jamles 05.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Robak nie jest głupi, trucizny nie chce żreć. niekiedy mu sie Decisu zachciewa albo innych .... dopalaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Na miejscu Brazy zebrałabym parę nasionek tej koszteli i wysiała w doniczce - któras siewka może powtórzyć cechy matecznej, a w końcu Brazie chyba się nie spieszy, może poczekać na owocujące drzewko. Kurczę, wieje u nas, na dwór nijak nie chce się wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zaszczepić pewnie też można, jeżeli się umie. No własnie! Można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Oczywiście, że można, tylko trzeba umieć. Ja np. teorię szczepienia znam, ale praktyka - sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dooobraaaa ... a nasionka to pestki som czy cuś innego??? W przyszłym roku mam nadzieję na jabłuszka, są cuuuudoooowneeeee!!!!! Nie przepadam za kukurydzą, na szczęście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No nasiona to te pestki brązowe w środku!!! A to się ubawiłam, o matko jedyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Aha - DO POCZYTANIA. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 " Nie lubię Halloween . . . Nic nie poradzę, wychowano mnie inaczej." Jeżuuu ...jak dobrze przeczytać coś takiego ... Już myślałam, że jestem nienormalna ... nie nadążam ... albo się starzeję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Aga - dzięki, tak miło, że jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pewnie, że jestem !U ciebie i Żelki zawsze jestem ... to moje magiczne miejsca ... moje "relanium" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Pewnie, że jestem ! U ciebie i Żelki zawsze jestem ... to moje magiczne miejsca ... moje "relanium" ... ... nie nazwał bym "tego" inaczej Pozdrówenka ... choć DpS-ia wkroczyła ostatnio w "świat dziwnych lektur" Edytowane 6 Listopada 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No jakich dziwnych, Pawełku, jak pragnę zdrowia... Gdzieś już mówiłam - jeśli odrzucić nieco histeryczny ton, to czasami mozna naprawdę róznych rzeczy się dowiedzieć. Jeżysia - az mi sie ciepło koło serca na takie dictum zrobiło, naprawdę. Dziękuję Wam, bo czasem nie wiem, czy powinnam to wszystko pisać, czy to nie jest tylko bajdurzenie starej baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pisać, pisać, pisać!!!!! Twoje blogowe i forumowe ciepełko - BEZCENNE! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jeżysia - az mi sie ciepło koło serca na takie dictum zrobiło, naprawdę. Dziękuję Wam, bo czasem nie wiem, czy powinnam to wszystko pisać, czy to nie jest tylko bajdurzenie starej baby... Bajdurz "stara babo" ( toś wymyśliła ...naprawdę ) ...a ja sobie czasem duszę nakarmię tym bajdurzeniem ... Że nie wspomnę o ...łazience To przez ciebie min. będzie ...biało szaro prowansalska ( jak mi się uda ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 No to dumna bardzo jestem, bo zainspirować kogoś - to duuuuża sztuka! A masz gdzieś u siebie jeszcze jakieś inspiracje łazienkowe w temacie prowansalskim...? Aniu - Ciepełko to ja mam u Ciebie i Zeljki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cześć stara babo! Ja za Halloween też nie przepadam, ale mnie nie razi. Jeżeli dzieciaki gdzieś się przebierają, to wciąż ze świadomością udawania zwyczajów pochodzących z innej kultury (tak było w szkole, w której pracowałam). Łażenie od drzwi do drzwi w dziwnych strojach i zbierania cukierków chyba jeszcze długo u nas nie będzie. Ale powycinana dynia stojąca u kogoś przed drzwiami wcale mnie nie razi. Otworzyłam tamtą stronę, ale za długie to do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wrzuce fotki na Picasa jak znajdę chwilkę ... mam troszku takich prowansalsko...lawendowo...skandynawskich ( ale kundel stylistyczny co ? ) A mnie ciągnie w biało-szaro-lawendowe ... moze być ładnie nie ? Pod warunkiem, że się nie "przecukierkuje" lawendy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 wiesz co DPS-ia Ty to czasami o klapsa się prosisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Bajdurz sobie dalej Droga Depsiu, na zdrowie:yes: Witanko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No co, stara przecież jestem, całkiem niedawno Agduś tak sama powiedziała! Pewnie będę sobie jeszcze bajdurzyć, w sumie to lubie sobie czasem do bloga usiąść i poopowiadać. Inna sprawa, czy zawsze mądrze. Jeżysia - jak będą te fotki, to o jakąs linkę poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts