Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:eek:

W Operze widze normalnie, w IE w ogóle nie widzę zdjęć, a w Mozilli jakieś wielkie te z boku! :eek:

Rano coś z tym pokombinuję, teraz nie ma szans, bo wieczorem sygnał jedna kreska w porywach... :bash:

Moje ziemniaki czarnieją dopiero po trzech dniach od ugotowania http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif

Lokum na przyszłość i owszem wygląda na lekko ciasnawe, ale to tylko złudzenie optyczne - jak z tymi idealnymi butami: na zewnątrz drobne, małe i filigranowe a w środku rozmiar 45 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif.

Jeżysia, no ten mały to dał popalić .... a z lawendą to bym nie przesadziła, lepiej pójdę w szarości ...

Braza, a skąd wiesz, że po trzech dniach? Sprawdzałaś? ;)

My w tym roku mieliśmy przerwę w pomidorkach, ale tak to od kilku lat Tato zawsze sadził malinówki i bycze serca. Ależ one smakują! A takie prosto z krzaka najlepsze! :D W przyszłym roku się postaram!

Szurku bo my z tym choróbskiem to się już z dobre 2 miesiące bujamy:( jest osłabiony po antybiotykach i lekarz boi się infekcji dodatkowej:( tyle co się wymykamy z domu na inhalację szczęście w nieszczęściu że do mojego prywatnego dziadka a nie do przychodni ale mam nadzieję że po tej baterii leków co teraz dostał wykaszle wszystko co zalega i wreszcie będzie zdrowy ten mój misiek mały:)