DPS 15.02.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nooo! Od samego poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Proszę dać znać, kiedy będziecie się wybierali obaj, bo muszę obejście wyrychtować. Po zimie jakiś taki bałagan wszędzie. W sumie...to Bieruń po drodze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nooo! Od samego poniedziałku! To życzę Wam...hm...żebyście zdążyły sie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pewnie nie będzie łatwo, skoro ja skowronek, a Braza sowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Spoko, wyjedzie stąd tak wymęczona, że będzie grzecznie po dobranocce chodziła spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ciekawe czego tak tym slepiami przewracasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.02.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 bo lubię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Uff, koniec pracy na dziś. Szkolenie zrobilim, salę posprzatalim. Jea - no to się skrzyknijcie jakoś. Rrmisia - dawno zdjęć Pablita nie dawałaś, możesz tutaj. Kurna, mróz jak szlag. Ktoś ma jakieś lepsze prognozy niż te w TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mysle , ze wiosna bedzie jak przyjdzie U mne tez zamroz , ze mam juz dosc , zyc sie nie chce. Jak tam gotowa na gosci jestes? Bawcie sie dobrze. A zdjecia nawet dzisiaj robilam , ale nie wgrane jeszcze . Buziaki ps. aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Chodź na sanki , będzie ci cieplej . Mój starszy jak wrócił i zdjął czapkę to się przestraszyłam taki był mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Rrmisiu, ja w poniedziałek od rana rejony jadę. Miko, jakbyś Ty zdjęła te nauszniki, to może by zima się domyśliła, że ma spadać. U nas na termometrze w tej chwili -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Rrmisiu, ja w poniedziałek od rana rejony jadę. Miko, jakbyś Ty zdjęła te nauszniki, to może by zima się domyśliła, że ma spadać. U nas na termometrze w tej chwili -5. Może i masz racje A wiesz dzisiaj była u ciebie , zapatrzyłam się na te twoje grzybki, las, domek, basen echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 U nas na termometrze w tej chwili -5. U nas tez ... ale odczuwalnosc to chyba -15 Witaj Depsiu Szczesliwie przyczlapalam sie do Twego watku Nie wyrzucisz? Nie przegnasz patykiem? Ani innymi cudami nie postraszysz? BTW juz dawno obejrzalam sobie Twoje gospodarstwo No pieknieje z kazdym zdjeciem Milo by bylo i nam kiedys dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Chodź na sanki W zyciu . Sporty zimowe nie dla mnie U mnie -10 , odczuwalnie jak da mnie -30 Amber Maja to chyba w tym czerwonym ubranku wychodzi , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 rrmi, Majut ma cala kolekcje ubran Dzisiaj ubrala sportowe polar + ortalion Nosze sie z zamiarem zlecenia uszycia dla niej prawdziwej puchowki Ale bedzie czad Koniecznie w kolorze czarnym z napisem FBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dziewczęta kochane moje, ja zawsze zapraszam, tylko mało kto dojeżdża. Ja to się bardzo cieszę, że Mikopiko i Amber obie do mnie przyszły odwiedzić. Amberciu, jaki patyk? Czyś Ty znowu paliła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Czyś Ty znowu paliła? Kochana, ja nawet palenie w kominku zarzucilam Odkad cieplo mi w tylek, prowadzam sie grzecznie niczym slowianska dziewoja z kolka rozancowego Nie boj nic ... swiece przykladem i konserwantami od knorra, czyli dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 rrmi, Majut ma cala kolekcje ubran Dzisiaj ubrala sportowe polar + ortalion Nosze sie z zamiarem zlecenia uszycia dla niej prawdziwej puchowki Ale bedzie czad Koniecznie w kolorze czarnym z napisem FBI A na grzbiecie kieszonka ze szczoteczką do zębów na wszelki wypadek. To kiedy jakiś zjazd u mnie, dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 wreszcie cisza i spokój, nikt mi nie przeszkadza tutaj być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ty uważaj, bo Moskal we wsi stoi. Będziem prać. Oddziałowa gdzieś się wałęsa, nawet do mnie nie zajrzy. Pies Oddziałowej nawet czubka nosa nie pokazuje. Na ten mróz wczoraj zaprosiłam naszą Abrę do spania w korytarzu. Jak się szybko ułożyła, to nie do uwierzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts