wu 01.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeżu ja po prostu nie kumać co Wy tak przeżywacie;) fakt parszywie się jeździ, ślisko, piździ jak w Kieleckim pod wiaduktem;) zaspy się robią koszmarne ale jazda jak jazda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeżu ja po prostu nie kumać co Wy tak przeżywacie;) fakt parszywie się jeździ, ślisko, piździ jak w Kieleckim pod wiaduktem;) zaspy się robią koszmarne ale jazda jak jazda:lol2: Nooo to zapraszam do mnie ! "Puszczę" cię z mojej górki z trzema zakrętami na 10 % ... i obiecuję, że wyciągnę cię z akacji które rosną w dole ... Dawno się nie "puściłaś" coooo ? Przyjeżdżaj ! Wiesz jaka adrenalina ? Ja tam nerwy mam żelazne ...ale myślałam, że mi tampon szyby powybija ... Aaaa ... u mnie nie odśnieżają ... wieczorem. Tylko jak dzieci do szkoły jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeżu bo mi fotel przemoknie http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeżuuuuu, litości Ja tam wolę w takie zawieje i zamiecie nawet w samochodzie siedzieć. Ja lubię jeździć. Patrzyłam na prognozy. To jutro u mnie to kpiny nie śnieg Ale jak Depesia do Ciebie doszło, to może i ja się doczekam śniegu. Taki mróz bez śniegu nie jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Aniu ... nas to już "zakpiło" po kolana ( zasypało znaczy) A ja z tej radości, że coraz lepszy kierowiec jezdem ... żubróki sobie zadałam ... to i głupawkę mam ... Pampersika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.12.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 do roboty dojechali bo ja się doczołgałem, góra 60 na godzinę i przez 15 km asfaltu nie zauważyłem, tylko te białe g..... wczoraj korek zaczynał się na kopalnianym parking w 25min zrobiłem niespełna 2 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Zauważyłam, że takie warunki doskonale poprawiają ludziom humory! No to niech sypie i niech wieje! Będziemy radośniejsi chodzić!Póki co, u nas dowaliło nocą, ale rano juz było odśnieżone! A teraz jest pięknie - biało i słoneczko świeci, mrozik leciutki - sama radość! Tylko żadnych ekstremalnych przeżyć nie będzie. Tym bardziej, że samochód wciąż u mechanika, więc nie ma czym jeździć z duszą na ramieniu bądź pod fotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a ja w robocie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a ja w robocie:cry: Nie chcesz się rozmnażać to sama zapierniczaj na składki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ufff! Dobrze, że ja się rozmnożyłam i to ponadprzeciętnie (jak na polską normę). Mogę teraz spokojnie podziwiać widoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżysia Ty to w ogóle się nie odzywaj boś na minusie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja tam nerwy mam żelazne ...ale myślałam, że mi tampon szyby powybija ... Umarłam! Sołtys patrzył i pytał, co podać! U nas śnieg piękny, mam nadzieję, że i Ania sie doczeka. Poodśnieżalim dzisiaj trochę , ścieżki przed podwórko porobilim i jeszcze dachy oczyścił mój Anioł, coby się nie zawalili. Te płaskie dachy, znaczy się. Mamy farta, że nie musieliśmy nigdzie wyjeżdżać, u nas na wsi pługa to nie uświadczysz, śniegu na drodze jest pełno. Poza tym - superowo, już czaję się na sobotę zdjęcia porobić, ma być chwilami słonko i wiatr już zelżeje. Powiesiłam już w kuchni zasłonki świąteczne! Miałam jeszcze nie wieszać, ale prasowałam je dzisiaj po praniu i pomyślałam - no po co ja będe je teraz takie wyprasowane składac, a za 2 tygodnie od nowa zagięcia prasować? No i powiesiłam! Od razu sie przyjemniej zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 DPS-ia Ty to normalnie jesteś aż mi zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeżysia Ty to w ogóle się nie odzywaj boś na minusie:lol2: U mnie owszem ... minus czynaście za oknem ... przy glebie pewnie więcej ...ale mnie dzisiaj nic nie zglebowało ...to nie wiem Depsia ! Jak co podać ? Pampersa i żubrówkę ! Półpaśca zamroziłaś ...na koniec go "zalej" ... i masz z głowy ! ...a śmiech to zdrowie ... podźwigłam się troszku z doła ( bo mię dopadł ..nie przeczę ) ...to rozrabiam troszku hi hi A tu Wuśka siem ucz od niej ! Gry wstempnej i ...odśnieżania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nie mogęm odśnieżać małż mi nie da bo mam popsowany kręgosłup i mi nie wskazane szarpać się ze śniegiem i innymi ciężkimi rzeczami:( jak sobie przegnę to mam z czapy 2 tygodnie zanim mi popuści ból to z tym daję sobie siana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nie mogęm odśnieżać małż mi nie da bo mam popsowany kręgosłup i mi nie wskazane szarpać się ze śniegiem i innymi ciężkimi rzeczami:( jak sobie przegnę to mam z czapy 2 tygodnie zanim mi popuści ból to z tym daję sobie siana;) No OK , że ci nie da odśnieżać ... ale gimnastyka na kręgosłup poczebna ... a on z tego strachu zapomnial ciem używać nawet dziewczyno ! Ja nie mówię pompki ... ale te przysiady ...to na prawdem ci siem przydadzom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wuśka, niewiele tracisz, jeżeli chodzi o odśnieżanie. Taka se przyjemność. Ja mogę, to odśnieżam czasem, ale na ogół małż.U nas niby odśniezone, ale pod śniegowym piaskiem (bo na błoto jednak za zimno) szczery lód został. W jednej uliczce na skrzyżowaniu wrednym z lustrem i stopem, którego wszyscy słuchają, bo ci, co nie słuchają, to potem swoje samochody na lawecie widzą, zrobiła się taka fajna ślizgawka, że ja bym nie wyjechała. Dobrze, że Andrzej za kierownicą siedział, to jakoś ruszylim. Mogliby tam posypać!!! Wszyscy zatrzymują się w tym samym miejscu, z którego coś widać i potem ruszając wyślizgują coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 przysiady bardzo męczące są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 przysiady bardzo męczące są No nic już z ciebie nie będzie ...słowo daje ... Ani do odśnieżania ...ani do gzienia ... Pomiziaj chociaż ten swój "pług" (czyt. biedny małż ) po pleckach ... Powiedz, że ja kazałam jakby biedak opacznie zinterpretował ... Tak w nagrodę za to odśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts