Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na taką typową blaszkę do ciasta ucieranego, będziesz widziała, ile masz ciasta biszkopt, on powinien mieć nie więcej niż te 2 cm wysokości.

No i paczki z ciastkami takie duże raczej, żeby przykryć całe ciasto. W sumie nie wiem, Babcia zawsze robi... :oops:

ja już ukradłam;)

Ja też.

Witaj Depesiu, przyszłam się pochwalić - dziś neta mi założyli i będę teraz częściej na forum:-)

Aaaa ja też bez prądu przeżyję...ciężko będzie , ale dam radę - bez netu w domu prawie 4 miesiące przeżyłam.

W pracy się nie liczy, bo czasu nie ma..skończyły się dobre czasy.

Łooo, Edzia, kochana, jak miło Cię widzieć!!!

Gratuluję neta, teraz to będziesz dopiero wymiatać! ;)

Muszę koniecznie do Ciebie zajrzeć, ja mam wciąż słabiutki ten net, po zmianach na forum prawie w ogóle nie zaglądam nigdzie indziej niż na subskrybowane wątki.

Przepis proszę brać do woli, po to wrzuciłam. :lol:

Aniu, on tak naprawdę to prosty jest!!!

Robisz biszkopt, potem ten budyń z dodatkami, łączysz i gotowe, już nic nie zapiekasz ani nic!

Spróbuj, kochana, na pewno Ci się uda, bo przecież pieczesz świetne pieczywo domowe, poza tym te geny, Twoja Mama... ;)

Na blogu sie trochę wywnętrzyłam...

Dla mnie każdy przepis jest zbyt skomplikowany... Poza może tymi gotowcami w pudełkach (chociaż niektóre też mogą być za trudne). Na szczęście ślinka mi nie pociekła, kiedy czytałam przepis na bananowca, więc nie popadnę w depresję z powodu niemożności skosztowania.

Edziu, jak ja Cię dawno nie widziałam! Ostatnio u Małgoś, a na forumie to wcale. :)

Lecę luknąć na bloga.

No i proszę - czasem wystarczy kilka ciepłych słów i parę osób czuje się troszkę lepiej na tym świecie. ;)

Dzisiaj zaczęłam zdjęcia robić temu obrusowi, co to go skończyłam niedawno po kilku latach.

Jeszcze parę zdjęć czegoś innego i znowu cosik naskrobię. :lol: