AmberWind 27.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Depsia, bylam widzialam!!!! Na zywo tez!!!! Cerkwie robia wrazenie, prawda???? Szkoda, ze wiekszosc w takim nieposzanowaniu i zapomnieniu ... Czasami mam wrazenie, ze wszystko co malo komercyjne musi isc na zniszczenie Piekna relacja i cudna jesien! Pewnie nie za cieplo mieliscie, ale za to jesien w Bieszczadach pelna barw i miekkosci lisci Mam tyle wspanialych wspomnien zwiazanych z Bieszczadami, ze az mnie zatyka ... nie mowiac juz ze zareczyny to my tez w Bieszczadach mielismy ... jakos tak po 3 godzinach wspinania w okolicach Bukowego Berda Wszyscy albo w Paryzowie, albo w Venecji takiej i owakiej, a my w Bieszczadach :-) BTW Gospodyni widzialas ten program na TVN-ie o GMO? Kurcze, temat siedzi mi na watrobie wiec wylapuje w mediach co moge .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a bo chłopy to nieposłuchane som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ha, Ambercia, pewnie, że widziałam, bo i mnie na wątrobie siedzi. To dopiero pierwsza część z trzech była, polecam wszystkim - program "Uwaga" na TVN, po "Faktach" wieczornych, mnóstwo zapewne dla wielu szokujących informacji o tym, jakie działanie mają GMO, ile chemii potrzebują, jak są już powszechne w Polsce i wiele innych spraw - bardzo polecam!!! Wusia - no własnie, jakieś straśnie nieposłuchane te chłopy, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Z typowo "gwoździowymi" podziękowaniami przychodzę.... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Zawsze jakoś w Beskidy było mi bliżej i Bieszczady znam bardzo słabo. Raz chodziłam z plecakiem po nich, kilka razy "liznęłam" krótkimi wypadami i tyle. Chyba czas naprawić ten błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gwoździku - dziękuję serdecznie, to naprawde bardzo miłe! Agduś - na pewno jest tam mnóstwo ciekawych miejsc do zobaczenia i historii do wysłuchania. Od Was to już naprawdę blisko! Na szydełko mnie od wczoraj wzięło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 nieposłuchany wito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Na szydełko mnie od wczoraj wzięło! Co Cię wzięło na szydełko???????? A Sołtys nie będzie zazdrosny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Chęć mnie wzięła, co jest zjawiskiem w temacie szydełka niewidzianym od jakichś 10 lat! Chyba teraz szalik mi wyjdzie, tyle tej chęci jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jak Ty z szydełkiem w dłoni to ja tylko na moment wpadam ... kto Cię tam wie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.10.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 U mnie nalewka z pigwy się robi już od paru tygodni! Szkoda mi pigwy na dżemiki, bo tak tą nalewkę lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Szczęściara jedna, pigwę ma. Ja to tylko pigwowce, kwaśne jak ocet siedmiu złodziei! Ja szydełkiem wyłącznie wełnę szydełkuję, nie zwykłam nikogo krzywdzić. Słuchajcie, koniecznie oglądajcię ten program "Uwaga" w TVN dziś i jutro, koniecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nie mam zamiaru się straszyć i dołować, więc będę niesympatycznego doktorka oglądała na dwójce (nagrane mam, bo już dawno było, a ja w tym czasie błądziłam pamięcią po Łotwie, czego efekty w blogu). Ta nalewka troche mnie przestrasza, bo jakaś trudna do zrobienia jest. No nie? A dużo pigwy trzeba na nią? I czy to mogą być owoce pigwowca, bo tylko takie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) ło takie http://img4.imageshack.us/img4/69/obraz001large.jpg podczas przerobu można połączyć przyjemne z pożytecznym, czy też przyjemne z przyjemnym lub pożyteczne z pożytecznym, w każdym razie i jedno i drugie dobre robimy nalewkę, a z tych samych owoców dżem popijając i zajadając możemy też posłuchać - sami widzicie ile radości może dostarczyć ten owoc przepis Pawła http://www.chefpaul.net/pigwowka01.html Edytowane 29 Października 2010 przez Bramer x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 To pigwowce są, a jakże. Robert, dziękuję za pomoc i podrzucenie Gościom linka! Ja Wam mówię, Wy oglądajcie dzisiaj tę "Uwagę", to przynajmniej będziecie wiedzieli, czego ABSOLUTNIE nie należy kupować ani jeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A nie mogłabyś streścić? Dwóch kilogramów owoców to moje pigwowce w tym roku jeszcze nie dały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Tego nie da się streścić, to trzeba zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nie chce mi się oglądać - lenistwo intelektualne mnie ogarnęło i mam ochotę na rzeczy lekki i przyjemne, a ten program do nich nie należy. Streść, czego nie wolno jeść i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 DPS-ia streść bo ja nie mogłam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 DPS-ia streść bo ja ........... chcesz zostać na diecie z jagód borówki i popijać pigwówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts