi do swojego domu i swojej Pani! Kotunia została odpchlona, coby nam wstydu nie przyniosła, wygląda na bardzo zadowoloną z życia i z siebie. Kurde, już takie zimno się zrobiło, że od samego rana trzeba w kominku rozpalać. Taki kominek to jednak jest fantastyczne urządzenie. Tylko czemu to drewno nie chce się samo przynieść i rozpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts