DPS 12.11.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Nie wiem, jak byłoby z mrożonym, nie powinien stracić na zawartości minerałów, jeżeli jakieś straty to ewentualnie coś innego, ale żelazo mrozu się nie boi. Dzisiaj migrena już poszła precz, więc będę mogła kontynuować porządki podórzowo - ogrodowe, mam nadzieję, że wiatr też sobie poszedł, to będziemy dalej liście grabić. Jest ich NAPRAWDĘ dużo, już tydzień spędziliśmy za stodołą, w ogrodzie i wokół domku dla gości i stodoły, jeszcze zostało całe nasze podwórze - buk, tulipanowiec, wiąż... Że też zachciało nam się tylu drzew liściastych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Nie grabię liści - nie chce mi się. Trochę zgrabiłam dwa tyg.temu pod czereśniami i ... chwatit!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 I tak nie grabiliśmy, za mocno duje. Gdybym wytrzymywała widok tych liści, też bym nie grabiła, ale nerwowo nie daję rady, wkurzają mnie. No i ta świadomość, że jak się nie wezmę, to Dziadki będą sami z tymi grabiami latać, a potem będa dwa dni stekać, że wszystko ich boli, w końcu już nie są młodzi. No i nie wytrzymuję, idę i grabię... Na szczęście, dzisiaj był wiatr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 DPS-ia widać czasem Bozia czuwa nad leniami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Jutro już ma wiać mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 No i mniej wieje, ale jest nadzieja, bo póki co - leje!!! Może więc będę mogła owinąć się w coś ciepłego i haftoać dalej rozpoczęty też daaaawno temu bieżnik świąteczny. Obiecałam sobie, że pokończę chociaż trochę starych rozpoczętych prac, zanim zabiorę się za coś następnego. Chyba jakiś spleen jesienny powoli mnie dopada, mam chęć na ciepłe miejsce przy kominku, pledzik i żeby nikt mnie nie zaczepiał, niczego ode mnie nie chciał. Za oknem wieje i leje, a w domu blask ognia w kominku i mruczące koty... Pozostaje upiec jakieś ciasto, zrobić wieczorem grzańca z tego wina, które jeszcze w barku stoi i delektować się czasem z Sołtysem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.11.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 O tak, tak, tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 a mnie przeziębieńsko dopadło buuuuuuuuuuuuuu:( ale za to jutro jadę miętosić szczeniorki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 :eek: Że co?? W sensie, ze głaskać i przytulać małe pieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 tak Aniu dokładnie w takim sensie;) no i wybrać nowego członka rodziny:) no i te pieski to one małe nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 zrobić wieczorem grzańca z tego wina, które jeszcze w barku stoi i delektować się czasem z Sołtysem. jak nic Sołtys ........ ciemiężony od rana wieje, ale nie padało, ogrodowo narobiony jestem i Górnik przegrywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.11.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ...... Górnik przegrywo mówisz???? ... muszę wreszcie włączyć TV .... Cześć Depsia Zacząłem piec własny chleb ... i jestem pod wrażeniem ... Wprawdzie taki z gotowej mąki i w maszynie, ale też super ! Kiedyś Cię poproszę o przesłanie zakwasu ... jeśli pozwolisz. PS. Teraz jakoś częściej zaglądam do Twojego wątku o chlebkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Aaaa, widzisz, nareszcie i Ciebie wzięło! Jak już dojrzejesz, to podeślij namiar, puszczę Ci zakwas, a pewnie, że tak. Na blogu masz bardzo szybki przepis na chleb zakwasowy, ale ten "po czasie" - doświadczeń. Jamles, no wreszcie chociaż czubek nosa pokazałeś! Nie martw się, boroku, jak już kiedy do nas zajedziesz, to i Tobie grzańca damy, a jakże... Wusia, a foty koniecznie nam pokaż po powrocie tych leosiów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Aaaa, widzisz, nareszcie i Ciebie wzięło! Jak już dojrzejesz, to podeślij namiar ......................... Dojrzałem już 22 lata temu ... podaję namiar ... 664-XXX-XXX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 te XXX to głupio wygląda, prawda ? Nie taki miałem zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Mało dojrzały jeszcze jesteś, Ocynkowany Przyjacielu .. Czeeee wszystkim Depsiowym Fanom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 wazeliniara ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 DPS-ia aparat przygotowany;) żebym tylko zabrać nie zapomniała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jak to miło wiedzieć, że ma się jakichś Fanów! Dochtór - coś Ci się nie podobuje? Gwoździku, ja tam spokojnie poczekam, aż Ci ten namiar dojrzeje. Wtedy wyślę dojrzały zakwas. U nas dzisiaj cudna pogoda się szykuje - słońce całą gębą i 19*C! No rewelacja - koniecznie trzeba iść na spacer do lasu, koniecznie! Zaraz idę baterii do aparatu szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ... U nas dzisiaj cudna pogoda się szykuje - słońce całą gębą i 19*C! ... ... ooooo ... to tak jak u mnie ... tylko troszkę cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts