jamles 10.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ............. a pomidorki wygrzane w słońcu pachną najpiękniej tylko trudno takie dostać w tym roku to nawet było trudno wyhodować ale jeszcze zielone mi dojrzewają w piwniczce to narazie nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no w tym roku to tylko pod folijką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Depesia! Zajrzyj no na swojego bloga bo jakiś chochliki złośliwe coś Ci tam w zdjęciach namieszały A największa jest jakaś zadziwiona blondyna, hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 W Operze widze normalnie, w IE w ogóle nie widzę zdjęć, a w Mozilli jakieś wielkie te z boku! Rano coś z tym pokombinuję, teraz nie ma szans, bo wieczorem sygnał jedna kreska w porywach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Moje ziemniaki czarnieją dopiero po trzech dniach od ugotowania http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Lokum na przyszłość i owszem wygląda na lekko ciasnawe, ale to tylko złudzenie optyczne - jak z tymi idealnymi butami: na zewnątrz drobne, małe i filigranowe a w środku rozmiar 45 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif. Jeżysia, no ten mały to dał popalić .... a z lawendą to bym nie przesadziła, lepiej pójdę w szarości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Braza, a skąd wiesz, że po trzech dniach? Sprawdzałaś? My w tym roku mieliśmy przerwę w pomidorkach, ale tak to od kilku lat Tato zawsze sadził malinówki i bycze serca. Ależ one smakują! A takie prosto z krzaka najlepsze! W przyszłym roku się postaram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no cosik się porozłaziło na blogu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 to lo Brazy bo się wpisałem nie tam gdzie trzeba ogrom pracy za Tobą,ogrom pracy przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.11.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no cosik się porozłaziło na blogu:( ... się porozłaziło to się i zlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 nie wiem czy się zlazło, bo tylko ramki widzę, ale to przez tą głupiąblokadę chyba,ale ramki wiszą równo do ....... sznurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a ja widzę wszystko normalnie i w IE i w Google Chrome... ... może już się przez noc "zlazło"? a nie, niektóre zdjęcia są szersze, np. to: http://opisywanki.blox.pl/resource/jabypawel.jpg dobrego ranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 u nas słonko pięknie świeci a ja mam odsiadkę z Młodym w domu ech życie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 u nas słonko pięknie świeci a ja mam odsiadkę z Młodym w domu ech życie:( podeślij mi go do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Lesiu jakby mógł na dwór wychodzić to bym nie płakała:P a tak to pogoda piękna a w domu siedzieć muszę, małż narzeka że sam musi robić ech do niczego to wszystko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 u mnie pochmurno i wieje, niech młody zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 eeeee no weź bo chmury do mnie przyjdą dzięki Lesiu mam nadzieje że wreszcie się pozbiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Hm, jak pogoda piękna, to dlaczego nie może wychodzić? U mojego młodego tylko duża gorączka wykluczała wyjście na dwór, przy łagodniejszych infekcjach spacer nawet pomagał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wieje płd- zach. ............... może dowiać te chmury do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Szurku bo my z tym choróbskiem to się już z dobre 2 miesiące bujamy:( jest osłabiony po antybiotykach i lekarz boi się infekcji dodatkowej:( tyle co się wymykamy z domu na inhalację szczęście w nieszczęściu że do mojego prywatnego dziadka a nie do przychodni ale mam nadzieję że po tej baterii leków co teraz dostał wykaszle wszystko co zalega i wreszcie będzie zdrowy ten mój misiek mały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no właśnie Lesiu tego się obawiam że dowieje a mnie jeszcze trochę słońca i przede wszystkim suchego bez mrozu potrzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts