wu 16.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a na jaką dużą blachę to dać i te ciastka to takie duże paczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Na taką typową blaszkę do ciasta ucieranego, będziesz widziała, ile masz ciasta biszkopt, on powinien mieć nie więcej niż te 2 cm wysokości. No i paczki z ciastkami takie duże raczej, żeby przykryć całe ciasto. W sumie nie wiem, Babcia zawsze robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 chyba sobie skopiuję ten przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 oj DPS-ia popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja już ukradłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.11.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Depesia, pyszne musi być, muszę upiec. Ale w sumie skomplikowaność przepisu prawie jak w rogalikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja już ukradłam;) Ja też. Witaj Depesiu, przyszłam się pochwalić - dziś neta mi założyli i będę teraz częściej na forum:-) Aaaa ja też bez prądu przeżyję...ciężko będzie , ale dam radę - bez netu w domu prawie 4 miesiące przeżyłam. W pracy się nie liczy, bo czasu nie ma..skończyły się dobre czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Łooo, Edzia, kochana, jak miło Cię widzieć!!! Gratuluję neta, teraz to będziesz dopiero wymiatać! Muszę koniecznie do Ciebie zajrzeć, ja mam wciąż słabiutki ten net, po zmianach na forum prawie w ogóle nie zaglądam nigdzie indziej niż na subskrybowane wątki. Przepis proszę brać do woli, po to wrzuciłam. Aniu, on tak naprawdę to prosty jest!!! Robisz biszkopt, potem ten budyń z dodatkami, łączysz i gotowe, już nic nie zapiekasz ani nic! Spróbuj, kochana, na pewno Ci się uda, bo przecież pieczesz świetne pieczywo domowe, poza tym te geny, Twoja Mama... Na blogu sie trochę wywnętrzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dla mnie każdy przepis jest zbyt skomplikowany... Poza może tymi gotowcami w pudełkach (chociaż niektóre też mogą być za trudne). Na szczęście ślinka mi nie pociekła, kiedy czytałam przepis na bananowca, więc nie popadnę w depresję z powodu niemożności skosztowania. Edziu, jak ja Cię dawno nie widziałam! Ostatnio u Małgoś, a na forumie to wcale. Lecę luknąć na bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Pięknie się wywnętrzyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Z Twoich ust to wielka pochwała, bo Ty się znasz na pisaniu. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Mi też się podoba Taki fajny, ciepły wpis No i sama prawda Sołtysa niestety nie znam, ale co do pozostałych dwojga to zgadzam się całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 DPS-ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No i proszę - czasem wystarczy kilka ciepłych słów i parę osób czuje się troszkę lepiej na tym świecie. Dzisiaj zaczęłam zdjęcia robić temu obrusowi, co to go skończyłam niedawno po kilku latach. Jeszcze parę zdjęć czegoś innego i znowu cosik naskrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 a bo DPS-iu trzeba umieć napisać te ciepłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Blog otwiera mi się od 5 minut i właśnie nabieram ochoty na gryzienie klawiatury:bash: Może jutro będzie lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Blog otwoera mi się od 5 minut ... właśnie nabieram chęci na gryzienie klawiatury ... Może jutro będzie lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ... właśnie nabieram chęci na gryzienie klawiatury ... to s'trawa już nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.11.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 to s'trawa już nie wystarcza? ... może nie wystarczać ... z powodu nowej ustawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nowa ustawa zabrania palenia w miejscach publicznych, a Braza ma w Uroczysku same miejsca prywatne. I jak tam klawiaturka? Smaczna była? http://czekoladowytelegram.pl/gfx/wybierz_gotowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.