AgaJeżyk 18.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cześć Aniołowa ( żona Anioła znaczy ) Na dwa dni mi chumor poprawiłaś aniołkowym bajdurzeniem ..."stara babo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 jak dobrze że nie mam takiej klawiatury:lol2: prędko bym się nie odezwała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Aniołowa - jak ładnie! Jak poprawiłam, to i bardzo dobrze, choć raz coś dobrego mi się udało! Ja tam taką klawiaturę to w 10 minut bym rozgryzła... Dobrze, że od 10 lat nie palę, nie rusza mnie nowa ustawa, a nawet mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 mnie też się podoba bo jak ktoś chce palić to jego brocha ale czemu inni muszą to wdychać czy chcą czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wuśka, ależ Ty nietolerancyjna jesteś!!! Przecież palaczom (z reguły) nie przeszkadza to, że nie palisz w ich obecności! Kiedy słyszę ten argument (jakże lubiany przez palaczy) to nie wiem, śmiać się, czy wkurzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Szanuję niepalenie innych, ale dlaczego mam kryć się qurna po kiblach, coooo???? No nie podoba mi się ta ustawa i cieszę się, że jak słusznie zauważyła Agduś, mam u siebie same miejsca prywatne:yes: I kto mi co zrobi, ha????!!!! P.S. Klawatura jeszcze dycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Brazunia, nikt Ci nic nie zrobi!!! Nie bój się! I po kiblach też nie musisz! W ogóle nie musisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 P.S. Klawatura jeszcze dycha! ale przeglądarka już nie, może nie lubi dymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No coś Ty? Przeglądarka jest tolerancyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.11.2010 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 mnie też się podoba bo jak ktoś chce palić to jego brocha ale czemu inni muszą to wdychać czy chcą czy nie ... trenuj wstrzymywanie oddechu ... na terenie prywatnym się może przydać Szanuję niepalenie innych, ale dlaczego mam kryć się qurna po kiblach, coooo???? No nie podoba mi się ta ustawa i cieszę się, że jak słusznie zauważyła Agduś, mam u siebie same miejsca prywatne:yes: I kto mi co zrobi, ha????!!!! ... ... mam tak samo ... idę sobie na prywatny taras (a jak za zimno to do prywatnego garażu) ... "i KTO mi co zrobi ?" ... he ... Dobrze, że od 10 lat nie palę, ... ... mój Dziadek rzucił palenie w wieku 65 wiosenek (żył 96) ... czas się przygotowywać powoli i pójść śladami Przodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ... mój Dziadek rzucił palenie w wieku 65 wiosenek (żył 96) ... czas się przygotowywać powoli i pójść śladami Przodka O, i to bardzo dobry pomysł jest! Rzucić palenie i żyć co najmniej 96 lat!!! Też będę tyle żyła, a co! Braza, Agduś ma rację, przecie wcale nie musisz w kiblach, wcale nie musisz, nigdzie! A u nas słoneczko dzisiaj piękne świeci! Od razu na dwór wyjść się chce. No to idę, zobaczę czy nie ma mnie na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ... trenuj wstrzymywanie oddechu ... na terenie prywatnym się może przydać ... mam tak samo ... idę sobie na prywatny taras (a jak za zimno to do prywatnego garażu) ... "i KTO mi co zrobi ?" ... he Łatwiej unikać zadymionych terenów prywatnych niż publicznych. I nikt Ci nic nie zrobi, bo wolnoć Tomku w swoim domku! Ale zadyma w komentach Depsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Muszę chyba na przestrzał tutaj przewietrzyć. Piekną pogode dziś mieliśmy, zielonki się nazbierały w lesie i liście się pograbiły jeszcze na podwórku. I jeszcze Sołtys eksterminację winobluszczu dokończył. Wiosną i tak na bank wylezie, trzeba będzie jeszcze kilka lat go z ziemi wywlekać, ale największa część została zlikwidowana. Nareszcie! Sąsiadowi na mur graniczny i na chałupę lazł bez opamietania, mnie cały duzy skalniak zabrał, zarósłszy go bezczelnie. I na jodły właził w ilościach hurtowych. Mam go dość. Edytowane 19 Listopada 2010 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ty mnie nie strasz ...bo ja mam go pieczołowicie w doniczkach uchomikowanego i kciałam na wiosne sadzić gdzie wlezie ... a on mi potem wlezie ...wszędzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jeżysia, Ty go nigdzie nie sadź, Ty go wysadź natychmiast na najbliższej stacji, byle jak najdalej od Was!!!! To swołocz jest nie do opanowania, wiem, co mówię!!! A właśnie że muszę i chcę i będę i jeśli taka będzie potrzeba to i do kibla pójdę - mogłam w Inter City z Krakowa do Żar w kiblu palić to reszta mi nie straszna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jeżysia, Ty go nigdzie nie sadź, Ty go wysadź natychmiast na najbliższej stacji, byle jak najdalej od Was!!!! To swołocz jest nie do opanowania, wiem, co mówię!!! A właśnie że muszę i chcę i będę i jeśli taka będzie potrzeba to i do kibla pójdę - mogłam w Inter City z Krakowa do Żar w kiblu palić to reszta mi nie straszna!!!! Nooo toś mię pocieszyła ... Ale ja wiem co zrobię - Kargulom moim posadzę ... niech ich openta do cna i niech chłolery zarosnom !!! P.S. Po kiblach nie pal ...psiamać ... zlituj sie ... ratuj resztki klasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Araza ma rację, Jezysia - winobluszcz jest bardzo agresywny, rocznie potrafi mieć przyrosty do 4 metrów! Obsadziliśmy nim dobre kilka lat temu stary mur graniczny, żeby zasłaniał jego brzydotę, ale winobluszcz postanowił, że mur to mało. Rozsadza fundamenty muru, przełazi na stronę sąsiada, zarósł w najlepsze cały skalniak pod murem - krótko mówiąc, jest to bestia nie do opanowania. Najlepiej to posadzić gdziec naprzeciwko, po drugiej stronie ulicy np. pod słupem energetycznym. Wtedy ma się jesienią widok na piękny, szkarłatnoczerwony słup obrośnięty dokładnie winobluszczem. Energetyka i tak co jakiś czas przyjedzie go ściąć, po czym on odrasta i tak dalej. W sąsiedniej wsi tak ktoś zrobił, więc wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Właśnie mam taki zamiar - obsadzić słup energetyczny przed domem winobluszczem albo dzikim winem (jeszcze się nie zdecydowałam). Braza, przyłączam się do apelu AgiJeżysi! Liceum dawno skończyłaś (nie będę Ci wypominała, jak dawno), więc nie uchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Odczepcie się, w kiblu ostatnio paliłam właśnie w owym InterCity. W liceum w ogóle nie paliłam, o!!! Ten mój winobluszcz też odrasta, ale ja zawzięta na niego jestem, więc destrukcja jest na bieżąco i równomiernie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A właśnie, że się nie odczepimy - zawszeć to jakaś rozrywka jest tak się poczepiać.O winobluszczu się nie wypowiadam, bo go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts