braza 08.11.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wnuków jeszcze nie masz, toś nie stara, ale ... kto wie ... Dobra, sama wyjdę... nie wypraszaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ty se uważaj, bo jak powiem, ile mam lat, to wszyscy będą też wiedzieć ile Ty masz, bos ten sam rocznik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Uwaga ! "Stare baby" sie za łby biorą A stareeeee aż strach ... starsze od węgla ...pieluchy dinozaurom zmieniały ... Mogę dołączyć ? ...bo ja też z dinozaurami w piaskownicy siedziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Te, smarkata... A miotłą chcesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Te, smarkata... A miotłą chcesz...? Lubię ten komplement ale z tą miotłą to uważaj ... w twoim wieku ... jeszcze ci w krzyżu łupnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A miotłą chcesz...? czarownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 czarownica Ciekawe czy ma prawo jazdy na ten sprzęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Lubię ten komplement ale z tą miotłą to uważaj ... w twoim wieku ... jeszcze ci w krzyżu łupnie ! DPS-ia no nie mów bo wyjdzie żeś starsza ode mnie a ja to już żem taka stara że się skóra na czaszce marszczy na mój widok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ... ale z tą miotłą to uważaj ... w twoim wieku ... jeszcze ci w krzyżu łupnie ! Kuffa, a wiesz, że Ty rację możesz mieć... czarownica Phi! Też mi nowina! Ciekawe czy ma prawo jazdy na ten sprzęt ... Od lat i wieków... DPS-ia no nie mów bo wyjdzie żeś starsza ode mnie a ja to już żem taka stara że się skóra na czaszce marszczy na mój widok:lol2: No, a Ty nie wiedziałaś, że ja to juz nad grobem stoję? U nas wbrew wszystkim prognozom zaczyna słonko wychodzic zza chmur, chyba się do ogrodu w końcu wybiorę porządki jesienne kontynuować, bo liści u nas tony po prostu, szkoda nawozu liściowego marnować. No i chyba dzisiaj uda mi się skończyć taki jeden obrus haftowany i szyty. Od 6 lat go robiłam!!! Ja to jednak wytrwała jestem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To poczekaj jeszcze z tym ogrodem ...łazienki ci szykuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Tylko z przymrużeniem oka patrz dobraaa?Bo tam miszung stylistyczny jest straszny i pewnie się nie raz zdziwisz że mnie się takie rzeczy podobują ... ale kradłam te fotki czasem dla jednej pierdołki ... żyrandola, firanki, szafeczki ...albo fajnego zestawu kolorków . Klimaty rozmaite od śródziemnomorskich ...przez prowansalskie ...do siermiężno-rustykalnych ... Przebrałam je troszkę ale forumowe złodziejstwo pewnie też zauważysz:wiggle: Proszę : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/AzienkiInspiracjePomysY?authkey=Gv1sRgCPT08-Wxx5eUNQ# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 http://biznes.onet.pl/10-mitow-o-polskiej-zywnosci,18861,3776678,1,fotoreportaze-detal-galeria#id7864857 Hej mamucice! Wuśka, Depsia, Braza, a pokażcie nam, jakie to modele trumien sobie już obstalowałyście. No bo sądząc po tej licytacji, która starsza, to już powinnyście poważnie o tym pomyśleć. A ja dopiero za kilka lat! (chociaż obecność Wuśki w stawce licytujących się lekko mnie deprymuje).Ja mam zamiar poczekać aż wejdą w życie przepisy pozwalające na rozsypywanie prochów. Bo kiedy tak sobie pochodzę po polskich cmentarzach, popatrzę na te grobowce - piramidy nieomal, to mi się przekora włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/254/trumna_dla_informatyka.jpgTaką sobie wybrałam, żeby od czasu do czasu głos spoza grobu wydać .... I gustowna nawet ...Jeżysia, toż my te pieluchy dinozaurom razem ... nie pamiętasz ... Siemano!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ciasna jakaś taka... Duszno Ci w niej nie będzie? Dinozaurów nie pamiętam. Za moich czasów to już tylko mamuciątka mogłam bawić. A tygrysiątka szablozębne jakie słodkie były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/254/trumna_dla_informatyka.jpg Taką sobie wybrałam, żeby od czasu do czasu głos spoza grobu wydać .... I gustowna nawet ... Jeżysia, toż my te pieluchy dinozaurom razem ... nie pamiętasz ... Siemano!!!! Pewnie, że pamiętam ! Ten mały, zielony to zawsze miał biegunkę po szpinaku ... Hmmm ...to łóżeczko to robi wrażenie ! Może dorzuciłabym odrobinę szarości ...albo lawendy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Poczytałam o mitach - no i czy ja nie mam racji? Zawsxze mówię, że najlepsze warzywa i owoce to te z robaczkami i wadami w wyglądzie, nieco jakby "parchate" - bo robak głupi nie jest, chemii źreć nie będzie. Kupować u zqaprzyjaźnionego gospodarza - też to zawsze mówię. Nie zgodzę się z tym, co mówi dyrektorka jednostki certyfikującej (nas też, nota bene). Na własnym przykładzie wiem, że nasze warzywa i owoce mają zupełnie inne własciwości, goście nie raz i nie dwa dziwili się, że takie dobre ziemniaki, że wszystko tak pachnie i tak smakuje. Pachnie i smakuje, bo jest takie, jak ma być, uprawiane bez chemii. Ziemniaki nie maja prawa robić się czarne po ugotowaniu, a pomidory muszą pachnieć i smakować jak pomidor, jednak są dostępne tylko w okresie ich owocowania. Kie łbaski to najlepiej samemu, aczkolwiek i tak nigdy nie ma się pewności na jakiej paszy było hodowane zwierzę, chyba, że od zaprzyjaźnionego rolnika, taka świnka, co to i dla nich też hodowana. Ma się jednak chociaż pewność, że zawartość kiełbaski i szynek to nie woda i chemia. Co do trumienki - dzisiaj właśnie myślałąm, że właściwie to wszystko mi jedno, ale chciałabym, żeby mi komórkę dali, bo jak w letargu mnie tam wtarabanią??? Jeżysia - jak Ty zrobisz tę łazienkę na tych inspiracjach i umiejętnie połączysz te łobrazecki, to wyjdzie piękna łazienka, nie omieszkaj poderzucić fotek gotowej, dobra? A'propos łązienki - będzie mi w przyszłym roku potrzebna biało-czarna szachownica z płytek na podłogę do łazienki w pokoju dworskim. Wiecie może, gdzie takie da się nabyć? W necie jakoś okropnie trudno znaleźć, nie dam rady wczytać tych tysięcy obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 DPS-iu no to oczywiste że swoje ziemniaczki najpyszniejsze na świecie a pomidorki wygrzane w słońcu pachną najpiękniej tylko trudno takie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.11.2010 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ... ..., goście nie raz i nie dwa dziwili się, ... , że wszystko tak pachnie i tak smakuje. ... ... są na to różne sposoby ... ... a pomidory muszą pachnieć i smakować jak pomidor, jednak są dostępne tylko w okresie ich owocowania ... ... ... u mnie owocują prawie cały rok ... Kie łbaski to najlepiej samemu, aczkolwiek i tak nigdy nie ma się pewności na jakiej paszy było hodowane zwierzę, chyba, że od zaprzyjaźnionego rolnika, taka świnka, co to i dla nich też hodowana. Ma się jednak chociaż pewność, że zawartość kiełbaski i szynek to nie woda i chemia. ... ... o to, to, to ... można dodać pacniętego dziczka, lubo też innego dziko hasającego źwierza ... ze "eko" pozdróweńkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ... są na to różne sposoby U nas większość nie jest stosowana, nie ma potrzeby. ... u mnie owocują prawie cały rok Nie szczuj, chwalipięto... ... o to, to, to ... można dodać pacniętego dziczka, lubo też innego dziko hasającego źwierza ... ze "eko" pozdróweńkami Szczęściarz jeden, cały rok ciepło ma, może mieć świeże warzywka z ogrodu... Dzień doberek, u nas słonko piękne świeci, na pewno pójdę dzisiaj dalej porządkować ogród. Zaczynam już myśleć nad jakimiś ozdobami świątecznymi - koncepcji potrzebuję, a o to najtrudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nie mam zaprzyjaźnionego gospodarza. Baby z jajkami na targu sprzedają czasem zbuki, a robaczywe jabłka tylko jedna pani przywozi. Ziemniaki ze sklepu czernieją i są paskudne, a faceta, który przywoził Andrzejowi do pracy dobre ziemniaki, wiejską szynkę i kiełbasę (łudzimy się, że nie "wysokowydajne") właśnie zwolnili z pracy (redukcja etatów). A co kiełbasy domowej, to sama przyznałaś, że jej robienie jest tak praco i czasochłonne, że nie robicie tylko kupujecie gotową. Z pomidorami to prawda - te letnie pachną (zawsze wącham zanim kupię i mam w nosie, że sprzedawcy patrzą na mnie jak na ufo), a zimowe są tylko dodatkiem kolorystycznym do kanapek. Jednak tak samo pachną te pryskane, jak i czyste. A czystych raczej nie da się kupić - wiem, jak zaraza dopada moje "czyste" w ogródku. Nikt, kto chce na pomidorach zarobić nie narazi się na takie straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts